skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добра је Триванка. Има ненадмашан интелект, што је јако секси. Јако подсећа на античке филозофе својим говорима. Увек се одушевим слушајући њене тираде, које су права благодет за сваког поштеног грађанина коме је Европа на срцу.

Tачно. И мене је шармирала интелектом. Има и оно симпатично 'р'

Tачно. И мене је шармирала интелектом. Има и оно симпатично 'р'

Штета што није живела у античко време, тек тада би њена мудрост дошла до пуног изражаја. Данас се цене технократе, менаџери, тако да истински мислиоци немогу избити у први план. Због тога је Триванка играч из сенке која уобличује ону идеолошку и филозофску страну проЕвропске политике.

Хвала, трудим се. И ти лепо изгледаш на тој слици. Уосталом, живиш у Европској Унији, што је особина коју јако ценим код човека.

ne izvrci prave vrednosti hildo...zar je zivot u eu ljudska osobina? ljudske osobine koje treba ceniti su postenje, iskrenost, dobrota itd...a ne zivot u eu...

ne izvrci prave vrednosti hildo...zar je zivot u eu ljudska osobina? ljudske osobine koje treba ceniti su postenje, iskrenost, dobrota itd...a ne zivot u eu...

Живот у ЕУ и подразумева поштење, искреност и доброту. Једно без другог не иде. Ко је разбојник и хохштаплер у ЕУ би одмах био презрен и наишао би на осуду и оштре реакције целе околине, а можда би и физички насрнули на њега, јер ти људи су архангели доброте и не подносе непоштење и превару.

Na obronku šume pored obale mora sedi zeka i duva travu.
Naiđe ribica i pita ga:
Zeko, šta to radiš?
Duvam travu - odgovori zeka.
Kako se to radi? Hoću i ja!
Samo uvučeš dim i zadržiš što duže.
Tako ribica i uradi i ode da pliva po moru. Naiđe na ajkulu i ona je upita:
Šta to radiš?
Ribica odgovori:
Zeka mi dao nešto i sad mi je mnogo dobro.
Onda idem i ja do zeke.
Izađe ajkula iz vode i reče:
Zdravo, zeko.
A zeka poviče:
Izdahni, ribice, izdahni!!!

Ево сад једем сутлијаш, пун тањир, и уживам у благодетима Евроинтеграција. Има се може се. А пре само 15 година људи су јели корење да би преживели. А сада и најсиромашније категорије могу да обезбеде минимум два оброка дневно, што је евидентан напредак.

IMG_0009-768x1024.jpg

Ево сад једем сутлијаш, пун тањир, и уживам у благодетима Евроинтеграција. Има се може се. А пре само 15 година људи су јели корење да би преживели. А сада и најсиромашније категорије могу да обезбеде минимум два оброка дневно, што је евидентан напредак.

da li je sutlijaš posut cimetom ili nekom mrvljenom čokoladicom
ili pak prazan, tj. klot?
molim te da odgovriš iskreno, jer će mi tvoj odgovor poslužiti u svrhu jednog istraživanja koje sprovodim:D

da li je sutlijaš posut cimetom ili nekom mrvljenom čokoladicom
ili pak prazan, tj. klot?
molim te da odgovriš iskreno, jer će mi tvoj odgovor poslužiti u svrhu jednog istraživanja koje sprovodim:D

Ма јок, не волим ја те фенси варијанте. Понекад сипам какао кад се сетим, али ето сад ми није пало на памет. Да си ме бар подсетила пре минут, али сад је већ касно, све сам смазао.

Пада у очи чињеница да ДСС има јачи рејтинг од свог лидера Коштунице. Јако чудно.

Такође мислим да је ПРС неправедно потцењен, они ће сигурно постићи двоцифрен резултат, јер их сиротиња обожава. УРС и ПРС су најомиљеније странке код социјално најугроженијих категорија становништва.

el iz vangle ko onomad?

si siguran?

Od kad se sutlijaš jede iz tanjira? Zar te nije sramota da tako varaš narod naokolo? Sledeći put ću te prijaviti moderaciji.

el iz vangle ko onomad?

Не. Из тањира. Рекао сам већ у једном од претходних постова.

Елем. Сутра идем за Београд, Европску престоницу ноћног живота и град познат по лепим женама. У питању је завршна конвенција секси деде и Демократске Странке, на тргу републике у 5 сати. Решио сам да се пицнем лепо, али у исто време да покажем да сам човек из региона. Зато имам дилему, дал да обучем гумене опанке или оне дрвене шиљкане? Шта ви мислите?

Od kad se sutlijaš jede iz tanjira? Zar te nije sramota da tako varaš narod naokolo? Sledeći put ću te prijaviti moderaciji.

Одувек. Нисам упућен да постоји неки кодекс гледе једења сутлијаша.

Пребаците на ТВ прву. Има један прекрасан ријалити шоу који се тренутно приказује. Познате личности живе неколико дана у Росмкој фавели и деле са њима добро и зло. У овој епизоди то ради Сергеј Трифуновић.

Не. Из тањира. Рекао сам већ у једном од претходних постова.

Елем. Сутра идем за Београд, Европску престоницу ноћног живота и град познат по лепим женама. У питању је завршна конвенција секси деде и Демократске Странке, на тргу републике у 5 сати. Решио сам да се пицнем лепо, али у исто време да покажем да сам човек из региона. Зато имам дилему, дал да обучем гумене опанке или оне дрвене шиљкане? Шта ви мислите?

Бела кошуља и црна шајкача. Има снајке да те салећу само тако.

Одувек. Нисам упућен да постоји неки кодекс гледе једења сутлијаша.

Пребаците на ТВ прву. Има један прекрасан ријалити шоу који се тренутно приказује. Познате личности живе неколико дана у Росмкој фавели и деле са њима добро и зло. У овој епизоди то ради Сергеј Трифуновић.

bacila sam oko,
slatki oni cigančići...manekenka bzv. sergej još gori,
a romi ko romi..zapravo, oni su zvezde tog rijalitija, ove face samo smetaju:lol:

Бела кошуља и црна шајкача. Има снајке да те салећу само тако.

Имам розе кошуљу и зелену шајкачу, али ћу видети вечерас да то некако префарбам ако је могуће. Наиме, у прошлости бавио сам се бојадисањем тканине и многи су ми говорили да сам мајстор тог заната. Кад сам напустио посао због школовања, шеф енсафа, господин Трандафиловић, је три дана плакао као киша. "Какав таленат, какав таленат"- узвикивао је док су му се образи росили сузама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back