Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
a kako ti znaš da čarli nije na forumu?![]()
Ooo, ko se to javlja

I ti si mi iskustvena po tim pitanjima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako ti znaš da čarli nije na forumu?![]()

Vi Nemci znate sve?

Није Чарли на форуму ал питај га у оној вашој групи.![]()
Grešnaaaaaaa
Lab još uvek virdžina, samo da znaš.
- - - - - - - - - -
Flaminem jel' smem da bijem onog labavog, samo reklamira muje i pederove?
Ooo, ko se to javlja
I ti si mi iskustvena po tim pitanjima.
i fala na komplimentu... 

ti spadaš u onih retkih 2% koji primećuju tu razliku...![]()
Лепо пише у потпису. Де си бре? Чарли ти не да ни слово да напишеш.Tamo mi je sestra Heroina. Ali nisam davno svraćala.
Pa, dobro. Tako se kaže. Šta se smeješ
Pobegao. Šta ćemo sad, Flameni?
Čarli ima iskustva sa razbucavanjem celog foruma. Da ga pitamo za savet?

ne znam za nemce, ali ja artemija dobro poznajem...
kao i mnogi drugi stanovnici prizrenskog okruga..
njegovi "poslovni partneri" siptari i dan-danas zale za njim..
nego, otkud tebi ideja da svi crkveni velikodostojnici moraju po difoltu da budu posteni?
msm, braniti ga samo zato jer je bio srpski vladika je pomalo bljuc, znas...
![]()
Лепо пише у потпису. Де си бре? Чарли ти не да ни слово да напишеш.

ne znam za nemce, ali ja artemija dobro poznajem...
kao i mnogi drugi stanovnici prizrenskog okruga..
njegovi "poslovni partneri" siptari i dan-danas zale za njim..
nego, otkud tebi ideja da svi crkveni velikodostojnici moraju po difoltu da budu posteni?
msm, braniti ga samo zato jer je bio srpski vladika je pomalo bljuc, znas...
Ne znam brate moj ali, prezirem nasilje u svakom slučaju. KO, Lab reklamirao? Nisam primetio.
pazi, proglašavaju ga najpravednijim, onog bez koga nema pravoslavlja...i to komunisti, oni čiji su roditelji sa kozama i komunistima došli u Beograd....strašno....
Ti znaš jednu stranu priče, ja drugu. Ti se drži čaršijskih priča, ja ću nekih drugih i to je to. Ove moje su vezane malo više za neke monahe i manastire, kao i lažne optužbe koje država nije uspla da nametne, ali nema veze. Zvršavam ovu raspravu.
umorio se čarli danas, pa ja došla da ga menjam večeras...
i nije da mi ne da, nego meni još uvek ume malo da bude mukica kad svratim na krstu, pa izbegavam da se razboljevam...
kako si ti, šta ima novo?![]()

na popa?
Деца, посао, жене, родитељи, док свима удовољиш мало шта остане.
Али, не жалим се.
p.s. Bold![]()

Nasli smo Refketovi slabu tacku, przi se na Artemija![]()
razumem ja te neo turbo mega giga vernike(citaj bivse komuniste), podrzavati sva crkvena lica redom bez obzira da li su zasluzili ili ne, pa cak i kad su u pitanju pedofili i sverceri...
Ma Refke jeste teska *********, samo mislim da podrzava Artemija zato sto misli da su mu protivnici ekumenisti.

a i da se žališ, ne bi vredelo... jel da?![]()
a što se boldovanog tiče... čini mi se da je tvoj imunitet ipak malo jači od mog...![]()

i fala na komplimentu...
kaži šta treba, jeste da nisam ubica foruma kao čarli, ali umem da razyebem neku temu po potrebi... umem da hejtujem bilo šta...![]()

Наравно да не би вредело тако да не губим време на то.
Е, мени то периодично дође пад имунитета па замолим нину да ме загаси. Па онда после 3,4,6 месеци отворим нов ник и тако. Видиш, подсетила си ме овај ник ми траје годину дана, значи ближи се пад имунитета.![]()

Ti si sad šatro Ilketova žena, šta?!e čuj ti njega, on zamoli... ilke i ja imamo brže i efikasnije rešenje za to... koje nas usput i oslobađa stresa koji nakupimo ovde...![]()
nego sad smo se iskombinovali sa ovim zajedničkim nalogom, pa balansiramo nekako još uvek... opasno je kad imamo dva naloga, onda smo ludi...![]()