Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, pa šta? Da li ja pišem previše, a ti premalo? Shvati, pišem koliko ja hoću. Ja tvoje postove ne brojim.

niti brojiš, niti čitaš, a ipak sudiš o meni? i ako ne postoji kriterijum za premalo ili previše postova, onda ne postoji ni onaj koji svakog ko se na forumu pojavi određuje kao korisnika ili moda... zar nismo svi pre svega ljudi? sudiš li tako i u rl-u o ljudima, na osnovu profesije, hobija...?

niti brojiš, niti čitaš, a ipak sudiš o meni? i ako ne postoji kriterijum za premalo ili previše postova, onda ne postoji ni onaj koji svakog ko se na forumu pojavi određuje kao korisnika ili moda... zar nismo svi pre svega ljudi? sudiš li tako i u rl-u o ljudima, na osnovu profesije, hobija...?

Ti si prva počela da brojiš tudje postove. Moderator. Ja na broj tvojih nisam obratila pažnju.

Ja Tebe ne poznajem. Tebe kao Tebe. Nemoj da brkaš lončiće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back