skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan momci... Vi ste i dalje u teranju?
Ne go da vas pitam ja nešto...
Jel znate šta se to dešava, što lete ovi helikopteri?
Ima li ih i kod vas?
gdvogled-1.gif

Možda su te videli na terasi (onoj pravoj) pa javili kolegama i sad svi obleću oko tvoje zgrade? :)
Ja ih ne vidim ovde.
Btw, ženke mogu da budu u teranju, hihihihi

Virty, Ivane, ima li koga za kafanu danas? Vi plaćate ja ostao bez para... morao sam vanredno po gorivo... sinoć mi otvorili rezervoar i pokupili čak i mulj sa dna.
evil2.gif

Мене су посетили пре неку ноћ, хвала им што нису исекли црево за довод горива.

Sisači benzina ponovo postali aktuelni? Znači definitivno se vraćamo u 90e

definisi normalna pojava, pa definisi sta je nenormalna pojava kod homosexualnosti

u svakom zivom stvoru je dah boziji :)

Normalna - želi i može svojim ukrštanjem da dobije potomstvo, osnovni cilj postojanja
Nenormaln - ne želi i ne može svojim ukrštanjem da dobije potomstvo.
Kao što nije normalna pojava bilo koji drugi razlog zašto ljudi ne mogu da imaju potomke.
Jedno je dar od Boga, koji svi imamo, drugo je kako sa tim darom postupamo.

Normalna - želi i može svojim ukrštanjem da dobije potomstvo, osnovni cilj postojanja
Nenormaln - ne želi i ne može svojim ukrštanjem da dobije potomstvo.
Kao što nije normalna pojava bilo koji drugi razlog zašto ljudi ne mogu da imaju potomke.
Jedno je dar od Boga, koji svi imamo, drugo je kako sa tim darom postupamo.

posto je i homosexualnost normalna pojava u prirodi, veoma je zastupljena cak

kod ljudi se javlja u populaciji u odredjenom procentu kao i mnoge anomalije- odstupanje od normalnog i zdravog
ali je i dalje uvek prisutna pojava
menjanjem nacina zivota menjaju se i ljudi- danas covek ne postoji da se reprodukovao- cak neki parovi namenski usvajaju a ne reprodukuju se
neki svesno biraju zivot bez potomstva
sve su to zivotni stilovi i licni izbori- drustveno prihvatljivi
proslo je davno vreme kada ce se jalova zena odbaciti ili cak i ubiti

Све је то изопаченост. Ништа без доброг конзервативног морала.

Педери=болест
Threesome=болест
Свингери=болест
Четворка=болест
групњак=болест
Варање супруга/супруге=болест
Педеофилија=болест
Инцест=болест
Зоофилија=болест
Бисексуализам=болест

Da li je roditelj zadovoljan ako sazna da mu je dete gej i ništa ne proba? Ne ode do određenih lekara, raspita se šta može da se uradi, da li je neko u svetu pokušao sa bilo kakvim lekovima? Naravno da odnos između roditelja i deteta mora da ostane što manje izmenjen takvim saznanjem, ali rešenje nije prihvytanje takvog stanja kao dobrog. Nečinjenje nikad nije dobar izbor. U mnogim situacijama su baš uponi roditelji nalazili nekakava rešenja. Nisam lekar i ne znam šta treba uraditi, ali guranje problema pod tepih nije dobro.

укратко речено, немаш појма шта би радио.

то што ће се хомосексуалци уздржавати од секса не значи да ће тако постати стрејт- не отклања се узрок проблема.

Написах - у унутрашњем преображају. Дакле, у борби са својим страстима, у схватању да се чини нешто погрешно.

posto je i homosexualnost normalna pojava u prirodi, veoma je zastupljena cak

kod ljudi se javlja u populaciji u odredjenom procentu kao i mnoge anomalije- odstupanje od normalnog i zdravog
ali je i dalje uvek prisutna pojava
menjanjem nacina zivota menjaju se i ljudi- danas covek ne postoji da se reprodukovao- cak neki parovi namenski usvajaju a ne reprodukuju se
neki svesno biraju zivot bez potomstva
sve su to zivotni stilovi i licni izbori- drustveno prihvatljivi
proslo je davno vreme kada ce se jalova zena odbaciti ili cak i ubiti

Nisam ja ni napisao da nije prirodno, ali jalova žena ili muškarac će se lečiti, prihvatiće svoj nedostatak i pokušaće da ga ispravi. Gej to ne želi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back