Blau
Iskusan
- Poruka
- 6.756
Ovde, ovde ...
Ne izbiva i čuda pravi.
Dobro ti meni došao. U zadnji čas.
Никад није доцкан да се чује здрава мисао међу Србљем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde, ovde ...
Ne izbiva i čuda pravi.
Dobro ti meni došao. U zadnji čas.
Desnica opasno ojačala u Kafani...
За путеве на Десној страни зна Бог,на Левој су ђаволи![]()
zar ti nisu dosadni ovoliki klonovi...
ćovek te provali posle drugog posta...
- - - - - - - - - -
kada samo nju, izgleda i koriste...![]()
Pa to je zbog jake levice u Grckoj ali i Srbiji.
Vulin:
Da je Grčka štedela na vreme i preduzela reforme koje je uvela vlada Aleksandra Vučića, ne bi došla u finansijsku situaciju u kojoj se nalazi, izjavio je danas ministar za rad, zapošljanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
Објасни момче,слабо зборим амерички.
Лаб мисли да си ти мој клон. привиђам му се
добродошао брате Србине![]()
nisi mi pao na pamet, jer ti svoga klona ne kriješ...
ali ako kažeš da je tvoj klon zabrinjavajuće je to što razgovaraš sam sa sobom...![]()
бојим се момче да си ти у проблему.
ma, znam ko si, ali, bar budi muško, pa me "napadni" sa sopstvenog nick-a...![]()
бојим се момче да си ти у проблему.
као мушко нападам искључиво девојке и жене које желе да их нападнем,после поноћи претварам се у вука који напада сав олош овога света,ти ако желиш мој напад одлучи се хоћеш ли бити девојка или жена или ово треће,свако добро и не бих те више задржавао.
после победе Сиризе, комунци су просто подивљали од среће.
Znaš li da me je jedan nesrećni komunac nazvao naci škartom zato što sam druga Plavog oslovila sa "viteže"?
Znaš li da me je jedan nesrećni komunac nazvao naci škartom zato što sam druga Plavog oslovila sa "viteže"?
ti to nešto meni?
Kako smeš da mi se obraćaš pogrdnim imenom? I ko si ti da prosuđuješ o političkim stavovima drugih korisnika?
аман Лабе, па видиш ваљда да причам са својим клоном. немој да нам се мешаш у разговор![]()
Od sada ces morati i ovogZnaš li da me je jedan nesrećni komunac nazvao naci škartom zato što sam druga Plavog oslovila sa "viteže"?
ma, pričaj SaWo, ovo je forum bez cenzure, al nemoj da vređaš korisnike koji ti politički oponiraju...![]()