- Poruka
- 4.007
Ах, убраво сам појо неколко кашика овог фантастичног меда и обшти утисак може да се сажме у једној речи: фе-но-ме-нал-но.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, zar ti tako prefinjen da posećuješ Temišvar i Pančevački buvljak?![]()
"Ofucao" se umedjuvremenu.![]()
![]()

Poglavlje -''nervoznost, nervozne bolesti''
''Nervoznost može doneti nervoznu potajnu groznicu, lupanje srca, nesvesticu, čelobolju, neapetit, džandrljivost, zloću, čamotinju, besnu ćud, melanoliju, hipohondriju, nespavanje, sumanutost, halucinaciju, iluziju, palšnju, mržnju na život i na ceo svet...''
NERVOZNA POTAJNA GROZNICA oteraće se tako:
- Kad je pun Mesec, izvede se bolesnik i stavi pred Mesec. Bolesnik se mora svući i čitav sat gledati upravo u Mesec neprestano....U to vreme trljati mu leđa od potiljka glave do samog šupka sa friškom goveđom balegom. Da ne bi bolesnik orebao, nek se preda utopli a tamo gdi se trlja neće ozepsti. Tako trljanje i gledanje mora se činiti tri puta.

el ima nervoznih?
Vasa Pelagić je nevidjeni lekar za toe:
![]()
Blesavost - idiotizam
''Leči se po tvrđenju engleskih lekara, kad se blesava osoba u nekoj svađi dobro po glavi izmlati. Ta nagla uzbuđenost, iskrene i oživi i one organe mozga, koji su bili u zastoju ili su po sve slabo radili''

kada starost poludi i krene da balavi poslednjim urlikom
gore no mladjahno balavljene i česte polucije
ili sladostrašće u gej maskama
Немој бити љубоморна, то је тако неатрактивно. Има колега Рифер сигурно љубави и пажње и за тебе.

više ne znam koliko posla me čeka...samo izviru predmeti iz radnog stola i kući i na poslu, a imam temperaturu...![]()
ovde Refik-paša dođe ko Rene iz Alo-alo....![]()
'Cev, da li si iole zainteresovan za temu Radical Life Extension, Aging Reversal, i tako te šeme.Немој бити љубоморна, то је тако неатрактивно. Има колега Рифер сигурно љубави и пажње и за тебе.
I još na svu tu muku se terasko ljuti na tebe što mu nisi izašao u susret. Težak je tvoj život prijatelju labahudine.

E.... a има ли ко да дође као сисата конобарица? Свака респектабилна кафана треба сисату конобарицу... ил бар нешто ко она Ало Ало црнка Ивет
углавном... поче Барса, ево и даде гол...