SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je zbog jake levice u Grckoj ali i Srbiji.

Vulin:

Da je Grčka štedela na vreme i preduzela reforme koje je uvela vlada Aleksandra Vučića, ne bi došla u finansijsku situaciju u kojoj se nalazi, izjavio je danas ministar za rad, zapošljanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Грчка ће угледати спас оног тренутка када јој сване Златна Зора.

Лаб мисли да си ти мој клон. привиђам му се :lol:

добродошао брате Србине :pivce:

Јединствен сам,чудно ми је да ме неко меша са неким,биће да си га много погађао тамо где га боли па му се мути...

Свако добро и добро вас нашао.

ma, znam ko si, ali, bar budi muško, pa me "napadni" sa sopstvenog nick-a...:cool:

као мушко нападам искључиво девојке и жене које желе да их нападнем,после поноћи претварам се у вука који напада сав олош овога света,ти ако желиш мој напад одлучи се хоћеш ли бити девојка или жена или ово треће,свако добро и не бих те више задржавао.

као мушко нападам искључиво девојке и жене које желе да их нападнем,после поноћи претварам се у вука који напада сав олош овога света,ти ако желиш мој напад одлучи се хоћеш ли бити девојка или жена или ово треће,свако добро и не бих те више задржавао.

vidim o čemu razmišljaš, ali potraži to na drugoj strani...pun ti je forum takvih...:lol:

Znaš li da me je jedan nesrećni komunac nazvao naci škartom zato što sam druga Plavog oslovila sa "viteže"?
Od sada ces morati i ovog:D

Vulin nagrađen za ljubav prema pravoslavlju
Tanjug | 29. 12. 2014. - 15:24h

Ministaru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandru Vulinu u Solunu danas je uručena Blagodarnica za iskazanu ljubav i brigu prema pravoslavlju i srpskoj duhovnoj baštini u Grčkoj, a on je tom prilikom rekao da to nije samo za njega, već je to priznanje vladi i srpskom narodu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back