SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, tako nešto...

Ma razlikuju se djeca... moja djeca su sušta suprotnost jedno od drugog...

коме кажеш. док је мала антиталенат за било коју спортску активност, он је врхунски у сваком спорту, док он воли да је напољу она воли да је у кући, док она воли да чита он воли да црта и тако.
прилично су различити а ето једнако их васпитавам, са тим да сам према њему мало више строга у задње време. а он опет већа маза. ма хаос :lol:

Kakav kupus, donela ti ih roda...:lol:

nek je mala živa i zdrava ali ako je dotičnoj prijateljici muž Bosanac ili Kosovar, džaba joj grčevi
ON je u većim... mora da časti a žensko... znači računaj da će stati kad bude prvo muško....
ako treba i 6 dece i jedno muško

ima toga kolko oćeš...
a na kraju bude buzdovan koji umesto da nastavi on raspička kuću i imanje
a vredni ćaća kad omatori ćerke će mu donositi čašu vode (direktno iz tudje kuće)
sin će čeka ostavinsku

Srbija je ovo, najbolji narod...

Poslednja izmena:
mada gledam po familiji...

jedan deda baš tako prošao... pravio do sina a umro na rukama od ćerki
a ne valja ni ono kod drugog dede - kao zbog brojnog stanja sve muško napravio, svi povadili oči
treći deda bio kreten tako da ga ni žena nije gledala a kamolisinovi i ćerke
četvrti i peti su napravili po jedno jer su znali da je ovo Srbija pa nek ostane nekome nebitno jel sin ili ćerka
šesti se valjda nikad nije zvanično ženio al je plaćao alimentacije
sedmi nije hteo ni alimentacije, vrabac u ruci, šljivovica u podrumu... jedini koji je držao koze
ali opet sve dede su stalno išle kod njega, valjda podrum i ostale popravke bratski...

- - - - - - - - - -

bile su tu i četri babe ali se nisu petljale mnogo u muška posla... valjda radile kako Bog odredio, nisu odskakale da bi bile primećene

Poslednja izmena:
i čim su skrnavitelji završavali u ludilu i strašnom smrću, oni razumni iz kosovsko-albanskog korpusa ga obnavljali...

- - - - - - - - - -

znam, ja sam to gledao na Ostrogu i Cetinjskom manastiru, nad mođtima Svetog Jovana Krstitelja...

Nešto čudno se dešavalo kada sam se našla u riznici Topkapi gde se nalaze svete relikvije islama (Muhamedov zub i plast ) kao i hriscanstva ( ruka sv. Jovana Krstitelja )..skoro jedna do druge

.pored "zuba" prodjoh lagano i onda nastaje muk..ne mogu da odvojim pogled sa ruke sv. Jovana Krstitelja i ne mogu dalje..
"prilepila " sam se za mesto, ne čujem ništa (a prepuno turista)
ja u čudu, ne znam šta se dešava, ali nisam osetila strah, samo kao da sam u tampon zoni..i mir..
..prijatelji mi rekoše da sam stajala pola sata...kao okamenjena..
i sad šta reći..kako objasniti...

Đe si Furunče, ima li šta u venu?!

Što furunče?
Zbog ovog što sam pisao za žensko kad se rodi kod Bosanca?

Aj ne benavi molim te...kako si ti dolazio kod svoje tako će momci kad dodje vreme i u tvoju kuću...
Eto ti da malo filozofski gledaš na život

Nego danas je Sveti Sava, neću da pišem šta narod priča o Rastku i navikama,
ali valjalo bi da svratiš do Zvorničko-Tuzlanske eparhije... pošto si iz tih krajeva

nek je mala živa i zdrava ali ako je dotičnoj prijateljici muž Bosanac ili Kosovar, džaba joj grčevi
ON je u većim... mora da časti a žensko... znači računaj da će stati kad bude prvo muško....
ako treba i 6 dece i jedno muško

ima toga kolko oćeš...
a na kraju bude buzdovan koji umesto da nastavi on raspička kuću i imanje
a vredni ćaća kad omatori ćerke će mu donositi čašu vode (direktno iz tudje kuće)
sin će čeka ostavinsku

Srbija je ovo, najbolji narod...

uf uf...evo moj ćaća "kosovar" napravio samo mene jednu a moj muz nemac cetvoro...

moguce da je zbog toga...:aha:

Ja sam opisao slučaj iz svoje familije u poruci br.19936 gde su sve dede i babe od istog pradede i prababe
al se razlikovali mnogo tj svaki je vodio svoju politiku

Izgleda je tvoj ćaća bio u klasi četvrtog i petog dede - da se ne svadjaju kasnije oko imovine, eto sve nekome pa šta Bog da... ovo ili ono... nebitno njima

Ja sam dakle povukao na poslednjeg dedu, geni su čudo...

Poslednja izmena:
Ja sam opisao slučaj iz svoje familije u poruci br.19936 gde su sve dede i babe od istog pradede i prababe
al se razlikovali mnogo tj svaki je vodio svoju politiku

Izgleda je tvoj ćaća bio u klasi petog i šestog dede - da se ne svadjaju kasnije oko imovine, eto sve nekome pa šta Bog da... ovo ili ono... nebitno njima

Ja sam dakle povukao na poslednjeg dedu, geni su čudo...

ne znam...i jedan i drugi deda imaju samo po dvoje dece...
tj.jedan je imao troje, prvi put dobio blizance i jedno umrlo po rodjenju...

a imovine nema, oteli neki alavi ljudi tamo neke 1945...

Inače je bilo na početku njih 16-17, ne sećaju se ni oni... jer neki su rodjeni kasnije a neka deca valjda zbog biološke selekcije nisu ostala u životu
isto tako, iako različiti krasila ih jedna osobina - netolerantni prema nepravdi i spremni na sve
zato su od njih trojice iz bugarskog logora u drugom Svetskom ratu dvojica stradala prilikom bežanja, nisu imali šta da izgube

mislim da je biološka selekcija mnogo bolja stvar nego da se deca vakcinišu
nek Predrag Konj prdi koliko oće po medijima al nema ni jedan dokaz da je ono stvarno korisno a nije ni stručan
a i vrapci znaju da se analize lažiraju ili izvrdavaju tačni izveštaji a posledice zataškavau
pravi stručnjaci iz laboratorija koji ne rade za udarne farmakomafisjke koncerne umeju da objasne "narodnim jezikom" ali i da uzvrate latinski ako naidje neki Konj

Jer eto čovek nije akvarijum gde ubacimo mangrov panj pa pravimo kiselost
Šta sa elektromagnetnim procesima? A?

ne znam...i jedan i drugi deda imaju samo po dvoje dece...
tj.jedan je imao troje, prvi put dobio blizance i jedno umrlo po rodjenju...

a imovine nema, oteli neki alavi ljudi tamo neke 1945...

kako reče rifko juče mi smo najbolji narod
sve zavidimo komšiji pa ako je način da mu uzmemo nešto da se učlanimo u neku stranku eto nas odma sa jednocifrenom članskom kartom

ali avaj... ni njima što su uzeli 45-te nije ostalo ništa...
jer Srbija Putevi od letos ne obavljaju evidenciju puteva na KiM
to je AdActa

Nešto čudno se dešavalo kada sam se našla u riznici Topkapi gde se nalaze svete relikvije islama (Muhamedov zub i plast ) kao i hriscanstva ( ruka sv. Jovana Krstitelja )..skoro jedna do druge

.pored "zuba" prodjoh lagano i onda nastaje muk..ne mogu da odvojim pogled sa ruke sv. Jovana Krstitelja i ne mogu dalje..
"prilepila " sam se za mesto, ne čujem ništa (a prepuno turista)
ja u čudu, ne znam šta se dešava, ali nisam osetila strah, samo kao da sam u tampon zoni..i mir..
..prijatelji mi rekoše da sam stajala pola sata...kao okamenjena..
i sad šta reći..kako objasniti...

Koleginice Tol, da slučajno Vi niste Ona Odabrana?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back