akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.258
![]()
ае здраво одосмо да се облочемо ладне вотке с лимуном
Previše limuna ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
ае здраво одосмо да се облочемо ладне вотке с лимуном
Previše limuna ?
sve su polokali dok smo mi stigli, morali smo pivo da pijemo, smor
Pa sad ima i ono pivo sa limunom, da ti nisu to podmetnuli ?
Opasan je limun .

opet mi je odnekud naleteo ovaj citat...i to ne prvi put.
pošto ne fejsbučim aktivno, staviću ga ovde..kao svoj status za današnji dan
Mnogo samuješ i dugo ćutiš, sine moj, zatravljen si snovima, izmoren putevima duha. Lik ti je pognut i lice blijedo, duboko spuštene vjeđe i glas kao škripa tamničkih vrata. Iziđi u ljetni dan, sine moj!
- Šta si vidio u ljetni dan, sine moj?
Vidio sam da je zemlja jaka i nebo vječno, a čovjek slab i kratkovjek.
- Šta si vidio, sine moj, u ljetni dan?
Vidio sam da je ljubav kratka, a glad vječna.
- Šta si vidio, sine moj, u ljetni dan?
Vidio sam da je ovaj život stvar mučna, koja se sastoji od nepravilne izmjene grijeha i nesreće, da živjeti znači slagati varku na varku.
- Hoćeš da usneš, sine moj?
Ne, oče, idem da ž i v i m.”
i.andrić

Cao drugar...sta radiscao drugari
?nista kasno sam se probudio ne znam zasto, sinoc sam izasao ali sam se ranije vratio, sta ti radis?Cao drugar...sta radis?
Upravo sam doruckovao....pa sam na netu...posle izlazimnista kasno sam se probudio ne znam zasto, sinoc sam izasao ali sam se ranije vratio, sta ti radis?
Upravo sam doruckovao....pa sam na netu...posle izlazim..
waaaaaaaaahhahahhahaha brm brm jel da m?brrrmmm brrrmmm...do sada sam vozila moju hondicu, zavrtelo mi se u glavi...
![]()
Isprizio jaja i slaninu....posle idem kod kolege da ubijemo vreme...pa veceras u jedan kafic drugarsta si jeo, gde ides posle? ja nista nisam danas jeo i ne znam sta cu sa sobom do kraja daana
blaaaaaaago tebi, ja ne znaam sta cu znaaaaaasIsprizio jaja i slaninu....posle idem kod kolege da ubijemo vreme...pa veceras u jedan kafic drugar
ne zezaj se...moras da jedes drugar,ne smes obroke da preskacesblaaaaaaago tebi, ja ne znaam sta cu znaaaaaas

blaaaaaaago tebi, ja ne znaam sta cu znaaaaaas
Možeš da odfeš do Zoo vrta. Kažu da je super zezanje kad skočiš kod medveda u kavez.
ma odi do Kalemegdana i jednostavno dzogiraj..uzivaj u zivotu...pa zezkaj se drugar ondaa
i obavezno zovi decka sa tobom...ma odi do Kalemegdana i jednostavno dzogiraj..uzivaj u zivotu...i obavezno zovi decka sa tobom...
moj decko ne dzogira saamo igra kosarku i tenis... ja to ne volim znaas

ma salis se...samo da znas koliko se ja palim na momke koji treniraju tenis....![]()
odgovorioda, on to vooli, ja ne volim bas sport u tom smislu...
odgovori mi na pp drugar molim te