SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam vrlo dobro, ali pitanje je koliko je sve to istina...uostalom, zar nisi i ti mogao da kreneš njegovim stopama...z:lol:

могао сам. скоро ми је један пријатељ врло озбиљно нудио да се учланим у напредњаке и одмах на високе државне јасле. ал нека хвала. несмо прилика z:)

Интересатно ми како Стетлер "мрзи" Селака, а ја Слину...

Свако из својe струке. :lol:

Али људи што је Слина оседео... ијоооој... :lol:

Управу си Стетлер, пробаде ћоек начисто. :hahaha:

могао сам. скоро ми је један пријатељ врло озбиљно нудио да се учланим у напредњаке и одмах на високе државне јасле. ал нека хвала. несмо прилика z:)

e, tu si, vidiš, pogrešio...najiskrenije ti kažem...i ja idem tim težim putem, ali ne znam šta bi bilo da sam krenuo prečicom, a imao sam ih ihaj koliko...z:cry:

Интересатно ми како Стетлер "мрзи" Селака, а ја Слину...

Свако из својe струке. :lol:

Али људи што је Слина оседео... ијоооој... :lol:

Управу си Стетлер, пробаде ћоек начисто. :hahaha:

па рекох ти ја да ће скроз пропасти. будали је море до колена.

знаш онај дан када смо се видели на сајму, мало пре тога стајао сам поред Селаковића на штанду Завода за уџбенике. права је фаћкалица :lol:

Jel nekoga vaćario? Tebe..? z:cry:
Zamisli da o tebi tako govore....

Лабе, баналан си. самим тим и незанимљив.

- - - - - - - - - -

Искрено, Селак ми од СНС кадрова одговара барем наступом, зато што србује с времена на време. Неша се само чепи Вучићу, а Зорана је жутара.

ту се сви чепе, само Зоки чепи z:lol:

Пливање у партијским водама је супер дисциплина. Виш како је Мрачак задржао духовитост. :lol:

Мада се он можда не котира високо.

Елем, кад се ћоек посвети својој струци, у партији га нико не узнемирава... упознао сам неке СНС кадрове, и оно... њушке су опасне... препотентни, али не смарају о Вучићу, СНС-у, Николићу и другим главама. Раде оно што воле, а то једино могу преко СНС-а.

Kom prilikom? Da li su ti popravljali auto, slavinu, šporet ili si se šišao? :bob:

А где би друго безбедњак био него на састанцима? :tongue2:

Biti bezbednjak je zakon. Tada npr. ako si vojnik, ne samo da kao porucnik ides da naredjujes potpukovnicima, nego ti se rad zasniva da ides od kancelarije do kancelarije, od kafane do kafane, i da te cascavaju alkoholom i hranom.

Nema boljeg radnog mesta od tog. Cak je i biti Sindikalac gore nego biti bezbednjak!!! E pa onda mozete da zmaislite kakav je to zakon, kada cak i Sindikalci imaju gori posao od bezbednjaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back