SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10915140_429962520486755_2192326708617506638_n.jpg

Poručniče, u mojim mislima nema mesta za vas takve, pored Picolete.

Picoletu mozes samo da sanjas, kao i ostali odavde koji je spominju a nikad je upoznali nisu. :)

Zato gledaj svoja posla i svoju porodicu, ne budi kao neke "mame" koje vise po ceo dan na forumu a tvrde da imaju porodicu pa se pitam, kad vaspitavaju tu decu?

Ja sam bar slobodna i moze mi se.....ali s kim ja hocu. :p Problem je sto te necu, shvatas, necu nekog takvog, a kamoli ozenjenog. Da ne bude zabune, necu nikog, ne treba mi, osim za salu i to samo ako mi se dopada za salu. Capito?

Picoletu mozes samo da sanjas, kao i ostali odavde koji je spominju a nikad je upoznali nisu. :)

Zato gledaj svoja posla i svoju porodicu, ne budi kao neke "mame" koje vise po ceo dan na forumu a tvrde da imaju porodicu pa se pitam, kad vaspitavaju tu decu?

Ja sam bar slobodna i moze mi se.....ali s kim ja hocu. :p Problem je sto te necu, shvatas, necu nekog takvog, a kamoli ozenjenog. Da ne bude zabune, necu nikog, ne treba mi, osim za salu i to samo ako mi se dopada za salu. Capito?

Nešto razmišljam, iz Niš si, niska si (picoleta), često histerična, provociraš muške svojim seksipilom... umeš li ti da pevaš? Da ti nisi ona Maja iz Niš?

Опет почињеш.

О жено божја.

A ti opet pocinjes sa Shojo?

Nešto razmišljam, iz Niš si, niska si (picoleta), često histerična, provociraš muške svojim seksipilom... umeš li ti da pevaš? Da ti nisi ona Maja iz Niš?

Nisam niska, a Maju Nikolic ne podnosim, osim kao pevacicu sa kvalitetnim glasom (kako-tako). I ne izvlaci zakljiucke sam i bezveze. A ponajmanje sam histerricna. z:D...to mi nije u prirodi.

I molim vas, izostavite mene, mozete nastaviti sami, evo spojila sam vas i nehotice.

BRAVO KOLINDA!!!

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

ŽIVJELA RVATSKA!

BRAVO ZA STAJLING! CRNО JE U MODI!

:lol:

Људи моји, слушате ли ви која је оно отворено националистичка реторика. :lol:

- - - - - - - - - -

DRUGARI I DRUGARICE, KOJA VAM JE LEPSA I BOLJA DEVOJKA?

103085926487973652307384-1.jpg

192060963802994297414780-1.jpg

104013877633876337352576-1.jpg

108977617661790534561156-1.jpg

- - - - - - - - - -

Moja mama je imala drugacije planove za dolinu, a dosta sam se ljutio sto moram da se preselim, sad sam se jedva nekako navikao
Ана.

Ко је уопште ова друга гадура?

Јасно је све још од 91е, до сад су се прикривали, а сада следећи догађаје мисле да је нови рајх ту и да је време да се покажу у пуној светлости.

Проблем са теломерима је ако их много скратиш, идеш у генетске абнормалности као што је Прогерија, али ако их продужиш можеш да добијеш рак.

Talk about a thin blade.

Исправи ме ако грешим, али рак може да буде бесмртан на ћелијском нивоу

Читао сам нешто о томе, али се ваљда мисли на генетски инжињеринг и долазеће генерације. Старење као такво је стохастични процес, акумулација насумичних оштећења, не нешто што би могло да буде двосмерно - pace колега Џег и његов тим, наравно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back