gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne provociraj...![]()
Bjež', to je bilo umesto "dobar dan". E jesi nekad na*rkanko.![]()
Alternativna medicina se pokazala kao dobra u mnogim slučajevima. Ali ja mislim na klasičnu modernu medicinu. Ima u svetu dovoljno sturčnjaka, samo što im ne daju da se bave tim problemom.
Хеботе, бити педер је душевно-телесни поремећај, при чему душевни део претеже, док је телесни само последица. Све то може, а и не мора да буде везано за некакав морал, хришћански или било чији други. Лечење хомосексуалности се започиње свешћу о њеној неприродности.
to je zbog puno posla...![]()
ако им не дају у EU и Америци, ко им брани у Русији, Кини, Бразилу, Куби, Индији и земљама исламског света?
тако се не решава проблем. не отклањају се узроци, него се спречавају последице које се испољавају у понашању.
тако се не решава проблем. не отклањају се узроци, него се спречавају последице које се испољавају у понашању.
Onda mućkaj i mešaj. Mi čekamo da dođeš do malo slobodnog vremena ne zaboravi.![]()
ja pijem samo sa ljudima kojima verujem i koji imaju poverenja u mene...![]()
To je već problem pomenutih država na koji mi ne možemo da utičemo.
Očigledno ja da smo mi takvi, jer si već zakazao viđenje sa nama. Malo si prešao dogovoreni rok, ali poštujemo tvoj posao.
си читао анализе сексуалног понашања мушкараца и жена које је објавио проф. Кинси у Америци 50их година прошлог века?
си читао анализе сексуалног понашања мушкараца и жена које је објавио проф. Кинси у Америци 50их година прошлог века?
iskrsli su novi momenti...![]()
to što je pisano 50-ih godina sada nije validno u neiropsihijatriji...teorija receptora još nije bila ni postavljena, a kamoli dokazana...
значи ниси ни ти читао.
(човек не анализира узроке, него само понашања- чиста статистика)
Ne brini, sačekaćemo mi da ti prođu ti momenti. Imamo poverenja u tebe i tvoju reč.![]()
al ja nemam poverenje u vas...![]()
al ja nemam poverenje u vas...![]()
A jesi javno napisao da se vidimo sredinom meseca? Auuuu šokole... ode reč, ode junaštvo, čojstvo, ponos...
juče dođe do preokreta...![]()
juče dođe do preokreta...![]()
Kakve to veze ima sa druženjem u kafani? Gubiš pomalo vezu sa realnošću.
Kakav je problem sa Labom???