milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
мож и такоKakav kupus, donela ti ih roda...![]()

па није старија, има 30Stariji to teže podnose, zato sam ja mlad rodio djecu![]()

пс у босни је беше човек родио а жена породила јел да?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мож и такоKakav kupus, donela ti ih roda...![]()
па није старија, има 30Stariji to teže podnose, zato sam ja mlad rodio djecu![]()
da, tako nešto...мож и тако
па није старија, има 30мислим са 30 је породила
пс у босни је беше човек родио а жена породила јел да?
da, tako nešto...
Ma razlikuju se djeca... moja djeca su sušta suprotnost jedno od drugog...
Zar nije slava bila pre 3 dana, neka deca su nešto arlaukala po tržnom centru priredbu o Krstu.
Zar nije slava bila pre 3 dana, neka deca su nešto arlaukala po tržnom centru priredbu o Krstu.
Kakav kupus, donela ti ih roda...![]()
i čim su skrnavitelji završavali u ludilu i strašnom smrću, oni razumni iz kosovsko-albanskog korpusa ga obnavljali...
- - - - - - - - - -
znam, ja sam to gledao na Ostrogu i Cetinjskom manastiru, nad mođtima Svetog Jovana Krstitelja...
Đe si Furunče, ima li šta u venu?!
nek je mala živa i zdrava ali ako je dotičnoj prijateljici muž Bosanac ili Kosovar, džaba joj grčevi
ON je u većim... mora da časti a žensko... znači računaj da će stati kad bude prvo muško....
ako treba i 6 dece i jedno muško
ima toga kolko oćeš...
a na kraju bude buzdovan koji umesto da nastavi on raspička kuću i imanje
a vredni ćaća kad omatori ćerke će mu donositi čašu vode (direktno iz tudje kuće)
sin će čeka ostavinsku
Srbija je ovo, najbolji narod...
uf uf...evo moj ćaća "kosovar" napravio samo mene jednu a moj muz nemac cetvoro...
nisu svi muškarci jaki i hrabri ima i emotivaca i analitičara koje pogodi prvi promašaj pa ne bi da ponove...![]()
moguce da je zbog toga...![]()
Ja sam opisao slučaj iz svoje familije u poruci br.19936 gde su sve dede i babe od istog pradede i prababe
al se razlikovali mnogo tj svaki je vodio svoju politiku
Izgleda je tvoj ćaća bio u klasi petog i šestog dede - da se ne svadjaju kasnije oko imovine, eto sve nekome pa šta Bog da... ovo ili ono... nebitno njima
Ja sam dakle povukao na poslednjeg dedu, geni su čudo...
ne znam...i jedan i drugi deda imaju samo po dvoje dece...
tj.jedan je imao troje, prvi put dobio blizance i jedno umrlo po rodjenju...
a imovine nema, oteli neki alavi ljudi tamo neke 1945...
kolega FV, Vi ste neki naučenjak?![]()
Nešto čudno se dešavalo kada sam se našla u riznici Topkapi gde se nalaze svete relikvije islama (Muhamedov zub i plast ) kao i hriscanstva ( ruka sv. Jovana Krstitelja )..skoro jedna do druge
.pored "zuba" prodjoh lagano i onda nastaje muk..ne mogu da odvojim pogled sa ruke sv. Jovana Krstitelja i ne mogu dalje..
"prilepila " sam se za mesto, ne čujem ništa (a prepuno turista)
ja u čudu, ne znam šta se dešava, ali nisam osetila strah, samo kao da sam u tampon zoni..i mir..
..prijatelji mi rekoše da sam stajala pola sata...kao okamenjena..
i sad šta reći..kako objasniti...
Koleginice Tol, da slučajno Vi niste Ona Odabrana?
Џег се опасно увредила и ставила ме на игнор (а запретила је и одмаздом) зато што сам рекао да припада средњој класи![]()
nisu svi muškarci jaki i hrabri ima i emotivaca i analitičara koje pogodi prvi promašaj pa ne bi da ponove...![]()