gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
Naravno da nisi dosadna
Onima koji vole da pročitaju i nešto više od oh yeah
ako nije razumeo šta sam mu htela reći, shvatiće...jednom valjda

nego, jesi li provela "prvomajski" današnji dan ili onako...uobičajeno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nisi dosadna

Добра је Триванка. Има ненадмашан интелект, што је јако секси. Јако подсећа на античке филозофе својим говорима. Увек се одушевим слушајући њене тираде, које су права благодет за сваког поштеног грађанина коме је Европа на срцу.
Naravno da nisi dosadna

ako nije razumeo šta sam mu htela reći, shvatiće...jednom valjda
nego, jesi li provela "prvomajski" današnji dan ili onako...uobičajeno?![]()

Naravno da nisi dosadna

Tачно. И мене је шармирала интелектом. Има и оно симпатично 'р'
veče, prijateljice...jel nije bilo krpelja?![]()
Хвала, трудим се. И ти лепо изгледаш на тој слици. Уосталом, живиш у Европској Унији, што је особина коју јако ценим код човека.
ne izvrci prave vrednosti hildo...zar je zivot u eu ljudska osobina? ljudske osobine koje treba ceniti su postenje, iskrenost, dobrota itd...a ne zivot u eu...
Ah, šta ću kad sam nepismena ?![]()

Ево сад једем сутлијаш, пун тањир, и уживам у благодетима Евроинтеграција. Има се може се. А пре само 15 година људи су јели корење да би преживели. А сада и најсиромашније категорије могу да обезбеде минимум два оброка дневно, што је евидентан напредак.
da li je sutlijaš posut cimetom ili nekom mrvljenom čokoladicom
ili pak prazan, tj. klot?
molim te da odgovriš iskreno, jer će mi tvoj odgovor poslužiti u svrhu jednog istraživanja koje sprovodim![]()
Ево сад једем сутлијаш, пун тањир, и уживам у благодетима Евроинтеграција. Има се може се. А пре само 15 година људи су јели корење да би преживели. А сада и најсиромашније категорије могу да обезбеде минимум два оброка дневно, што је евидентан напредак.
el iz vangle ko onomad?
Od kad se sutlijaš jede iz tanjira? Zar te nije sramota da tako varaš narod naokolo? Sledeći put ću te prijaviti moderaciji.
Не. Из тањира. Рекао сам већ у једном од претходних постова.
Елем. Сутра идем за Београд, Европску престоницу ноћног живота и град познат по лепим женама. У питању је завршна конвенција секси деде и Демократске Странке, на тргу републике у 5 сати. Решио сам да се пицнем лепо, али у исто време да покажем да сам човек из региона. Зато имам дилему, дал да обучем гумене опанке или оне дрвене шиљкане? Шта ви мислите?
Одувек. Нисам упућен да постоји неки кодекс гледе једења сутлијаша.
Пребаците на ТВ прву. Има један прекрасан ријалити шоу који се тренутно приказује. Познате личности живе неколико дана у Росмкој фавели и деле са њима добро и зло. У овој епизоди то ради Сергеј Трифуновић.

Бела кошуља и црна шајкача. Има снајке да те салећу само тако.