SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma, znam ko si, ali, bar budi muško, pa me "napadni" sa sopstvenog nick-a...:cool:

Blau je stari forumas, poznat po podrsci fudbalskom klubu Rad i Ljoticu, i simpaticnim shvatanjem patrijarhalnog morala. Napisao je hiljade i hiljade poruka pod tim nikom, to mu je original. On je jos iskreniji pobornik romanticarske nacionalisticke ideologije cak i od pokojnog toze.

Сандрина? :lol:

Ne. Mada me povremeno potkači u svom obraćanju množini. Ja naše ideološke razlike ne svodim na lične uvrede. Sandrina je na ovom forumu više napadana kao žena i to je odvratno.
ONO je došlo sa pdf Istorija.

Ovo je počelo da priliči SaWi, pošto je u poslednje vreme izgubio sve kriterijume, ali tebi Nensi, nikako.

Ja se potpuno slažem sa tobom da je imenovani počeo da pokazuje levičarsku raspusnost, ali "nesrećni komunac" je jednina i vrlo precizno se odnosi na kolegu koji mi je uputio uvredu.

као мушко нападам искључиво девојке и жене које желе да их нападнем,после поноћи претварам се у вука који напада сав олош овога света,ти ако желиш мој напад одлучи се хоћеш ли бити девојка или жена или ово треће,свако добро и не бих те више задржавао.
Јеси подржао Слатки караван (скупљање новогодишњих пакетића за децу на КиМ) ? Немој сад да зовем Б-а да одреагује како не треба ако ниси!

Ne. Mada me povremeno potkači u svom obraćanju množini. Ja naše ideološke razlike ne svodim na lične uvrede. Sandrina je na ovom forumu više napadana kao žena i to je odvratno.
ONO je došlo sa pdf Istorija.

Ja se potpuno slažem sa tobom da je imenovani počeo da pokazuje levičarsku raspusnost, ali "nesrećni komunac" je jednina i vrlo precizno se odnosi na kolegu koji mi je uputio uvredu.

са мог потфорума?! шокиран сам. то је можда Јанковић.. ако је још увек жив, јер га је Плави меркао :mrgreen:

како си се просуо :lol: помислио си од Плавог да сам ја :hahaha:

nisam pomislio da si ti, već neko drugi...napisao sam ranije da ti ne kriješ svog klona...okreni malo unazad...

- - - - - - - - - -

Дао сам новчану помоћ

dobro došao i izvini što sam te svrstao u kategoriju klonova...ne idem mnogo po forumu, pa i ne poznajem mnogo forumaša...:D

Ма нисмо ни у свађи. И није баш био у гаћама.

Биће све океј.

А фора са: izvinite na latinici, pišem s tetkinog kompa је спрдња са форума "Делија" код којих је шатро забрањена употреба латинице, па им неки гробар писао. :lol:

Друже Свраки не разумем ромски и не могу ти рећи која је то мелодија,ценим да је нешто лепо и часно јер сте Ви ипак Стуб Сербства и држите до себе.

Материјали које користим за испит из историје су ладно са википедије. z:D

ЕПИК!

z:D

У мало измењеној форми.

Добро, то не значи по аутоматизму да је материјале професор саставио према википедији, већ напротив да их је он лично или неко од његових сарадника унео на википедију.

Али ипак...

:hahaha:

Убиће ме знатижеља.

Јој што не могу ко сви нормални студенти да седнем и набубам него морам да њушкам. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back