Zvezdana 011
Početnik
- Poruka
- 8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evropski druze, zaista sam bio zabrinut za njega. Znas, poslednji put me je ljubazno pozdravio, a da mi nije spomenuo nikakvu domacu civotinju kao komparaciju.
Nesto nije u redu.
Ja spadam u onu "stariju branšu" pa baš i ne mogu mnogo da biramAuuu, Sunce, pa je l' tražiš neki posao sa većom platom?
Skoro nam sin pričao da je njegova koleginica sa fakulteta letos hranila mačke u jednoj diplomatskoj porodici. Radno vreme od 8 - 12h (znači pola), vikendi slobodni, plata 320 evra. Kad su im počela predavanja morala da napusti. Dete zaradilo finu svotu za studenta.
Auuu, Sunce, pa je l' tražiš neki posao sa većom platom?
Skoro nam sin pričao da je njegova koleginica sa fakulteta letos hranila mačke u jednoj diplomatskoj porodici. Radno vreme od 8 - 12h (znači pola), vikendi slobodni, plata 320 evra. Kad su im počela predavanja morala da napusti. Dete zaradilo finu svotu za studenta.
Ja spadam u onu "stariju branšu" pa baš i ne mogu mnogo da biram![]()
Ма јес, ко фол дибломатска породица, мошмислити. Немој да си наивна. Да није ипак у питању бијо брачни пар Коштуница-Радовић?
Zmaju, ajde vrati se. Nećemo ti ništa. Evo Vlajko i Milica su Grobari. Bio još jedan, malo teži slučaj, samo njega smo maltretirali. Ali, to je i zaslužio. I kad se vrati, opet ćemo.
Ju tjup je masonsko-vanzemaljski brojekat...
ja sam na ovom forumu pricala sa tipom koji je tvrdio da moze da me ubije preko ekrana![]()
a sex djavolja rabota
Ju tjup je masonsko-vanzemaljski brojekat...
a sex djavolja rabota
ja sam na ovom forumu pricala sa tipom koji je tvrdio da moze da me ubije preko ekrana![]()
Nobadi?!![]()
против таквих покушаја довољна је алу фолија... обична, она за домаћинство, стави се преко екрана и мирна си. једина мана јес што је мало јебено гледати кроз њу...
radio je mrtav kao sto ce uskoro biti I televizija
sve prelazi na net, gde imas interakciju i slobodu izbora
da iam kintu ulozio bi u usluge/standarde koje jos nisu ni smisljeni a bice potrebni za taj masivan shift
jutub je premali da naraste ko gugl kvasac
uvek mogu da izbusim dve male rupice za oci![]()
Nije mrtav, itekako ima ljudi koji slušaju radio. Kod mene je to najčešći izvor zvuka, i u stanu i u autu. Ne sećam se kad sam pustio nešto osim CD-a u kolima.
Nije mrtav, itekako ima ljudi koji slušaju radio. Kod mene je to najčešći izvor zvuka, i u stanu i u autu. Ne sećam se kad sam pustio nešto osim CD-a u kolima.
Ali i dalje nije mrtav. Pogledaj samo koliko ljudi sluša u pokretu muziku sa mobilnih telefona i drugih sličnih uređaja. Dobar deo sluša baš radio.
KAd se pojavio TV, mnogi su pričali da je radio umro, pa evo vidimo da nije tačno. Nove tehnologije donose određene stvari, menjau nas, ali ono što valja, opstaje.