SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па шта знам, моја искуства нису таква. :)

Ја имам искуство са мојим оцем, које се не тиче испразних разговора већ мушке сујете...он је један сасвим мистериозан лик који кад га позовем телефоном и питам га ''Где си?'', моментално добије осип јер шта ја њега преслишавам.:lol:
И онда сам ја смислила следеће питање:
-Хало?
-Ћао тата, шта радиш?
- Ево ме ћеро седим с Душаном у Орашцу.
-А ти?
.....

И тако ми причамо...с мушкарцима се стварно мора мудро. :lol:

:mrgreen:

Muskarci su kao velika deca, u sustini, a masa njih se folira sa bon-tonom da bi ispala normalna u drustvu.

10570349_1008923612457910_8282668605839510962_n.jpg

ameri govorkaju da je njihov brak vec decenijama samo farsa...ona navodno preferira zene i vec dugo zivi sa jednom..
Stvarno? Jos me cudilo kako ga nije sutnula nakon onog s Monikom.

- - - - - - - - - -

O njima ne vredi trositi reci, ali ga ona sije u IQ bar za stotku.
Mozda, ali razmisli koliko tek on sije svoje naslednike ... :lol:

Pre ce biti da je ona njemu. Dao joj Moniku za cutanje. :lol:

- - - - - - - - - -

Rekoh ponekad, ali to je muska solidarnost, tesko ces to razumeti.

Каква, црна, мушка солидарност с неким ко ти бомбардовао земљу и народ?

Разумела бих ту 'мушку солидарност' једино ако ниси из Србије...

Питам се - како се осећа војска у земљи у којој се води политика "Србија никад више неће ратовати"? :think:

Или се прешалтовала на мисије УН? Шта ће нам онда авиони, хеликоптери, тенкови и камиони, УН све то има...

Питам се - како се осећа војска у земљи у којој се води политика "Србија никад више неће ратовати"? :think:

Или се прешалтовала на мисије УН? Шта ће нам онда авиони, хеликоптери, тенкови и камиони, УН све то има...

1024px-History_of_NATO_enlargement.svg.png

Фламине, шта ово представља?

Одговор на твоја питања.
НАТО се шири на исток према Русији а Србија му је на путу. Преко домаћих издајника на власти се уништи војска то јест одбрана земље, осиромаши се становништво, направе се аутошовинисти који ће да шире дефетизам и тако се добија пожељан партнер ЕУ и НАТО.

Одговор на твоја питања.
НАТО се шири на исток према Русији а Србија му је на путу. Преко домаћих издајника на власти се уништи војска то јест одбрана земље, осиромаши се становништво, направе се аутошовинисти који ће да шире дефетизам и тако се добија пожељан партнер ЕУ и НАТО.

Ма све је то мени јасно, али, како се конкретно осећа овај што сада у војном авиону надлеће Београд - за кога он вежба своје способности? За Србију? За УН? Или за НАТО?

Ма све је то мени јасно, али, како се конкретно осећа овај што сада у војном авиону надлеће Београд - за кога он вежба своје способности? За Србију? За УН? Или за НАТО?

Ради за плату да нарани и школује гладна уста код куће. О неким даље стварима се не размишља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back