- Poruka
- 205.037
U gadnu babu rasteš nasto, bre.
A mi te i pored toga volemo. 
A mi te i pored toga volemo. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mi te i pored toga volemo. ja dosadna?
hajde važi, nastavi ti samo...publika te čeka s ushićenjem. kako sam se samo usudila da na trenutak prekinem tvoj beskonačni performans?

veče, prijatelju...ne slavimo mi to...dobro vece dragi moji ..ljudi, kolegice, kolege, razmazeno dete , znani i neznani kolonici.
jel se bar uzivalo ..pa kako je ipak je to praznik vec mnogo godina ..i to nas zajednicki
![]()

pa ne da je smešno već žalosno
nedeljama nam prvo urnišu džuboks, sada nam i kafanu troluju sa svojim partijskim i sektaškim boleštinama...užas,
plašim se da tome nema kraja ni posle izbora.
sećam se vremena kad je i moderacija upozoravala pojedine fanatike da su teme za politiku, a kafana za zaebanciju i chat .

Ja mislim da muskokrk tebe malko muvka?
Vidim u budućnosti put. Na kraju puta veliku vodu. Na vodi veliki aprtman. U njemu druženje.
Ma ljubim vas ja oboje, nek' ste mi živi i zdravi.

pa ne da je smešno već žalosno
nedeljama nam prvo urnišu džuboks, sada nam i kafanu troluju sa svojim partijskim i sektaškim boleštinama...užas,
plašim se da tome nema kraja ni posle izbora.
sećam se vremena kad je i moderacija upozoravala pojedine fanatike da su teme za politiku, a kafana za zaebanciju i chat .

veče, prijatelju...ne slavimo mi to...![]()

sta da ja kazem ..pa ja samo iz kuta promatram uz casu fine zlahtine..skoro me se i ne vide ..mozda
pa bila si dovoljn o jasna ..i glasna ..nekom i previse ..nekom ni uplovla dovoljno
![]()
Ja mislim da muskokrk tebe malko muvka?
Vidim u budućnosti put. Na kraju puta veliku vodu. Na vodi veliki aprtman. U njemu druženje.
Ma ljubim vas ja oboje, nek' ste mi živi i zdravi.
..
nije mi namera da izigravam dežurnog policajca, neka piše ko šta hoće, ali kada počnem da prelistavam kafanu i zapnem za stranice i stranice teksta, parola i spotova o čedi jovanoviću, svaka uviđavnost i strpljenje gubi smisao....mislim da imam pravo da to i kažem.
a jest sad, i ja tebi našla da se jadam, pozdrav muskokrk![]()

Немој неко Евроинтеграције да ми дира
Да ме вређа што нисам у њима.
Хоћу да Европа усне миран сан
Јер сам за њу спреман свој живот да дам!

kolega kako da muvkam ..kako vi to kazete ..i to preko neta..ja znam samo licem u lice ..ili u zivo..
dakle3 prvo moram da dodjem tamo...valjda
![]()

smiri se hildo,
tvoj san samo što se nije ostvario![]()
ma, opusti se...ko ti dira evrointegracije...![]()
Дирају многи, отрове аждахе наоштриле су своје клерофашистичке пипке и шире ватру и отров по нашој просперитетној Европској ливаду. Ја то не смем да толеришем. Све то ме ужасно нервира. као уосталом и већину грађана и грађанки за које је Европа и отац и мајка.

Велики поздрав за краља Европенду!![]()