SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cimer ti derpe?! :lol:
Цимер је добар ћоек на леба да га мажеш! Прави компањон у вињачењу! Није ништа од LGBT... не знам да ли има неко слово у оном проширеном издању скраћенице LGBT-a за нас што не ј_бемо? :think:
I rasadnik polnih bolesti , znaš da je pisao da neće da jede iz njegovih tanjira i čaša . :sad2:
То ми је бивши! :sad2:

Свакако занемаривајући двосмисленост написаног.
Да, али просто је грешно да мушкарац пуши Еву 120С, дерпе или не.

Осим ако није неки хермафродит или транџа.
Ма јок бре Босанац. Студира биологију.

Да га нису заразили хермафродити на којима експериментише!?
to su one zenske cigare?
То су оне скупе цигара. Педерчина једна на ову кризу нашла да се феминизира пушањем софистицираних цигара!

Ту сам Мицика! Ту и заувек! :heart2:

кажи, нек' се разгласи:
шта те тако краси?

Бело грло и лице,
чарне очи, Милице,
ил' ружице усана,
или коса врана?

Кажи нам, наш крине,
да нас жеља баш мине;
кажи нам сад одма',
кажи нек' се зна!

Не иде, не иде па стане... Ето, дадох тај један условни испит и уписујем наредну годину. Нормално прво треба да лелечем у студентској служби да ми поделе школарину на више рата! Ипак, доста је ово добро искуство било за мене (Црко дабогда ако ми се икад више ово понови! Најгора јебена година у мом животу!).

На крају крајева, радио сам на јачању академског речника. Прочитао сам чак 2 лектире за средњу школу које сам пропустио (док сам био у школи јелте!). Све у свему мислим да сам бољи човек постао.

Све у свему мислим да сам бољи човек постао.

:bljak:

Цимер је добар ћоек на леба да га мажеш! Прави компањон у вињачењу! Није ништа од LGBT... не знам да ли има неко слово у оном проширеном издању скраћенице LGBT-a за нас што не ј_бемо? :think:

То ми је бивши! :sad2:

Свакако занемаривајући двосмисленост написаног.

Ма јок бре Босанац. Студира биологију.

Да га нису заразили хермафродити на којима експериментише!?

То су оне скупе цигара. Педерчина једна на ову кризу нашла да се феминизира пушањем софистицираних цигара!

влајче кукурајче...постаде ли академски грађанин? :D

Тек у разговору са странцима схватиш колико су они празни. Немају ништа, празне рупе, дође ти непријатно да им причаш о ономе што те питају да им не би повредио ту празнину .
Нису ни неки бивши братство јединствени битно другачији, чак више, неки од њих су тек праве рупе без дна, а као фол ми ово - оно држ не дај...

Знам за Хрвате да су мајстори да занатима дају помпезне називе како би их направили господскијим. :lol:
У јуну, у разговору с једним примерком, сазнах да му отац има салон аутомобила.
Наравно да сам помислила да је човек увозник неке врсте аутомобила....и накнадно схватим да се ради, уствари, о аутомеханичарској радњи.
Али салон аутомобила. :roll:

Знам за Хрвате да су мајстори да занатима дају помпезне називе како би их направили господскијим. :lol:
У јуну, у разговору с једним примерком, сазнах да му отац има салон аутомобила.
Наравно да сам помислила да је човек увозник неке врсте аутомобила....и накнадно схватим да се ради, уствари, о аутомеханичарској радњи.
Али салон аутомобила. :roll:

Hrvatska nije nista manja seljana od Srbije. ne zaostaju ni ič, iako su "zapadnije"

Неко не тако давно рече за њих да су сви они прозирни као чаша и незајажљиви...

А онда се чуде како их брзо провале на форумима, мисле ако узму неки ник да су обавили посао...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back