gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
vratilo nam se avionče...a stigao i kalimero...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А, ја мислио да је тераско другарчић, нема везеНије он другар, већ Тераско. Осим ако ти знаш нешто што ми не знамо.![]()
'јутро Рефере.
Да ли се неко од вас бавио спортом у неком клубу ?

Није он другар, већ Тераско. Осим ако ти знаш нешто што ми не знамо.![]()
Ima i Refke drugih momenata pa mu se i omladina nabacuje...
Kalimero, nisam primetio da ti spadaš u tu grupu. Pozdrav.![]()

Dobar dan, a može i jutro.![]()
Јутро Братислављевићу.![]()

Aj' u kafanu danas u 12? Ili se čuvaš za popoednevnu šemu sa onim pede... drugarima?![]()
Знаш како, зависи у којој ситуацији. У пријатном кафанском ћаскању нема потребе бити примитиван али гледајући неки шири контекст, у каквом окружењу живимо које државе су нам најближе комшије мислим да једноставно треба имати прекидач.
Свич, што би се рекло. Ако ситуација захтева, уопште нисам против примитивизма...напротив.
Да не би опет било ''Сина мајци из наручја, отео је зулумћар.'' и сличне ствари.![]()

Pa dogovorili smo se u 17, Ivan je insistirao oko 12 ali ja nisam mogao...
Jutro Nastja. Jesi videla što ovaj prekidač svičuje?

Нема нам Ђолета, да није на брифингу код Миличице девојчице?

Sigurno daje raport, i nad Vojvodom ima Vojvoda .![]()
Цимнуо сам га и преко скајпа и преко мобилног. Не јавља се, мора да клечи на кукурузу.

Цимнуо сам га и преко скајпа и преко мобилног. Не јавља се, мора да клечи на кукурузу.
Ја играо рукомет у Шамоту из Аранђеловца. Почео сам да бих смањио гузицу (и јесам, дословно сам се слистио), али после ми се свидело.Да ли се неко од вас бавио спортом у неком клубу ?
То је била част.Ja sam jedne godine nosio štafetu do partizanovog stadiona, kao svaki dobar pionir. Da li se to računa?![]()