lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
знаш ти врло добро на шта ја мислим, само се правиш блесав.
znam vrlo dobro, ali pitanje je koliko je sve to istina...uostalom, zar nisi i ti mogao da kreneš njegovim stopama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знаш ти врло добро на шта ја мислим, само се правиш блесав.

ма убио се за продавачицу љу.. овај књига![]()

Dancic
Imamo glasanje na temu Badnjak
http://forum.krstarica.com/showthread.php/715002-Glasanje-na-vanrednu-temu-BADNJAK
e zena mu je prodavacica lju... ovaj fina![]()

znam vrlo dobro, ali pitanje je koliko je sve to istina...uostalom, zar nisi i ti mogao da kreneš njegovim stopama...![]()

могао сам. скоро ми је један пријатељ врло озбиљно нудио да се учланим у напредњаке и одмах на високе државне јасле. ал нека хвала. несмо прилика![]()

јао која си ти битанга![]()

e zena mu je prodavacica lju... ovaj fina![]()

могао сам. скоро ми је један пријатељ врло озбиљно нудио да се учланим у напредњаке и одмах на високе државне јасле. ал нека хвала. несмо прилика![]()

Интересатно ми како Стетлер "мрзи" Селака, а ја Слину...
Свако из својe струке.
Али људи што је Слина оседео... ијоооој...
Управу си Стетлер, пробаде ћоек начисто.![]()

Jel nekoga vaćario? Tebe..?
Zamisli da o tebi tako govore....
Искрено, Селак ми од СНС кадрова одговара барем наступом, зато што србује с времена на време. Неша се само чепи Вучићу, а Зорана је жутара.

Лабе, баналан си. самим тим и незанимљив.

Bio je i na faksu nacionalista i opozicija DS-u... zato što je to bilo popularno kod (većine) profesora...Искрено, Селак ми од СНС кадрова одговара барем наступом, зато што србује с времена на време. Неша се само чепи Вучићу, а Зорана је жутара.
Пливање у партијским водама је супер дисциплина. Виш како је Мрачак задржао духовитост.
Мада се он можда не котира високо.
Елем, кад се ћоек посвети својој струци, у партији га нико не узнемирава... упознао сам неке СНС кадрове, и оно... њушке су опасне... препотентни, али не смарају о Вучићу, СНС-у, Николићу и другим главама. Раде оно што воле, а то једино могу преко СНС-а.

Па причам о људима на позицијама... дакле на састанцима.Kom prilikom? Da li su ti popravljali auto, slavinu, šporet ili si se šišao?![]()
Па причам о људима на позицијама... дакле на састанцима.

Па причам о људима на позицијама... дакле на састанцима.
a sta ces ti na sastancima snsovaca?![]()

Nisi valjda bio na partiNskom sastanku SNS-a kukavče?!
- - - - - - - - - -
'de si kovrdžice?!![]()

А где би друго безбедњак био него на састанцима?![]()