Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.560
Који народ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који народ?
Ja nemam ni jednu amalgamsku plombu, sve su bele (a da sama to nisam trazila), ali i dalje me bole zubi (i glava od njih) na promenu vremena kao sad (ako to ima veze s tim).
Tako da nikakvu razliku nisam osetila.
Odem na pdf Istoriju da postavim temu, i krenem da citam naslove onih tema na prvoj stranici...
Majko moja, kakvim idiotizmima se Srbi bave...Jbte...
A najjaci su mi ovi istorijski instituti u Srbiji, kojima su i dalje glavne teme 'cetnici vs partizani'...Pa to je klasican primer potpunog besmisla ulaganja drzave u nauku- jbte, drzava trosi milione i milione, da bi se dezurna kafanska bulumenta raspravljala ko je bio u pravu, cetnici ili partizani... Pa po toj logici, bolje da meni i Refketu daje pare da se glupiramo ovde na forumu, to je intelektualnije od ovih gluposti kojima se srpski istoricari bave...
Jbte...
Ma, gde je Srba ćestiti Srbin?
Možda nije zbog plombi već zbog hemije koja počinje da deluje u svakom ženskom telu kad je pred kraj polnog napona? Ima danas dobrih lekova za to.

Valjda nemacki, ne srpski nikako. Ne znam ko ovde glasa osim Srba i ostalih gradjana Srbije, bezveze.
Ovde samo u jednome nije u pravu, a to je sto nema sta da im se (ikom) sklanja, jer njega je izabrao narod i ima mandat od naroda da vlada dok se ne raspisu naredni izbori, koji mozda mogu biti i ranije, ali do tad nema sta kome da se sklanja ni da polaze racune osim narodu.

ма цео цитат су сама општа места и патетика... него мени је симпатично друго нешто... Вучић је данас политичар који најбоље схвата шта народ жели да чује и види... То је ваљда евидентно... е и онда он такав вазда фура ту трагично јуначку гинем изгинућу патетику, с повременим драњем на потчињене... илити... Срби и после 6-7 векова и даље подсвесно желе трагичног јунака...![]()
ма цео цитат су сама општа места и патетика... него мени је симпатично друго нешто... Вучић је данас политичар који најбоље схвата шта народ жели да чује и види... То је ваљда евидентно... е и онда он такав вазда фура ту трагично јуначку гинем изгинућу патетику, с повременим драњем на потчињене... илити... Срби и после 6-7 векова и даље подсвесно желе трагичног јунака...![]()
Срби цене само мртвог јунака...
Ne znam sta drugi zele i nije stvar u licnosti (i personalnim resenjima), ali za sebe znam da zelim nepodmitljivu osobu na vlasti koja sudi "ni po babu ni po stricevima" i koja nece da "puzi" ni pred kim ali nece ni da napusta dobronamerne prijatelje i izoluje se potpuno....a rekla sam vec sta smatram u ovome pogresnim. To sto smatram, i napisem, svejedno mi je na koga se odnosi.

цениш да ће покушати да ископира онај ''жив је Тито, спасио га Рекс'' хепенинг?

ја не очекујем ништа мање од спектакла. уствари, очекујем да Рекс омане![]()

Опробани сценарио који извлачи уздах народне масе...
Злицо једна... Шта ће да чини овдашњи свет ако којим случајем остане без свог вође? Увек се сетим очаја и безнађа пар својих комшија након 5. октобра.

Злицо једна... Шта ће да чини овдашњи свет ако којим случајем остане без свог вође? Увек се сетим очаја и безнађа пар својих комшија након 5. октобра.

Nije on Srbin, već Srpin. Mi govorimo palatalizovanim srpskim jezikom!