- Poruka
- 201.287
Kupi onda vecu kucu.![]()
Ako nema para?
Evo i naš drugarčić ne živi sa roditeljima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupi onda vecu kucu.![]()
ова тема јесте напорна (није за кафану) али наше друштво генерално има проблем што се непријатне теме не отварају, већ се гурају под тепих. а ако се и отварају, отварају се на погрешан и често вулгаран начин- као питање параде.
Pazi Ivane, ima ih sto su pokusavali iz petnih zila, zenili se, zasnivali porodice, pumpali se testosteronom, nisu izbijali iz religijskih institucija, u Americi neki crni baptisticki svestenici cak izvode i "gej egzorcizme".
I nista. U najvecem broju slucajeva vracali su se svom starom zivotnom stilu, a oni koji su ostajali u braku su verovatno imali zene koje trpe njihove "izlete" sa muskarcima iz njima znanih razloga.
ова тема јесте напорна (није за кафану) али наше друштво генерално има проблем што се непријатне теме не отварају, већ се гурају под тепих. а ако се и отварају, отварају се на погрешан и често вулгаран начин- као питање параде.
Ako nema para?
Evo i naš drugarčić ne živi sa roditeljima...
Значи, на крају ипак не преостаје ништа друго него да ћутиш и трпиш и да се молиш да се твом детету не деси ништа лоше. Тј. мом детету.
Na neke stvari jednostavno ne mozes da utices.
Ali ima pomaka. Zamisli šta bi bilo kad bi neko stručan počeo sa tim da se bavi? Neko mora da pokrene, da bude prvi.
Na neke stvari jednostavno ne mozes da utices.
Ne možeš samo ako nećeš. Da ima volje, tražio bi se način za njihovo "izlečenje". Naročito za one koji su gejevi iz trenda. Da, ima i takvih.
има помака, оболели може живети коју годину дуже него раније. ништа више.
ниси ме разумео, ја сматрам да се медицина тим проблемом мора бавити, али сам против стигматизације хомосексуалних особа. то није хумано, а у крајњем случају није ни хришћански.
Ако живиш у друштву које ненормалне појаве уздиже на ниво прихваћених, а уз то се на сваки могући начин сужава простор родитељима да васпитавају своју децу, логични след потеза је тај да уопште и немаш децу.
има помака, оболели може живети коју годину дуже него раније. ништа више.
ниси ме разумео, ја сматрам да се медицина тим проблемом мора бавити, али сам против стигматизације хомосексуалних особа. то није хумано, а у крајњем случају није ни хришћански.
Reef, neke stvari jednostavno ne mozes da "lecis".
Bilo je "volje" decenijama, i nakon cuvenog uklanjanja homoseksualnosti sa liste "mentalnih poremecaja" 1970-neke, pa su rezultati uglavnom bili jedan mrtav matematicar (http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing) i ne mnogo toga drugog.
Ljudi su imali decu i kad su harale kuge i kolera, ne vidim zasto ih ne bi imali sad. Sada je ipak, istorijski gledano, najbolje vreme za roditeljstvo.
Izazova uvek ima, i bice ih.
Ја волим девојке и жене али нема намеру да има потомство.
Треба то финансирати, треба имати стрпљења и живаца за дете, нека други грађани праве децу, ја не бих...
Како мислиш да се медицина, као материјалистичка наука, може тиме успешно бавити?
Ni ja nisam za to da se tuku. Smatram da imaju sva druga prava, često i veća nego "strejt" (zanimljiv prihvaćeni naziv, ako su jedni strejt, šta su drugi?) osobe. Njihov problem nastaje onog trenutka kad istupe i javno krenu da pričaju o svom problemu, ali ne kao poziv u pomoć, već nametanje manjinskog stava. Kao i većini, ne smeta mi šta rade u svojoj kući. Čak i da mi neko kaže da je gej, ne bi mi smetalo dok to ne potencira. Isto kao (malo grubo poređenje) što mi nije problem da se družim sa Hrvatima ili muslimanima, dok ne potenciraju svoju agresivnu politiku.
Mnoge bolesti se nisu lečile, pa su nađeni načini za izlečenje ili barem život sa njima. To je okretanje leđa.
Иване, педери нису педери зато што им се из неког разлога не свиђа хришћански морал, већ зато што су рођени са одређеним проблемом.
слажем се. агресивно испољавање било каквог идентитета (а посебно сексуалног) је не само неукусно, него и иритирајуће. међутим, тешко да ће било ко постати педер под утицајем телевизије или околине. то није заразна болест. уосталом да ли се под том категоријом подразумевају особе које имају такве склоности или оне које се тако понашају?
дакле, алтернативна медицина![]()
Иване, педери нису педери зато што им се из неког разлога не свиђа хришћански морал, већ зато што су рођени са одређеним проблемом.
Написах - у унутрашњем преображају. Дакле, у борби са својим страстима, у схватању да се чини нешто погрешно.
Хеботе, бити педер је душевно-телесни поремећај, при чему душевни део претеже, док је телесни само последица. Све то може, а и не мора да буде везано за некакав морал, хришћански или било чији други. Лечење хомосексуалности се започиње свешћу о њеној неприродности.