SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Масло је. Народ честити не може да буде крив.

Гуштери су криви.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: 100,00% ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 9.911.495
ΨΗΦΙΣΑΝ: 6.330.786 ΕΓΚΥΡΑ: 6.181.274 ΑΚΥΡΑ: 114.703 ΛΕΥΚΑ: 34.809

KOMMA ΨΗΦΟΙ ΕΔΡ. %

ΣΥΡΙΖΑ 2.246.064 149 36,34%

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1.718.815 76 27,81%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 388.447 17 6,28%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 373.868 17 6,05%

K.K.E. 338.138 15 5,47%

ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 293.371 13 4,75%

ΠΑΣΟΚ 289.482 13 4,68%

ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. 152.230 2,46%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 110.826 1,79%

ΤΕΛΕΙΑ 109.483 1,77%

ΛΑΟΣ 63.692 1,03%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ 39.455 0,64%

Линк

Дакле, Сириза је добила укупно 2.246.064 од 6.181.274 важећих гласова, а од укупно 9.911.495 гласача. Три ипо милиона људи, с гласачким правом - није гласало. Звучи познато? И Грчку су све ово време кували као жабу, што преко званичних и незваничних ЕУ канала, што преко разноразних НВО. И, одрадили су свој посао. Верујем да је изборна кампања Сиризе била одлично плаћена. Златну зору су прогласили нацистима, а људи се залажу против распродаје Грчке, за јаку војску и цркву, и за протеривање свих нелегално усељених странаца.
Уосталом, видимо да су Сиризу подржали ЕУ и Америка, а последње вести су да Сириза формира владу са десничарима.
Па, зар није све јасно?

Дали би Срби шалове....у српску кућу нико није ушао , а да није био угошћен.
Што за западни свет није баш карактеристично.
Немац, ако му се затекнеш у кући у време ручка/вечере, посадиће те у дневну собу да попричекаш док они заврше јело.
Јадно, зар не?

Jao, nemoj Sofi da pocinjes o srpskom gostoprimstvu...

- - - - - - - - - -

ma da. videla sam kad su bile poplave...

Koliko smo mi njima pomagali kada je bila Katrina?

Ostrvo. Oni uvek iznadju idiote po tudjim državama pa sve cokću.
Grčka je najviše dužna Nemačkoj. Cipras je danas pohitao na groblje da položi crvene ruže na grobove borcima protiv nacizma.

Naravno da će Grčka nadrljati. Pročitah danas negde da Italija ima sličan ultra levi pokret i da za svog lidera smatraju Ciprasa (?)

Znaš kako... idiota koliko hoćeš...

ima pravilo da žanješ ono što seješ
al idioti žele samo da žanju, sejanje ih ne zanima
i na kraju čak ni ne shvate da su sve vreme sejali naopako ali nisu ništa požnjeli
nego su nabedjeni da ih zajebo taj i taj ili da se pojavila neplanirana situacija
dakle nisu ništa požnjeli ali su nesvesno sejali po savetima kako se naopako seje
a lično su nabedjeni su da nisu sejali nego eto zbog situcije nisu požnjeli

pa ti jedan te isti idiot kaže - e to nisam ja radio nego prethodna vlada u kojoj sam ja to potpisao

Дали би Срби шалове....у српску кућу нико није ушао , а да није био угошћен.
Што за западни свет није баш карактеристично.
Немац, ако му се затекнеш у кући у време ручка/вечере, посадиће те у дневну собу да попричекаш док они заврше јело.
Јадно, зар не?

Mi idemo iz krajnosti u krajnost, od najvece gostoljubivosti do, recimo, pljacke humanitarnog fonda.

kami, zašto nisi organizovao neku humanitarnu akciju ili bar temu podrške na krstarici žrtvama uragana katrina? totalno si razočarao kao američki fanboy.
nego kad smo kod krstarice, jel ima ovde nekoga od moderatorskog osoblja da mi odobri nalog, želim malo da piskaram na vašem divnom forumu?

Дакле, Сириза је добила укупно 2.246.064 од 6.181.274 важећих гласова, а од укупно 9.911.495 гласача. Три ипо милиона људи, с гласачким правом - није гласало. Звучи познато? И Грчку су све ово време кували као жабу, што преко званичних и незваничних ЕУ канала, што преко разноразних НВО. И, одрадили су свој посао. Верујем да је изборна кампања Сиризе била одлично плаћена. Златну зору су прогласили нацистима, а људи се залажу против распродаје Грчке, за јаку војску и цркву, и за протеривање свих нелегално усељених странаца.
Уосталом, видимо да су Сиризу подржали ЕУ и Америка, а последње вести су да Сириза формира владу са десничарима.
Па, зар није све јасно?

A kad pobedi siriza onda neće morati da se vraćaju pare?
a jel ste videli kako se to piše?
EU PIZA

nije mogla neka druga reč?
npr.
IZVOLI (invazija)
?

Mi idemo iz krajnosti u krajnost, od najvece gostoljubivosti do, recimo, pljacke humanitarnog fonda.

Srpsko gostoprimstvo najbolje pokazuje ovo u 'Ljubav na seoski nacin' :

Ima rakije da vas sve podavim... :lol:

Inace, ova serija je 324324324 bolji i tacniji prikaz srpskih seljaka, od modernih baljezgarija Radosa Bajica. Ti seljaci Radosa Bajica postoje samo u njegovoj imaginaciji, a ovo su pravi srpski seljaci.

Maro, oni koji su gostoljubivi nisu isti ti koji pljačkaju. Dobrih i loših ima među svim narodima. Naša nesreća je to što smo već dugi niz godina ugnjetavani od strane tog zapada pa nije baš za poređenje. A videli smo kako izgleda kad krenu ti na zapadu da se "bore za svoja prava", kad je pljačkano i paljeno po Engleskoj, Francuskoj, Švedskoj, Americi...

Да се не лажемо, другари, Срби не дају ником ништа. Добротворство је невидљиво.

У Британији је давање свеприсутно - на улицама, на послу, свуда. Даје се за гладне црнчиће, жалосне мачиће, бездомне наркоманчиће, за хиљаду и једну кампању против оваквих и онаквих болести, за старчиће, за играчке, за ветеране, за споменике, не знам ни сам шта све не. Скупља се на телевизији, на радију, пресрећу те клинци на улицама, свака банка нуди дајрект дебит да ти одмах скину толико и толико за ту и ту добротворну сврху... све је то присутно на нивоу који је незамислив у Србији.

Јер, као што каже поп Мићо...

И не дају жита ни у шаку,
до по руно и по груду сира;
па и то ми дају ка на силу.
Да ли не знаш наше даваоце?

Maro, oni koji su gostoljubivi nisu isti ti koji pljačkaju. Dobrih i loših ima među svim narodima. Naša nesreća je to što smo već dugi niz godina ugnjetavani od strane tog zapada pa nije baš za poređenje. A videli smo kako izgleda kad krenu ti na zapadu da se "bore za svoja prava", kad je pljačkano i paljeno po Engleskoj, Francuskoj, Švedskoj, Americi...

Niko tebe nije lupao po ušima da napuštaš selo za rad u kanelariju
To što radiš nit je proizvodnja nit je korisno
al najvažnije da idemo u Grčku da se brčkamo

Znaš šta sam smislio?
Kad stignemo na more ja ću se bućnem pa kao davim se
A ti, hrabar pandur, priskačeš i iznosiš me na svojim rukama
Pozovemo lokalne medije gde ti se ja nazafaljujem na spašenom životu u tvojim rukama
Pa kad se vratimo a ti dobiješ UNAPREDJENJE U SLUŽBI!!!
Jedino takvi mogu da napreduju... što drže muškarce... tak'a služba...

Да, нажалост, наш народ није ужасно емпатичан. Јако често воле у лице да кажу људима да само најјачи опстају.

Зато ми је чудно што скоро нико не верује у еволуцију.

Да се не лажемо, другари, Срби не дају ником ништа. Добротворство је невидљиво.

У Британији је давање свеприсутно - на улицама, на послу, свуда. Даје се за гладне црнчиће, жалосне мачиће, бездомне наркоманчиће, за хиљаду и једну кампању против оваквих и онаквих болести, за старчиће, за играчке, за ветеране, за споменике, не знам ни сам шта све не. Скупља се на телевизији, на радију, пресрећу те клинци на улицама, свака банка нуди дајрект дебит да ти одмах скину толико и толико за ту и ту добротворну сврху... све је то присутно на нивоу који је незамислив у Србији.

Јер, као што каже поп Мићо...

И не дају жита ни у шаку,
до по руно и по груду сира;
па и то ми дају ка на силу.
Да ли не знаш наше даваоце?

srbija ima tu nesrecu da decu leci sms porukama, da one iz poplava dovedu u kucu dok cuckovic kupuje nov auto za potrebe opstine, mnogo toga.
srbija je imala tu nesrecu da primi izbegle iz bosne, hrvatske, sa kosmeta.
tako da, mojne da poredis.

A ako ne donese pare?

e onda je ili špijun ili budala koja razgleda znamenitosti pod stare dane preko socijalnog...
takav nam ne treba,
to nije gost

- - - - - - - - - -

Они су империје изградили на пљачки. И даље их одржавају.

e vidiš

ONI su IZGRADILI na PLJAČKI

ali MI NISMO ONI

MI smo UNIŠTILI SVOJE sa PLJAČKOM

oni održavaju IMPERIJE
a mi održavamo kult PLJAČKE

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back