SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam za nemce, ali ja artemija dobro poznajem...;)
kao i mnogi drugi stanovnici prizrenskog okruga..

njegovi "poslovni partneri" siptari i dan-danas zale za njim..:D

nego, otkud tebi ideja da svi crkveni velikodostojnici moraju po difoltu da budu posteni? :huh:
msm, braniti ga samo zato jer je bio srpski vladika je pomalo bljuc, znas...

Ti znaš jednu stranu priče, ja drugu. Ti se drži čaršijskih priča, ja ću nekih drugih i to je to. Ove moje su vezane malo više za neke monahe i manastire, kao i lažne optužbe koje država nije uspla da nametne, ali nema veze. Zvršavam ovu raspravu.

Poslednja izmena:
ne znam za nemce, ali ja artemija dobro poznajem...;)
kao i mnogi drugi stanovnici prizrenskog okruga..

njegovi "poslovni partneri" siptari i dan-danas zale za njim..:D

nego, otkud tebi ideja da svi crkveni velikodostojnici moraju po difoltu da budu posteni? :huh:
msm, braniti ga samo zato jer je bio srpski vladika je pomalo bljuc, znas...

pazi, proglašavaju ga najpravednijim, onog bez koga nema pravoslavlja...i to komunisti, oni čiji su roditelji sa kozama i komunistima došli u Beograd....strašno....

pazi, proglašavaju ga najpravednijim, onog bez koga nema pravoslavlja...i to komunisti, oni čiji su roditelji sa kozama i komunistima došli u Beograd....strašno....

sigurno si cuo za fabriku za preradu vina i rakije u orahovcu, mislim da si mi bas ti rekao da ti je otac tamo radio neko vreme...
e taj isti artemije je tu redovno kupuvao alkohol po bagatelnim cenama pa je onda sa svojim pajtosima siptarima distribuirao po svetu, uglavnom u muslimanske zemlje...

- - - - - - - - - -

Ti znaš jednu stranu priče, ja drugu. Ti se drži čaršijskih priča, ja ću nekih drugih i to je to. Ove moje su vezane malo više za neke monahe i manastire, kao i lažne optužbe koje država nije uspla da nametne, ali nema veze. Zvršavam ovu raspravu.

i treba da zavrsis kad nisi upoznat sa materijom...

umorio se čarli danas, pa ja došla da ga menjam večeras... :lol:
i nije da mi ne da, nego meni još uvek ume malo da bude mukica kad svratim na krstu, pa izbegavam da se razboljevam... :lol:
kako si ti, šta ima novo? :D

Деца, посао, жене, родитељи, док свима удовољиш мало шта остане.
Али, не жалим се. :lol:

p.s. Bold :lol:

a i da se žališ, ne bi vredelo... jel da? :lol:
a što se boldovanog tiče... čini mi se da je tvoj imunitet ipak malo jači od mog... :lol:

Наравно да не би вредело тако да не губим време на то.
Е, мени то периодично дође пад имунитета па замолим нину да ме загаси. Па онда после 3,4,6 месеци отворим нов ник и тако. Видиш, подсетила си ме овај ник ми траје годину дана, значи ближи се пад имунитета. :lol:

Наравно да не би вредело тако да не губим време на то.
Е, мени то периодично дође пад имунитета па замолим нину да ме загаси. Па онда после 3,4,6 месеци отворим нов ник и тако. Видиш, подсетила си ме овај ник ми траје годину дана, значи ближи се пад имунитета. :lol:

e čuj ti njega, on zamoli... ilke i ja imamo brže i efikasnije rešenje za to... koje nas usput i oslobađa stresa koji nakupimo ovde... :lol:
nego sad smo se iskombinovali sa ovim zajedničkim nalogom, pa balansiramo nekako još uvek... opasno je kad imamo dva naloga, onda smo ludi... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back