skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne da je smešno već žalosno:lol:

nedeljama nam prvo urnišu džuboks, sada nam i kafanu troluju sa svojim partijskim i sektaškim boleštinama...užas,
plašim se da tome nema kraja ni posle izbora.
sećam se vremena kad je i moderacija upozoravala pojedine fanatike da su teme za politiku, a kafana za zaebanciju i chat .

Ja mislim da muskokrk tebe malko muvka?
Vidim u budućnosti put. Na kraju puta veliku vodu. Na vodi veliki aprtman. U njemu druženje.

:rotf:

Ma ljubim vas ja oboje, nek' ste mi živi i zdravi.

pa ne da je smešno već žalosno:lol:

nedeljama nam prvo urnišu džuboks, sada nam i kafanu troluju sa svojim partijskim i sektaškim boleštinama...užas,
plašim se da tome nema kraja ni posle izbora.
sećam se vremena kad je i moderacija upozoravala pojedine fanatike da su teme za politiku, a kafana za zaebanciju i chat .

sta da ja kazem ..pa ja samo iz kuta promatram uz casu fine zlahtine..skoro me se i ne vide ..mozda;)

pa bila si dovoljn o jasna ..i glasna ..nekom i previse ..nekom ni uplovla dovoljno:)

:bye:

sta da ja kazem ..pa ja samo iz kuta promatram uz casu fine zlahtine..skoro me se i ne vide ..mozda;)

pa bila si dovoljn o jasna ..i glasna ..nekom i previse ..nekom ni uplovla dovoljno:)

nije mi namera da izigravam dežurnog policajca, neka piše ko šta hoće, ali kada počnem da prelistavam kafanu i zapnem za stranice i stranice teksta, parola i spotova o čedi jovanoviću, svaka uviđavnost i strpljenje gubi smisao....mislim da imam pravo da to i kažem.

nije mi namera da izigravam dežurnog policajca, neka piše ko šta hoće, ali kada počnem da prelistavam kafanu i zapnem za stranice i stranice teksta, parola i spotova o čedi jovanoviću, svaka uviđavnost i strpljenje gubi smisao....mislim da imam pravo da to i kažem.

a jest sad, i ja tebi našla da se jadam, pozdrav muskokrk:D

a jest sad, i ja tebi našla da se jadam, pozdrav muskokrk:D

pa jest ..reko da sam ja onaj u kutu koji je stalnu tu ..a i ne vidi se ..mozda i sve zna..a mozda samo misli svoje i pijucka...

ono sto bi i referko htio
inace refke stalno muvka detesca ..pa se nada i jos necem..mozda ..:)

kolega kako da muvkam ..kako vi to kazete ..i to preko neta..ja znam samo licem u lice ..ili u zivo:)..

dakle3 prvo moram da dodjem tamo...valjda;)

ha ha ha, vidi se da imaš iskustva sa tim muvkanjima...zar ne ide pre toga licem u lice prvo neka fotografijica, tek da se delimično proveri da li vredi preći put od nekoliko stotina km:D

1fwtw6

smiri se hildo,
tvoj san samo što se nije ostvario:lol:

Пих, сломио сам цигарету, то је зато што сам сав уморан и омамљен, а према томе и трапав.

А не ваља да се човек бахати и расипа, већ треба да се штеди увек свуда и на сваком месту. Немачки туриста кад дође у Сутоморе и руча у ресторану или таверни, обавезне поједе све и са лебом омаже тањир до краја. А ми се разбацујемо и трошкарамо као рокфелери.

ma, opusti se...ko ti dira evrointegracije...:lol:

Дирају многи, отрове аждахе наоштриле су своје клерофашистичке пипке и шире ватру и отров по нашој просперитетној Европској ливаду. Ја то не смем да толеришем. Све то ме ужасно нервира. као уосталом и већину грађана и грађанки за које је Европа и отац и мајка.

Дирају многи, отрове аждахе наоштриле су своје клерофашистичке пипке и шире ватру и отров по нашој просперитетној Европској ливаду. Ја то не смем да толеришем. Све то ме ужасно нервира. као уосталом и већину грађана и грађанки за које је Европа и отац и мајка.

da si se kandidovao na izborima, glasao bih za tebe...:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back