lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
знаш ти врло добро на шта ја мислим, само се правиш блесав.
znam vrlo dobro, ali pitanje je koliko je sve to istina...uostalom, zar nisi i ti mogao da kreneš njegovim stopama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знаш ти врло добро на шта ја мислим, само се правиш блесав.

ма убио се за продавачицу љу.. овај књига

Dancic
Imamo glasanje na temu Badnjak
http://forum.krstarica.com/showthread.php/715002-Glasanje-na-vanrednu-temu-BADNJAK

e zena mu je prodavacica lju... ovaj fina

znam vrlo dobro, ali pitanje je koliko je sve to istina...uostalom, zar nisi i ti mogao da kreneš njegovim stopama...

могао сам. скоро ми је један пријатељ врло озбиљно нудио да се учланим у напредњаке и одмах на високе државне јасле. ал нека хвала. несмо прилика

јао која си ти битанга

e zena mu je prodavacica lju... ovaj fina

могао сам. скоро ми је један пријатељ врло озбиљно нудио да се учланим у напредњаке и одмах на високе државне јасле. ал нека хвала. несмо прилика

Интересатно ми како Стетлер "мрзи" Селака, а ја Слину...
Свако из својe струке.
Али људи што је Слина оседео... ијоооој...
Управу си Стетлер, пробаде ћоек начисто.

Jel nekoga vaćario? Tebe..?
Zamisli da o tebi tako govore....
Искрено, Селак ми од СНС кадрова одговара барем наступом, зато што србује с времена на време. Неша се само чепи Вучићу, а Зорана је жутара.

Лабе, баналан си. самим тим и незанимљив.

Bio je i na faksu nacionalista i opozicija DS-u... zato što je to bilo popularno kod (većine) profesora...Искрено, Селак ми од СНС кадрова одговара барем наступом, зато што србује с времена на време. Неша се само чепи Вучићу, а Зорана је жутара.
Пливање у партијским водама је супер дисциплина. Виш како је Мрачак задржао духовитост.
Мада се он можда не котира високо.
Елем, кад се ћоек посвети својој струци, у партији га нико не узнемирава... упознао сам неке СНС кадрове, и оно... њушке су опасне... препотентни, али не смарају о Вучићу, СНС-у, Николићу и другим главама. Раде оно што воле, а то једино могу преко СНС-а.

Па причам о људима на позицијама... дакле на састанцима.Kom prilikom? Da li su ti popravljali auto, slavinu, šporet ili si se šišao?
Па причам о људима на позицијама... дакле на састанцима.

Па причам о људима на позицијама... дакле на састанцима.
a sta ces ti na sastancima snsovaca?

Nisi valjda bio na partiNskom sastanku SNS-a kukavče?!
- - - - - - - - - -
'de si kovrdžice?!

А где би друго безбедњак био него на састанцима?