- Poruka
- 201.559
Ti kao da su ti ti all inclusive hoteli po kojima ides na letovanje neki od 7 ili makar 5 zvezdica Refke...?![]()
E, ne idem ti ja u te kami.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao da su ti ti all inclusive hoteli po kojima ides na letovanje neki od 7 ili makar 5 zvezdica Refke...?![]()
Pa tesko da ima vecih foliranata od Srba, a kamoli da su to Ameri, koji se bas najmanje foliraju u zapadnom svetu.
Масло је. Народ честити не може да буде крив.
Гуштери су криви.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: 100,00% ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 9.911.495
ΨΗΦΙΣΑΝ: 6.330.786 ΕΓΚΥΡΑ: 6.181.274 ΑΚΥΡΑ: 114.703 ΛΕΥΚΑ: 34.809
KOMMA ΨΗΦΟΙ ΕΔΡ. %
ΣΥΡΙΖΑ 2.246.064 149 36,34%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1.718.815 76 27,81%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 388.447 17 6,28%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 373.868 17 6,05%
K.K.E. 338.138 15 5,47%
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 293.371 13 4,75%
ΠΑΣΟΚ 289.482 13 4,68%
ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. 152.230 2,46%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 110.826 1,79%
ΤΕΛΕΙΑ 109.483 1,77%
ΛΑΟΣ 63.692 1,03%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ 39.455 0,64%
Линк
Дали би Срби шалове....у српску кућу нико није ушао , а да није био угошћен.
Што за западни свет није баш карактеристично.
Немац, ако му се затекнеш у кући у време ручка/вечере, посадиће те у дневну собу да попричекаш док они заврше јело.
Јадно, зар не?
ma da. videla sam kad su bile poplave...
Ostrvo. Oni uvek iznadju idiote po tudjim državama pa sve cokću.
Grčka je najviše dužna Nemačkoj. Cipras je danas pohitao na groblje da položi crvene ruže na grobove borcima protiv nacizma.
Naravno da će Grčka nadrljati. Pročitah danas negde da Italija ima sličan ultra levi pokret i da za svog lidera smatraju Ciprasa (?)
Дали би Срби шалове....у српску кућу нико није ушао , а да није био угошћен.
Што за западни свет није баш карактеристично.
Немац, ако му се затекнеш у кући у време ручка/вечере, посадиће те у дневну собу да попричекаш док они заврше јело.
Јадно, зар не?
Jao, nemoj Sofi da pocinjes o srpskom gostoprimstvu...
Jao, nemoj Sofi da pocinjes o srpskom gostoprimstvu...
- - - - - - - - - -
Koliko smo mi njima pomagali kada je bila Katrina?
Jel nece da me pogodi neki kamen, pokvareno jaje ili trula jabuka?
Ako nece, dobro vam vece![]()
Дакле, Сириза је добила укупно 2.246.064 од 6.181.274 важећих гласова, а од укупно 9.911.495 гласача. Три ипо милиона људи, с гласачким правом - није гласало. Звучи познато? И Грчку су све ово време кували као жабу, што преко званичних и незваничних ЕУ канала, што преко разноразних НВО. И, одрадили су свој посао. Верујем да је изборна кампања Сиризе била одлично плаћена. Златну зору су прогласили нацистима, а људи се залажу против распродаје Грчке, за јаку војску и цркву, и за протеривање свих нелегално усељених странаца.
Уосталом, видимо да су Сиризу подржали ЕУ и Америка, а последње вести су да Сириза формира владу са десничарима.
Па, зар није све јасно?
Mi idemo iz krajnosti u krajnost, od najvece gostoljubivosti do, recimo, pljacke humanitarnog fonda.
Mi idemo iz krajnosti u krajnost, od najvece gostoljubivosti do, recimo, pljacke humanitarnog fonda.
najede te sarmom i napoji daskovacom pa onda prica okolo koliko mozes da pojedes i popijes...
a i inace primaju beskucnike kod sebe kad je zima...![]()
Немој ни ти о западној душебрижности.Jao, nemoj Sofi da pocinjes o srpskom gostoprimstvu...
Šta fali srpskom gostoprimstvu?
Došo gost, dono pare.. ljubazno bre sa njim...
A kad pobedi siriza onda neće morati da se vraćaju pare?
a jel ste videli kako se to piše?
EU PIZA
nije mogla neka druga reč?
npr.
IZVOLI (invazija)
?
Maro, oni koji su gostoljubivi nisu isti ti koji pljačkaju. Dobrih i loših ima među svim narodima. Naša nesreća je to što smo već dugi niz godina ugnjetavani od strane tog zapada pa nije baš za poređenje. A videli smo kako izgleda kad krenu ti na zapadu da se "bore za svoja prava", kad je pljačkano i paljeno po Engleskoj, Francuskoj, Švedskoj, Americi...
Srpsko gostoprimstvo najbolje pokazuje ovo u 'Ljubav na seoski nacin' :
Ima rakije da vas sve podavim...
Inace, ova serija je 324324324 bolji i tacniji prikaz srpskih seljaka, od modernih baljezgarija Radosa Bajica. Ti seljaci Radosa Bajica postoje samo u njegovoj imaginaciji, a ovo su pravi srpski seljaci.
Да се не лажемо, другари, Срби не дају ником ништа. Добротворство је невидљиво.
У Британији је давање свеприсутно - на улицама, на послу, свуда. Даје се за гладне црнчиће, жалосне мачиће, бездомне наркоманчиће, за хиљаду и једну кампању против оваквих и онаквих болести, за старчиће, за играчке, за ветеране, за споменике, не знам ни сам шта све не. Скупља се на телевизији, на радију, пресрећу те клинци на улицама, свака банка нуди дајрект дебит да ти одмах скину толико и толико за ту и ту добротворну сврху... све је то присутно на нивоу који је незамислив у Србији.
Јер, као што каже поп Мићо...
И не дају жита ни у шаку,
до по руно и по груду сира;
па и то ми дају ка на силу.
Да ли не знаш наше даваоце?
A ako ne donese pare?
Они су империје изградили на пљачки. И даље их одржавају.