naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
drugar, ima kod nas jedno mesto gde je super vocna salatilicavoćna salata od 5 vrsta voća je zakon...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugar, ima kod nas jedno mesto gde je super vocna salatilicavoćna salata od 5 vrsta voća je zakon...![]()
Moja svadba sa Kirom Najtli ili Shakirom ce biti epitom kulturiske. Uz najnovija izdanja Vujaklije (ne Vukajlije vec orginala) izdavace DVD sa naseg vencanja umesto opisa za rec kulturiska.![]()
drugar, ima kod nas jedno mesto gde je super vocna salatilica
voćna salata od 5 vrsta voća je zakon...![]()
ou yea hihihi
Moja svadba sa Kirom Najtli ili Shakirom ce biti epitom kulturiske. Uz najnovija izdanja Vujaklije (ne Vukajlije vec orginala) izdavace DVD sa naseg vencanja umesto opisa za rec kulturiska.![]()

Ponesi i koju krušku, da ponudiš medu.
Zapravo, blue ray. Jer DVD je passe (sa dugouzlanim akcentom na e). Retrograrda. BR je buducnost.
Voćna salata uvek, ali po ovoj vrućini ipek prednost dajem dinjama i lubenicama.
to ti drugar, to je tvoj tip zabavice
uh drugar..ti u zadnje vreme bas nemas ukusa...![]()

Uskoro neće biti tih diskastih tvrdih optičkih uređaja. Sve će na male memorije velikog kapaciteta da ide.
Uskoro neće biti tih diskastih tvrdih optičkih uređaja. Sve će na male memorije velikog kapaciteta da ide.

Ne diraj mi providne Engleskinje i dzepne Latine bre!![]()
Kad smo kod dzepnih Latina, sta li radi Eva Longorija? Sada je singl.![]()

nisam ljubitelj lubenica, a dinje i bundeve (zimi) obožavam.
Reefer imaš li neki progam za otvaranje mdb file-ova?
brrrmmm brrrmmm...do sada sam vozila moju hondicu, zavrtelo mi se u glavi...
![]()

ona se zabavlja sa piletinom, pa ako si mladji od nje imas sanse..![]()

nisam ljubitelj lubenica, a dinje i bundeve (zimi) obožavam.
Reefer imaš li neki progam za otvaranje mdb file-ova?

Imam sanse.![]()
![]()

Jel si to počeo piraterijom da se baviš, neki dan ti je drebao čitač za dugu ekstenziju?
Pozdrav svima...![]()