SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, zar ti tako prefinjen da posećuješ Temišvar i Pančevački buvljak? z:shock:

:lol:

"Ofucao" se umedjuvremenu. :lol: :sad2:

Zbog Kerkyre, hoću da je uvedem u svecku elitu.

- - - - - - - - - -

Brate Srpo, nema boljeg od šopinga (totje pazarenje) u Temišvaru i dobre kobasice, uz noćivanje u luksuznom automobilu.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
el ima nervoznih?
Vasa Pelagić je nevidjeni lekar za toe:

Poglavlje -''nervoznost, nervozne bolesti''

''Nervoznost može doneti nervoznu potajnu groznicu, lupanje srca, nesvesticu, čelobolju, neapetit, džandrljivost, zloću, čamotinju, besnu ćud, melanoliju, hipohondriju, nespavanje, sumanutost, halucinaciju, iluziju, palšnju, mržnju na život i na ceo svet...''

NERVOZNA POTAJNA GROZNICA oteraće se tako:
- Kad je pun Mesec, izvede se bolesnik i stavi pred Mesec. Bolesnik se mora svući i čitav sat gledati upravo u Mesec neprestano....U to vreme trljati mu leđa od potiljka glave do samog šupka sa friškom goveđom balegom. Da ne bi bolesnik orebao, nek se preda utopli a tamo gdi se trlja neće ozepsti. Tako trljanje i gledanje mora se činiti tri puta.
:hahaha:

добро вече свима... и пиво за кафану... z:mrgreen:

Oktoberfest-21.jpg

E.... a има ли ко да дође као сисата конобарица? Свака респектабилна кафана треба сисату конобарицу... ил бар нешто ко она Ало Ало црнка Ивет z:lol:

углавном... поче Барса, ево и даде гол...

više ne znam koliko posla me čeka...samo izviru predmeti iz radnog stola i kući i na poslu, a imam temperaturu...z:cry:

I još na svu tu muku se terasko ljuti na tebe što mu nisi izašao u susret. Težak je tvoj život prijatelju labahudine.

- - - - - - - - - -

ovde Refik-paša dođe ko Rene iz Alo-alo....z:shock:

Poručniče Gruberu, šta vas sad muči?

Немој бити љубоморна, то је тако неатрактивно. Има колега Рифер сигурно љубави и пажње и за тебе.
'Cev, da li si iole zainteresovan za temu Radical Life Extension, Aging Reversal, i tako te šeme.

Zašto to pitam, jer smo ja i još 3 osobe osnovali crack team za pronalaženje leka protiv starenja. Već imamo neke rezultate.

I još na svu tu muku se terasko ljuti na tebe što mu nisi izašao u susret. Težak je tvoj život prijatelju labahudine.

Težak je, pašo, težak...Zato se ti pozabavi teraskom...Ja nemam ni vremena, ni živaca, ni želje da se bakćem sa njim...A ti si slobodan, urban, šaren i tako....:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

E.... a има ли ко да дође као сисата конобарица? Свака респектабилна кафана треба сисату конобарицу... ил бар нешто ко она Ало Ало црнка Ивет z:lol:

углавном... поче Барса, ево и даде гол...

Ovaj klonj mi mnogo smrdi na nekog...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back