SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ма баш ме брига за њих...само констатујем да је стара херцеговина у саставу ЦГ већ 100 година :lol:

Samo jedan dio... Hercegovina je bila sve od Imotskog do Onogošta (Nikšića)...

- - - - - - - - - -

Па да.
У Пљевљима су тврди , најтврђи Срби. Баш србују.

Већ на Жабљаку је друга прича. Неки се изјашњавају као Црногорци, неки као Срби.

U Plužinama i Šavniku, kako se drže braća? :)

Sada bih rekao nesto iskreno o tom pdf-u, i generalno nasoj istorijskoj nauci i istoricarima, ali posto sam fino vaspitano dete, onda necu.

Inace, samo citajuci Nosfijeve i Pobedonosceve tekstove ovde cete biti vise opste obrazovani nego da iscitete 95% tema tamo. Citajuci neke uvodne tekstove na Politickim razgovorima isto tako, cak neki od njih mogu da dodju i od komunista.

Valjda ce neki ovde nekada to i razumeti. Bilo je par likova koji su pisali na Istoriji koji su imali zaista kvalitetne tekstove, coachenko i krauterbox npr. ali oni vise ne pisu tamo.

A to sto su vama ozbiljne rasprave oko toga ko i gde je presao neku bosansku vukojebinu, i ko je koga ubio u nekakvoj bici u nekoj hrvatskoj selendri, to su druge stvari.

прескочио си Тандури Масалу. човек је непресушни извор података и историјских извора. обрати пажњу на његове текстове.

ствар је у томе Ками што ти волиш социолошке и философке расправе, а то није историја. то су идеје.

У Шавнику живи 20 људи :mrgreen:
Упознала сам им летос прешједника општине....Милов чо'ек, не држе се никако. :lol:

У Плужанима видех само краве и овце. :think:

У Никшићу....само им се склањај с пута...то бесно, то уједа! :D

У Шавнику живи 20 људи :mrgreen:
Упознала сам им летос прешједника општине....Милов чо'ек, не држе се никако. :lol:

У Плужанима видех само краве и овце. :think:

У Никшићу....само им се склањај с пута...то бесно, то уједа! :D
Nisi ti po Romaniji i fočanskom kraju 'odala...

Kami, drži se ti politike...Da bi diskutovao na istoriji moraš da vrlo dobro vladaš određenom oblasti i da imaš dobru logističku podršku u vidu bibliografije i to obimne. E, sada, Slaven i Rojalista su globalni majstori i razumeju se u bukvalno sve, SaWa piše o heraldici, Igor o lingvističkim pitanjima....

Историја је врло утешан, врло смирујућ хоби.

Оно што је мени смешно јесте када се прича о будућности. Не из српске перспективе, то је још најлакше - него на нивоу целе културе. Ми немамо будућност какву су имали наши преци пре једно четири генерације, или су мислили да је имају. Осмишљена будућност, какав луксуз, луксуз људи којима је тренутни моменат био дуг, стабилан.

Ми имамо само волатилност.

зар се може лепше рећи.

Kami, drži se ti politike...Da bi diskutovao na istoriji moraš da vrlo dobro vladaš određenom oblasti i da imaš dobru logističku podršku u vidu bibliografije i to obimne. E, sada, Slaven i Rojalista su globalni majstori i razumeju se u bukvalno sve, SaWa piše o heraldici, Igor o lingvističkim pitanjima....

Na temi Genetička genealogija stvarno ima ljudi koji imaju veliko znanje i iskustvo...

добро вече људи и Монтенегрингоси... :mrgreen:

и један рандом мотивациони гиф...

465066

једном сам као клинац у зоо врту онемогућен да видим ишта од окупљеног народа, лепо обишао и њих и ограду за посетиоце и пришао решеткама кавеза са мајмунима као овај лик са фотке... срећом пре мајмуна ме је дохватио чувар који се извриштао на мене за све паре... капирам да им је испсовао пола генетског материјала...

добро вече људи и Монтенегрингоси... :mrgreen:

и један рандом мотивациони гиф...

465066

једном сам као клинац у зоо врту онемогућен да видим ишта од окупљеног народа, лепо обишао и њих и ограду за посетиоце и пришао решеткама кавеза са мајмунима као овај лик са фотке... срећом пре мајмуна ме је дохватио чувар који се извриштао на мене за све паре... капирам да им је испсовао пола генетског материјала...

:lol:

Какав лав :heart:

Ево ти и филмић о нашем монаху који је припитомио вучицу :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back