SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evropski druze, zaista sam bio zabrinut za njega. Znas, poslednji put me je ljubazno pozdravio, a da mi nije spomenuo nikakvu domacu civotinju kao komparaciju.

Nesto nije u redu.

Сад је нашо Миланче нову девојку.

Имо је прву жену ал се развео од ње. Ухватила га у превари са комшиницом, па му у знак освете шећерила кајмак и солила кафу сваку дан. Није мого то да издржи па је подно захтев за развод брака.

Сад је слободан па момкује по регијону и хаос прави де год се појави.

Auuu, Sunce, pa je l' tražiš neki posao sa većom platom?

Skoro nam sin pričao da je njegova koleginica sa fakulteta letos hranila mačke u jednoj diplomatskoj porodici. Radno vreme od 8 - 12h (znači pola), vikendi slobodni, plata 320 evra. Kad su im počela predavanja morala da napusti. Dete zaradilo finu svotu za studenta.
Ja spadam u onu "stariju branšu" pa baš i ne mogu mnogo da biram :zroll:

Auuu, Sunce, pa je l' tražiš neki posao sa većom platom?

Skoro nam sin pričao da je njegova koleginica sa fakulteta letos hranila mačke u jednoj diplomatskoj porodici. Radno vreme od 8 - 12h (znači pola), vikendi slobodni, plata 320 evra. Kad su im počela predavanja morala da napusti. Dete zaradilo finu svotu za studenta.

Ма јес, ко фол дибломатска породица, мошмислити. Немој да си наивна. Да није ипак у питању бијо брачни пар Коштуница-Радовић?

Ja spadam u onu "stariju branšu" pa baš i ne mogu mnogo da biram :zroll:

Razumem. Država je tu dala neke olakšice poslodavcima za zapošljavanje starijih od 45 godina, ali to nije imalo baš nikakvog efekta.
Čak je i Američka privredna komora svojevremeno pokrenula priču o otežanom zapošljavanju ljudi starosti oko 50 godina, ali sam se ja kasno javila na njihov konkurs za taj projekat pa ne znam šta su zamislili. Posle sam dobila informaciju da su odustali.

NSZ nema nikakve programe dokvalifikacija i prekvalifikacija. Tako du druge države u tranziciji rešavale problem viškova.

Jeл има нека радијо станица да форсира домаћи и екс ју рок, али не плави оркестар, парни ваљак, бајагу и те глупости, него мало тврђи и квалитетнији звук?

Нашо сам два сајта, радијоуживо и уживорадијо, ту имају све радијо станице из регијона и иностранства. Лакше ми тако да слушам музику кад седнем за комбјутер него да сваки час кликћем на јутјубе кад се заври нека песма.

А нза страну музику идем на сајт који се зове џанго, доста је добар и тамо има свакаквих музичких жанрова.

Нема то Србо. Где је зарада у станици која ће да пушта само екс ју рок? То није брофитабилно, зато тај рок и јесте умро.

Ако јутјуб слушаш, одеш лепо тамо, изабереш неку песму што ти се свиђа - alt-J "Tessellate" рецимо - горе десно кликнеш на микс, и препустиш се вишњој вољи илумината који ће ти изабрати шта ће бити у том миксу. Ако нећеш, и хоћеш баш да слушаш једну исту ствар стално - "Жено Проклетнице" Рада Тешића, рецимо - нађи на јутјубу спот и горе промени урл тако да уместо youtube.com/watch/v=blabla буде youtuberepeat.com/watch... итд. Вртеће ти до судњега дана.

radio je mrtav kao sto ce uskoro biti I televizija
sve prelazi na net, gde imas interakciju i slobodu izbora
da iam kintu ulozio bi u usluge/standarde koje jos nisu ni smisljeni a bice potrebni za taj masivan shift
jutub je premali da naraste ko gugl kvasac

Zmaju, ajde vrati se. Nećemo ti ništa. Evo Vlajko i Milica su Grobari. Bio još jedan, malo teži slučaj, samo njega smo maltretirali. Ali, to je i zaslužio. I kad se vrati, opet ćemo.

оћу смети да направим неку алузију на своје навијачко опредељење повремено... пар пута годишње? О већим дербијима и евентуално неким европским текмама ако који тим презими у Еуропи?

Добро ви јутро људи и колпортери Информера по аутобусима ГСП-а... Морам писати оном Вучићевићу с предлогом да ти колпортери обилазе јавне вецеје... Био би то продајни бум... по тоалетима продавати нешто што је и папир и лаксатив... па има ли генијалнијег маркетиншког потеза а?

за буђење...

Ju tjup je masonsko-vanzemaljski brojekat...

a sex djavolja rabota

шта би онда био редтјуб?

ja sam na ovom forumu pricala sa tipom koji je tvrdio da moze da me ubije preko ekrana :lol:

против таквих покушаја довољна је алу фолија... обична, она за домаћинство, стави се преко екрана и мирна си. једина мана јес што је мало јебено гледати кроз њу...

najn, nik je bio japanac.

- - - - - - - - - -

против таквих покушаја довољна је алу фолија... обична, она за домаћинство, стави се преко екрана и мирна си. једина мана јес што је мало јебено гледати кроз њу...

uvek mogu da izbusim dve male rupice za oci :lol:

radio je mrtav kao sto ce uskoro biti I televizija
sve prelazi na net, gde imas interakciju i slobodu izbora
da iam kintu ulozio bi u usluge/standarde koje jos nisu ni smisljeni a bice potrebni za taj masivan shift
jutub je premali da naraste ko gugl kvasac

Nije mrtav, itekako ima ljudi koji slušaju radio. Kod mene je to najčešći izvor zvuka, i u stanu i u autu. Ne sećam se kad sam pustio nešto osim CD-a u kolima.

паз и то би можда могло да упали.. z:)

Иначе најчуднија убеђивања преко нета су ми била кад ми је човек објашњавао кемтрејлсе и илуминате. Ни на шта чудније нисам налетео..

Ali i dalje nije mrtav. Pogledaj samo koliko ljudi sluša u pokretu muziku sa mobilnih telefona i drugih sličnih uređaja. Dobar deo sluša baš radio.
KAd se pojavio TV, mnogi su pričali da je radio umro, pa evo vidimo da nije tačno. Nove tehnologije donose određene stvari, menjau nas, ali ono što valja, opstaje.

Ali i dalje nije mrtav. Pogledaj samo koliko ljudi sluša u pokretu muziku sa mobilnih telefona i drugih sličnih uređaja. Dobar deo sluša baš radio.
KAd se pojavio TV, mnogi su pričali da je radio umro, pa evo vidimo da nije tačno. Nove tehnologije donose određene stvari, menjau nas, ali ono što valja, opstaje.

ostaje, ali više nije komercijalno, pa ga ta nekomercijalnost i gasi...z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back