skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zgranut sam da su vam narkomani gori od ljudi koji samoo imaju drugacije seksualne navike

Nisu to navike, nisi valjda tako u kući vaspitan? To je samo jedan od poremećaja za koje treba naći nekakav "lek" da bi vama bilo bolje u životu. kao što se traže i nalaze lekovi za druge poremećaje. Svako ko insistira na drugom načinu, na propagandi jednog poremećja je zlonameran prema gej osobama kojima je pomoć neophodna. A za bilo kakvu pomoć prvi uslov je spoznaja i prihvatanje poremećaja od strane samog geja.

кромањонци тролују пдф некаквим ретардираним темама на којима је и само писање увреда интелигенције и заглупљивање.
то им је омогућено јер је велики број нормалних људи банован ил је трајно напустио форум.
ако се ствари ускоро не промене неће бити разлике између неког усташког навијачког форума и крстарице.
а онда ће и последњи мохиканци да оду на неке друге форуме.

Немој тако. На форуму хрватских интегралиста има једна занимљива навијачка тема на којој пишу навијачи из целог рејона "Тито".
И то врло коректно. Можеш проверити.

Ма не то. Не мораш ти њима ништа да се додвораваш. Качи старе гробарске слике или текстове.
Оно је постала права ризница.

А реално кад почну да спрдају БББ "а је се сећате онога у максимирској шуми... вас 100 нас 20. Дошла мурија да вас спашава..."

:hahaha:

Мислим, кажу им много дискретније и увијеније...

А они само одговарају: је, је... то су ми биле најтеже батине...

Pa treba da zadavi dete odmah nakon rođenja zato što je rodila pedera, da?

таман посла, нико није крив што се родио са одређеним особинама. ваљда смо толико цивилизовани да те ствари разумемо.
разговарали смо о томе шта се може подвести под појам породица.

Da li je iko to napisao? Treba da ga od malih nogu edukuje i vodi kod lekara, ne znam kojih i kakavih, ali svom detetu mora da nađe pomoć. Ćutanje i odobravanje nije pomoć.

савремена медицина и фармација још нису објаснили ни узроке хомосексуалног понашања, а камо ли да су нашли ''лек''.

napisao si da roditelji nisu neeki primer ali da ne bi trebalo da se ide toliko daleko odnosno dotle da se gejevima daje dete, tako nappisano to znaci da je bolje dati bioloskim roditeljima dete jer je ovo drugoo kao strasno i <toliko daleko> ako si mislio drugojacije ok ali nisi to izrazio...
a tvoja poslednja recenica pokazuje da ponovo nisi pratio pazljivo auroru iako je sto puta napisala istu stvar

Не умеш да читаш и лажуцкаш.

таман посла, нико није крив што се родио са одређеним особинама. ваљда смо толико цивилизовани да те ствари разумемо.
разговарали смо о томе шта се може подвести под појам породица.

није ствар у томе, таквих је веома мали број, касније се њихов број мало повећа захваљујући пре свега страху као феномену који омогућава нездраву атмосферу. страху не у смислу страха од непознатог већ страху од ствари које су неки у стању да ураде вођени мржњом. но, то је друга тема и захтевала би цео дипломски рад, проблем настаје када та убедљива мањина крене са провокацијама на рачун нормалних људи и вређањем неких општеприхваћених вредности при чему се лукако скрију иза једне од њих и користе је као штит, нпр толеранција, а у ствари им је само понашање крајње нетолерантно и у супротности са оним иза чега се обично крију.

Poslednja izmena:
није ствар у томе, таквих је веома мали број, касније се њихов број мало повећа захваљујући пре свега страху као феномену који омогућава нездраву атмосферу. страху не у смислу страха од непознатог већ страху од ствари које су неки у стању да ураде вођени мржњом. но, то је друга тема и захтевала би цео дипломски рад, проблем настаје када та убедљива мањина крене са провокацијама на рачун нормалних људи и вређањем неких општеприхваћених вредности при чему се лукако скрију иза једне од њих и користе је као штит, нпр толеранција, а у ствари им је само понашање крајње нетолерантно и у супротности са оним иза чега се обично крију.

потпуно се слажем са тобом. ми смо друштво ишчашених вредности, па тиме и облика понашања. нема то везе са нечијим особинама или потребама, него са елементарном пристојношћу (ја у Лондону нигде на улици, парку или јавном превозу нисам видео двоје да се љубе). иначе, геј популацији највише штете наносе управо професионални педери- особе којима је то занимање и који из личне користи (донације, фондови) преко разних невладиних организација својим изјавама и наступима провоцирају бес и мржњу.

I neće ako se ostavi na ovom nivou istraživanja. Mnoge bolesti uma su bile takođe "neizlečive" pa danas mogu da se kontriolišu.

донекле си у праву. постоји снажан притисак геј лобија да се хомосексуалност не третира као дисфункција (зато је и скинута са листе болести/поремећаја). међутим, њихов утицај је ограничен на земље западне демократије. не можемо рећи да Кина, Русија, Индија, Бразил и земље исламског света немају средства за истраживања. мени је занимљива твоја тврдња да родитељ таквом детету мора помоћи. како? баш ме занима..

Dobar dan momci... Vi ste i dalje u teranju?
Ne go da vas pitam ja nešto...
Jel znate šta se to dešava, što lete ovi helikopteri?
Ima li ih i kod vas?
gdvogled-1.gif

потпуно се слажем са тобом. ми смо друштво ишчашених вредности, па тиме и облика понашања. нема то везе са нечијим особинама или потребама, него са елементарном пристојношћу (ја у Лондону нигде на улици, парку или јавном превозу нисам видео двоје да се љубе). иначе, геј популацији највише штете наносе управо професионални педери- особе којима је то занимање и који из личне користи (донације, фондови) преко разних невладиних организација својим изјавама и наступима провоцирају бес и мржњу.

донекле си у праву. постоји снажан притисак геј лобија да се хомосексуалност не третира као дисфункција (зато је и скинута са листе болести/поремећаја). међутим, њихов утицај је ограничен на земље западне демократије. не можемо рећи да Кина, Русија, Индија, Бразил и земље исламског света немају средства за истраживања. мени је занимљива твоја тврдња да родитељ таквом детету мора помоћи. како? баш ме занима..

Da li je roditelj zadovoljan ako sazna da mu je dete gej i ništa ne proba? Ne ode do određenih lekara, raspita se šta može da se uradi, da li je neko u svetu pokušao sa bilo kakvim lekovima? Naravno da odnos između roditelja i deteta mora da ostane što manje izmenjen takvim saznanjem, ali rešenje nije prihvytanje takvog stanja kao dobrog. Nečinjenje nikad nije dobar izbor. U mnogim situacijama su baš uponi roditelji nalazili nekakava rešenja. Nisam lekar i ne znam šta treba uraditi, ali guranje problema pod tepih nije dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back