skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vrucina.jpg

ćao dušo mila...evo prostrla veš..razmišljam da li da farbam stolariju...moji me ubedjuju da se manem sada te rabote kada je ovako strašno toplo..
a idem malo do kafea...subotom pijemo jutarnju u 11h ;) malo da "proćakulamo" o dešavanjima u gradu
vi nećete malo do Ade ili neki šumarak?

ćao dušo mila...evo prostrla veš..razmišljam da li da farbam stolariju...moji me ubedjuju da se manem sada te rabote kada je ovako strašno toplo..
a idem malo do kafea...subotom pijemo jutarnju u 11h ;) malo da "proćakulamo" o dešavanjima u gradu
vi nećete malo do Ade ili neki šumarak?

Stolariju nikako, bilo koja farbanja preko 30 stepeni nisu preporučljiva.:)
Samo nađite dobar hlad, nikada nije kasno za jutarnju kaficu, danas teško za bilo kakvu šetnju, samo klima i limunada sa ledom osvežavaju.

Stolariju nikako, bilo koja farbanja preko 30 stepeni nisu preporučljiva.:)
Samo nađite dobar hlad, nikada nije kasno za jutarnju kaficu, danas teško za bilo kakvu šetnju, samo klima i limunada sa ledom osvežavaju.

thanks darling...moram i u nabavq a to podrazumeva izdatak +, možda i taxi jer jogurte i litarsku ambalažu nema teorije da nosim :(

odoh..pa se pišemo kasnije :cmok2:

dobar dan kolegice i kolege ..dobri judi..:)

kako se tamo zivi..jes se da svucinom nekako ..

ovde i nije neka velika ..nesto iznad trideset a plava voda nesto ispod trideset

no gostuju n..turista vise nego sredinom leta ..pa muka ako ne odes nesto dalje sa brodicem..

:bye:

dobar dan kolegice i kolege ..dobri judi..:)

kako se tamo zivi..jes se da svucinom nekako ..

ovde i nije neka velika ..nesto iznad trideset a plava voda nesto ispod trideset

no gostuju n..turista vise nego sredinom leta ..pa muka ako ne odes nesto dalje sa brodicem..

:bye:

šta si ti ono pisao kako su nekome otvorena vrata, ali taj neko nije imao dobre namere..da se to nije odnosilo na mene?
pokušaj jednom da mi objasniš, a da razumem iz prve, molim te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back