lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Ја сам љотићевац,јел си чуо некад за ту врсту ?![]()
Kako da nisam, moji su bili nedićevci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auu, ovo je retko četničko ostrvo na forumu...![]()
Nikako...Lab ne procenjuje ljude na osnovu njihovog političkog stava...![]()
и Павелић је био Личанин.
ствар је у томе да Лаб стално мења своје процене
само чекам кад ће Софи да постане брадата гибаничарка, кољачица![]()
Оооо вас двојица!
Скупите своје кофице и лопатице из песка, коначно.![]()
Kako da nisam, moji su bili nedićevci...![]()
Moja tema o Velikoj Depresiji nije zazivela na tom pdf-u, ocigledno ljudi vise vole da pricaju o cetnicima, partizanima, genima i ostalim jako bitnim istorijskim stvarima.
Баш чудно,делујеш као потомак неког народног хероја![]()
Баш чудно,делујеш као потомак неког народног хероја![]()
potomak jednog od retkih nedićevaca koji nije osuđen posle WWII, već mu je samo oduzeta zemlja...![]()
из прве![]()
Недићевац као војник СДС-е или чиновник општинских структура?
Јесте, из Гацка поља.
Деда мог пријатеља је био добар с његовим оцем.
Причао је да му је отац био сасвим нормалан човек, трговац. зато се овај и родио у Херцеговини.
Иначе, Павелићу су, кажу у Гацку, Буњевци. Не Хрвати.
Јесте, из Гацка поља.
Деда мог пријатеља је био добар с његовим оцем.
Причао је да му је отац био сасвим нормалан човек, трговац. зато се овај и родио у Херцеговини.
Иначе, Павелићу су, кажу у Гацку, Буњевци. Не Хрвати.
Pavelić je odrastao sa muslimanima u jednom mjestu kod Jajca...
Не знам с ким је одрастао али знам тачно из које је куће и улице у Лици.
Него, он је веома неистражен лик. Њиме се из неког разлога нико није бавио.
Не зна се уопште ни како се нашао у усташама, ни ко га је регрутовао, ни зашто баш њега, не знам му се ни порекло мајке, а ни супруге...све је врло магловито.
И ако многи мисле да се о њему зна пуно.
Kako da nisam, moji su bili nedićevci...![]()
Ками, људе генерално мало занима историја Америке. требало је да отвориш тему о великој економској кризи двадесетих и тридесетих, да ту укључиш и Европу па би онда имао саговорнике.
Не знам с ким је одрастао али знам тачно из које је куће и улице у Лици.
Него, он је веома неистражен лик. Њиме се из неког разлога нико није бавио.
Не зна се уопште ни како се нашао у усташама, ни ко га је регрутовао, ни зашто баш њега, не знам му се ни порекло мајке, а ни супруге...све је врло магловито.
И ако многи мисле да се о њему зна пуно.
Ками, људе генерално мало занима историја Америке. требало је да отвориш тему о великој економској кризи двадесетих и тридесетих, да ту укључиш и Европу па би онда имао саговорнике.
bila je emisija na kablovskoj pre neki dan o njemu...od početka, do smrti u Latinskoj Americi...
Pavelić je umro u Španiji od posljedica ranjavanja.
Ma promašio je temu... trebao je na Ekonomiji otvoriti... mene veoma zanima istorija Amerike, ali šta da kažem u vezi npr. je li bolji neokejnijanizam ili čikaška ekonomska škola?
bila je emisija na kablovskoj pre neki dan o njemu...od početka, do smrti u Latinskoj Americi...
Istorija Amerike je istorija sveta. I ta tema je povezana i sa Evropom i sa svime ostalim, kao i sve teme o Americi, narocito od te Velike Depresije.
jeste, a jel bio u Lat.Americi...prikazivali su i izdaju koju je doziveo od saboraca neposredno pred pad ZG..