skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Terasilice... Pa gde si ti.
Inače zaboravih da se pohvalim...
Kupila sam novi bedž :)

Picturea677.jpg

Ни биолошки родитељи те девојчице нису неки пример. Али, не би требало да се иде баш дотле да хомосексуалном пару остављају дете.

Боље да су нашли неку здраву породицу и њима дали дете од почетка.
zgranut sam da su vam narkomani gori od ljudi koji samoo imaju drugacije seksualne navike

Možda je slika porodice koju mi imamo nije normalna, ali definitivno još ne mogu da razumem pojam gej porodice, predpostavljam da je princip gej brakova
zasnovan na koristi efekta naslednog ili porodičnog prava, te stvari i mogu da svarim, ali usvajanje dece teško.
Porodica je osnovna ćelija društva i ima posebno obeležje, a to je naslednost obrazaca društvenog i socijalnog ponašanja, kako to funkcioniše kod gejevea ko će ga znati...U svakom slučaju rezultat ponašanja deteta u takvim porodicama je neizvesan, imajući u vidu da usvajanje dece od strane gej parova je počelo ne tako davno...

геј пар не може остварити биолошку функцију, јер је и нема. чак и кад је правно регулисан однос, он је тек веза (partnership), али не и породица, јер породица нужно подразумева децу. е сад, питање је у којој су мери хомосексуалци прихватили културолошке обрасце стрејт друштва, и колико је то уопште могуће, јер ти обрасци нису настали према њиховим потребама.

геј пар не може остварити биолошку функцију, јер је и нема. чак и кад је правно регулисан однос, он је тек веза (partnership), али не и породица, јер породица нужно подразумева децу. е сад, питање је у којој су мери хомосексуалци прихватили културолошке обрасце стрејт друштва, и колико је то уопште могуће, јер ти обрасци нису настали према њиховим потребама.

To društvo posmatraju kao tradicionalno i zastarelo, bez obzira da nije tih vrednosti ne bi ni postojali, naravno da ih treba prihvatiti, ali ne po sistemu silovanje
manjine nad većinom, pošto se obično pozivaju na Darvina, onda tu nešto nije u redu...

ne, vi ne zelite da razumete ne samo sad trenutno nego uopsteno kad se povede ova teeema vrtite jedno isto i ne osvrcete se na drugu stranu
ne zelim da ucestvujem vise u ovom razgovoru samo cu se iznervirati, izneo sam svoje misljenje i to je razumno

Не жели да разуме било шта што се не уклапа у његову визуру. Есктремни фундаменталиста.

Podebljano govori da si u pravu...

Podebljano govori da si u pravu...
naravno da ja mislim da sam u pravu u podebljanom takodje pise da je to MOOJE misljenje, ali ja sam uvek bio spreman za diskusiju, na komentar ili pitanje odgovorim konkretno i uvek cujem i drugojacije misljenje iako sve vreme branim svoje, ali vi nekada i ne citate sta drugi pisu nego zadrto pisete slicne postove, to vidjam stalno kada se ova temaa spomene, a video sam i veceras u vasoj diskusiji sa aurorom, cak je slicno i ona prokomentarisala u jednom trenutku

naravno da ja mislim da sam u pravu u podebljanom takodje pise da je to MOOJE misljenje, ali ja sam uvek bio spreman za diskusiju, na komentar ili pitanje odgovorim konkretno i uvek cujem i drugojacije misljenje iako sve vreme branim svoje, ali vi nekada i ne citate sta drugi pisu nego zadrto pisete slicne postove, to vidjam stalno kada se ova temaa spomene, a video sam i veceras u vasoj diskusiji sa aurorom, cak je slicno i ona prokomentarisala u jednom trenutku

Лепо прочитај шта сам написао у посту који си цитирао, слово по слово.

Podebljano govori da je Ivan u pravu, svejedno je normalno da u zemlji Srbiji što se ove teme tiče postoje slična stanovišta i polazne tačke pa je normalno da postovi budu slični, naravno prirodno je da u masi postoji i suprotno mišljenje i ma koliko dekadentno ( za današnje standarde rezonovanja u Srbiji) treba ga
prihvatiti, što ne znači primeniti...

napisao si da roditelji nisu neeki primer ali da ne bi trebalo da se ide toliko daleko odnosno dotle da se gejevima daje dete, tako nappisano to znaci da je bolje dati bioloskim roditeljima dete jer je ovo drugoo kao strasno i <toliko daleko> ako si mislio drugojacije ok ali nisi to izrazio...
a tvoja poslednja recenica pokazuje da ponovo nisi pratio pazljivo auroru iako je sto puta napisala istu stvar

Podebljano govori da je Ivan u pravu, svejedno je normalno da u zemlji Srbiji što se ove teme tiče postoje slična stanovišta i polazne tačke pa je normalno da postovi budu slični, naravno prirodno je da u masi postoji i suprotno mišljenje i ma koliko dekadentno ( za današnje standarde rezonovanja u Srbiji) treba ga
prihvatiti, što ne znači primeniti...
drugar, neema vezeee ni to sto ponavljate postove, ponavaljm i ja kada me sto puta pitaju i konstatuju istoo, ali neko nesto napise a vi odgovorite nevezano za to vec pisete desetu stvar, ne citate se medjusobno kaako treba...

poznajem neke gej parove koji su stabilnije i odgovornije osobe od vecine heteroseksualaca koje poznajem...

vec sam napisala da se ovde radi o osobama koje su vec deset godina u stabilnoj vezi, {sto je ovde retkost i kod heteroseksualaca...svaki treci brak se razvede vec u prvih pet godina}, imaju vise nego dobro placene poslove cak i za ovdasnje prilike, sa devojcom provode svo svoje slobodno vreme, vole je i ona voli njih...sta je jos bitno?

Аурора, ти си беше психолог?

Питала бих те у вези ове теме, а невезано за геј усвојитеље, колико утиче на развој личности једне девојчице то што нема мајку као (женски) модел?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back