SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brate srpo, mozes da jedes i pijes koliko ti volja...samo da znas, nema alkohola pored mene zive, znas da ne volim pjanice...
umesto toga ima da se nalivamo sokovima i toplom cokoladom...

E па онда нема ништа. Ја иначе не пијем кад сам код куће, али кад изађем негде онда се то подразумева. Не брини се, знам ја да се понашам кад попијем, нисам насилан и не правим скандале, нећу покушавати да те обљубим па да се мораш блашити. А на храну нешто нисам мераклија, као ни на соци.

E па онда нема ништа. Ја иначе не пијем кад сам код куће, али кад изађем негде онда се то подразумева. Не брини се, знам ја да се понашам кад попијем, нисам насилан и не правим скандале, нећу покушавати да те обљубим па да се мораш блашити. А на храну нешто нисам мераклија, као ни на соци.

dobro, moze samo jedno bivo...kako cemo da bistrimo bolitiku ako se opijes?

Iz Mojkovca.

Imala je ova poznanica razne slučajeve udomljavanja. Pričala je da je u sopstvenom stanu preskakala poleglu rodbinu. Jedan se razboli i dodje na lečenje, a njih osmoro dodje u pratnji.
Na kraju se razvela i jedva bivšeg muža izbacila iz sopstvenog stana.

Немој сад да блашиш Рајку кад сам једва Вукоја успео да удомим у Франфурту.

Рајка, не слушај је ништа, само Вукоје долази у Њемачку и нико не иде шњим, нити ће да долази, осим мене у посету ал ја већ имам смештај тамо, ал то је само за мене, пито сам јел може Вукоје она каже не може тебе знам њега не знам.

- - - - - - - - - -

dobro, moze samo jedno bivo...kako cemo da bistrimo bolitiku ako se opijes?

Не брини се ти ништа. Можда сам ја асоцијативан, можда сам стидљив човек, неки тутумрак, па ми треба да попијем да би се опустијо. Можемо и неку буксну да запалимо, то је млого добра ствар а и здраво је јако. Е тад могу два-три пива да попијем за цело вече и да буде доста.

Ih bre :lol:

Da li je skoro svracao gospodin Gruksi u kafanu?

Нема Груће је.бе сигурно нешто тамо, он је главни сеоски лола у гружанском регијону.

- - - - - - - - - -

Rajka je već upisala kurs za kozmetičarku da depilira Vukoja.

Барем сам сигуран да је мали у добрим рукама, превише је он зелен и наиван за бели свет, овако ће макар бити међу нашима. Можда се региструје на форум па могу понекад да му пренесем поруку од његових и да га питам како му је и како се снашо.

Нема Груће је.бе сигурно нешто тамо, он је главни сеоски лола у гружанском регијону.

- - - - - - - - - -

Барем сам сигуран да је мали у добрим рукама, превише је он зелен и наиван за бели свет, овако ће макар бити међу нашима. Можда се региструје на форум па могу понекад да му пренесем поруку од његових и да га питам како му је и како се снашо.

Evropski druze, zaista sam bio zabrinut za njega. Znas, poslednji put me je ljubazno pozdravio, a da mi nije spomenuo nikakvu domacu civotinju kao komparaciju.

Nesto nije u redu.

29.09.2014.
Od 2015. minimalac 28.430,50 dinara

Vlada Republike Srbije donela je odluku da visina minimalne cene rada u Srbiji u 2015. godini iznosi 121 dinar po radnom času, bez poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje.

Vlada Republike Srbije donela je odluku da visina minimalne cene rada u Srbiji u 2015. godini iznosi 121 dinar po radnom času, bez poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje.

Ova odluka će, kako je saopštila Vladina kancelarija za saradnju sa medijima, biti primenjivana od 1. januara 2015. godine.Minimalna cena rada u Srbiji nije bila povećavana od 2012. godine.

Ovo povećanje od 5,2 odsto odraziće se na povećanje prosečne minimalne zarade. U narednoj godini minimalna mesečna zarada zaposlenog iznosiće najmanje 28.430,50 dinara, odlučeno je na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, navodi se u saopštenju.

Линк

Сунчи, јел' ти толика плата сада? z:shock:

Tol'ki mi đoka z:D

:lol:
Па то су они мислили на бруто плату:
Minimalna cena radnog sata od 1. januara 2015. godine iznosi 121 dinar bez poreza i doprinosa. Zavisno od meseca, minimalac u 2015. godini variraće od 19.360 do 22.264 dinara (neto plata), odnosno od 26.014 do 30.157 dinara sa porezima i doprinosima (bruto plata).

Међутим, сећам се да је у једном свечаном моменту 2014-те Вучић обећао да ће се минималац повећати за 5.000... динара, јел'те.
Нешто не могу да нађем тај моменат на нету сада z:D

Dobro vece svima..
Nova sam na forumu a u ovoj kafani mi se bas dopada, ali ne poznajem nikog z:(

lol.gif

Па то су они мислили на бруто плату:

Међутим, сећам се да је у једном свечаном моменту 2014-те Вучић обећао да ће се минималац повећати за 5.000... динара, јел'те.
Нешто не могу да нађем тај моменат на нету сада
xmas_laugh.gif

Ne zaboravi da je te iste 2014e reko da se strpimo do 2016e :deda:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back