čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
другари, лаку ноћ.
Ijujuju šta li se svega izdešavalo otkkad ne zađoh ovde

Dobro jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
другари, лаку ноћ.

to su pojedinačni slučajevi u katoličkoj crkvi i toga ima svugde...misliš da u našoj crkvi nema homoseksualaca? Ima, ih normalno, ali za to nije kriva SPC, već ti pojedinci...
To je tačno, svejedno humani gejaci i humana gospoda iz samostana, ma ne zanimaju me nagledao sam se dovoljno Švaba i njihove praktičnosti......
Сунчи, кључ је у рађању, а мајка (жена) је биолошки носилац врсте.
Bitno da si potego homiće i onda begaš... ...![]()

zgranut sam da su vam narkomani gori od ljudi koji samoo imaju drugacije seksualne navike
Ijujuju šta li se svega izdešavalo otkkad ne zađoh ovde
Dobro jutro.
Pa treba da zadavi dete odmah nakon rođenja zato što je rodila pedera, da?
Pa treba da zadavi dete odmah nakon rođenja zato što je rodila pedera, da?
Da li je iko to napisao? Treba da ga od malih nogu edukuje i vodi kod lekara, ne znam kojih i kakavih, ali svom detetu mora da nađe pomoć. Ćutanje i odobravanje nije pomoć.
napisao si da roditelji nisu neeki primer ali da ne bi trebalo da se ide toliko daleko odnosno dotle da se gejevima daje dete, tako nappisano to znaci da je bolje dati bioloskim roditeljima dete jer je ovo drugoo kao strasno i <toliko daleko> ako si mislio drugojacije ok ali nisi to izrazio...
a tvoja poslednja recenica pokazuje da ponovo nisi pratio pazljivo auroru iako je sto puta napisala istu stvar
таман посла, нико није крив што се родио са одређеним особинама. ваљда смо толико цивилизовани да те ствари разумемо.
разговарали смо о томе шта се може подвести под појам породица.
савремена медицина и фармација још нису објаснили ни узроке хомосексуалног понашања, а камо ли да су нашли ''лек''.
Gde si se i kada nagledao toga, nije te koji Švaba naguzio valjda na Kadinjači
није ствар у томе, таквих је веома мали број, касније се њихов број мало повећа захваљујући пре свега страху као феномену који омогућава нездраву атмосферу. страху не у смислу страха од непознатог већ страху од ствари које су неки у стању да ураде вођени мржњом. но, то је друга тема и захтевала би цео дипломски рад, проблем настаје када та убедљива мањина крене са провокацијама на рачун нормалних људи и вређањем неких општеприхваћених вредности при чему се лукако скрију иза једне од њих и користе је као штит, нпр толеранција, а у ствари им је само понашање крајње нетолерантно и у супротности са оним иза чега се обично крију.
I neće ako se ostavi na ovom nivou istraživanja. Mnoge bolesti uma su bile takođe "neizlečive" pa danas mogu da se kontriolišu.
савремена медицина и фармација још нису објаснили ни узроке хомосексуалног понашања, а камо ли да су нашли ''лек''.
потпуно се слажем са тобом. ми смо друштво ишчашених вредности, па тиме и облика понашања. нема то везе са нечијим особинама или потребама, него са елементарном пристојношћу (ја у Лондону нигде на улици, парку или јавном превозу нисам видео двоје да се љубе). иначе, геј популацији највише штете наносе управо професионални педери- особе којима је то занимање и који из личне користи (донације, фондови) преко разних невладиних организација својим изјавама и наступима провоцирају бес и мржњу.
донекле си у праву. постоји снажан притисак геј лобија да се хомосексуалност не третира као дисфункција (зато је и скинута са листе болести/поремећаја). међутим, њихов утицај је ограничен на земље западне демократије. не можемо рећи да Кина, Русија, Индија, Бразил и земље исламског света немају средства за истраживања. мени је занимљива твоја тврдња да родитељ таквом детету мора помоћи. како? баш ме занима..