skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ФК Чукарички продат за тричавих 10 милиона динара у стечајном поступку :(
Иначе, играо сам у млађим категоријама КК и ФК Чукаричког, с тим што сам био успешнији у КК Чукаричком јер сам у ФК Чукаричком служио како нешто попут Жигића, као употребљив скакач после центаршутева. Због висине и скочности и доброг позиционирања око 80 % голова које сам давао били су главом.

Kalimero, nisam primetio da ti spadaš u tu grupu. Pozdrav. :D

Знаш како, зависи у којој ситуацији. У пријатном кафанском ћаскању нема потребе бити примитиван али гледајући неки шири контекст, у каквом окружењу живимо које државе су нам најближе комшије мислим да једноставно треба имати прекидач.
Свич, што би се рекло. Ако ситуација захтева, уопште нисам против примитивизма...напротив.
Да не би опет било ''Сина мајци из наручја, отео је зулумћар.'' и сличне ствари. :)

Такође, поред шпица ала Жигић могу да играм и штопера и голамана али крилног никако јер када упутим центаршут, лопта заврши на суседном солитеру и никако везног јер немам брзине за ту позицију.
Што се тиче кошарке, пасују ми позиције од крилног играча до плејмејкера (некако највише бека, тј. двојку волим да играм).

Знаш како, зависи у којој ситуацији. У пријатном кафанском ћаскању нема потребе бити примитиван али гледајући неки шири контекст, у каквом окружењу живимо које државе су нам најближе комшије мислим да једноставно треба имати прекидач.
Свич, што би се рекло. Ако ситуација захтева, уопште нисам против примитивизма...напротив.
Да не би опет било ''Сина мајци из наручја, отео је зулумћар.'' и сличне ствари. :)

:zper:

Цимнуо сам га и преко скајпа и преко мобилног. Не јавља се, мора да клечи на кукурузу.

Ево ме куме...

Имао сам неки неспоразум са девојком али је решено...ваљда...

Договор остаје,у 17:00 "Двориште"...

Јел долази Дерп...Овај Рефке...?

П.С.

Рефке главоњо

Poslednja izmena:
Да ли се неко од вас бавио спортом у неком клубу ?
Ја играо рукомет у Шамоту из Аранђеловца. Почео сам да бих смањио гузицу (и јесам, дословно сам се слистио), али после ми се свидело. :D

Онда сам многo узлетео, покачио се са тренером, нисам играо 6 месеци, кад сам дошао у БГ прешао у Партизан играо годину дана и баталио.
Ja sam jedne godine nosio štafetu do partizanovog stadiona, kao svaki dobar pionir. Da li se to računa? :mrgreen:
То је била част. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back