skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alternativna medicina se pokazala kao dobra u mnogim slučajevima. Ali ja mislim na klasičnu modernu medicinu. Ima u svetu dovoljno sturčnjaka, samo što im ne daju da se bave tim problemom.

ако им не дају у EU и Америци, ко им брани у Русији, Кини, Бразилу, Куби, Индији и земљама исламског света?

Хеботе, бити педер је душевно-телесни поремећај, при чему душевни део претеже, док је телесни само последица. Све то може, а и не мора да буде везано за некакав морал, хришћански или било чији други. Лечење хомосексуалности се започиње свешћу о њеној неприродности.

тако се не решава проблем. не отклањају се узроци, него се спречавају последице које се испољавају у понашању.

ако им не дају у EU и Америци, ко им брани у Русији, Кини, Бразилу, Куби, Индији и земљама исламског света?

тако се не решава проблем. не отклањају се узроци, него се спречавају последице које се испољавају у понашању.

To je već problem pomenutih država na koji mi ne možemo da utičemo.

Ово, са гледишта геј популације, значи дискриминацију. Опет се све врти у круг из којег нема изласка.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back