skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
промискуитетно понашање се везује за све мушкарце, с тим што геј особе тешко заснивају трајну везу па такво понашања постаје примарно.

obnovi gradivo ;)
ne zasnivaju tolliko tesko trajnu vezu, koliko je imaju problema zadrzati
ne kaze se badava- ljubomoran ko *****

укратко речено, немаш појма шта би радио.

A ko je rekao da ja imam pojma? Ne razumem, čitaš li ti šta pišem?
Postoje ljudi koji su završili određene škole koje (mogu) se bave tim pitanjem i oni trebaju da nađu uzrok i reše problem. Ja sam neke druge škole završio i moje je jedino da primetim problem. I da mu ne okrećem leđa, jer to ne vodi rešenju.
Najlakše je napisati - nemaš pojma i tako skinuti deo odgovornosti sa sebe.

obnovi gradivo ;)
ne zasnivaju tolliko tesko trajnu vezu, koliko je imaju problema zadrzati
ne kaze se badava- ljubomoran ko *****

на то сам и мислио. зато се тако оштро боре за права да усвајају децу, која би вероватно била разлог да таква веза дуже опстане.

A ko je rekao da ja imam pojma? Ne razumem, čitaš li ti šta pišem?
Postoje ljudi koji su završili određene škole koje (mogu) se bave tim pitanjem i oni trebaju da nađu uzrok i reše problem. Ja sam neke druge škole završio i moje je jedino da primetim problem. I da mu ne okrećem leđa, jer to ne vodi rešenju.
Najlakše je napisati - nemaš pojma i tako skinuti deo odgovornosti sa sebe.

већ сам ти рекао, медицина нема решење (бар не још увек). дакле, шта би ти као савестан родитељ урадио?

на то сам и мислио. зато се тако оштро боре за права да усвајају децу, која би вероватно била разлог да таква веза дуже опстане.

већ сам ти рекао, медицина нема решење (бар не још увек). дакле, шта би ти као савестан родитељ урадио?

избацио га из куће или би сам напустио кућу

Кад се нешто неће, онда се и не може. Исто важи и у супротном смеру.

Pazi Ivane, ima ih sto su pokusavali iz petnih zila, zenili se, zasnivali porodice, pumpali se testosteronom, nisu izbijali iz religijskih institucija, u Americi neki crni baptisticki svestenici cak izvode i "gej egzorcizme".

I nista. U najvecem broju slucajeva vracali su se svom starom zivotnom stilu, a oni koji su ostajali u braku su verovatno imali zene koje trpe njihove "izlete" sa muskarcima iz njima znanih razloga.

Jeste. Lorencovo ulje je potencijalni lek, ali jos uvek nije jasno razluceno da li je ono usporilo/sprecilo ispoljavanje simptoma ili su pacijenti koji su ga koristili u startu imali oblik bolesti koji ima blazu klinicku sliku.

ова тема јесте напорна (није за кафану :)) али наше друштво генерално има проблем што се непријатне теме не отварају, већ се гурају под тепих. а ако се и отварају, отварају се на погрешан и често вулгаран начин- као питање параде.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back