VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
eo je ima je i na jutubu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свратила мало
Шта има ново?
О старом нећемо, чак и да смо упознати с истим.
- - - - - - - - - -
Ђе си Свроже витеже?
Какве успомене ?

Шта мени софка рече о музичком укусу?
Иди бре, ово је хај тек спејс за те кафанске шминкере
![]()

Некад било, сад се приповеда.Kakvo je to ludo ljetovanje bilo... krenuli na more, a ne znamo čak ni u koju ćemo državu... svratimo u kafunu da se odmorimo i naroljamo se k'o ćuskije... pijani smo došli na CG granicu...![]()

Тек у разговору са странцима схватиш колико су они празни. Немају ништа, празне рупе, дође ти непријатно да им причаш о ономе што те питају да им не би повредио ту празнину .
Нису ни неки бивши братство јединствени битно другачији, чак више, неки од њих су тек праве рупе без дна, а као фол ми ово - оно држ не дај...

Виш' да си ипак нешто научио од њих.![]()
Са странцима те форе исто пале ал није то то, треба верније глумити, бити прави преварант, на њиховом нивоу 

Шта би ти фалило?
Очито не знаш како је то доообро!![]()

Најсмешнији су они размажени ликови који очекују да им се исповедиш кад те питају неко од тих глупих блиц питања, ја сам их звао неостварена удба, чак су правили и песме да подстакну тај дух исповедања на њихова глупа питања, увек се сетим оне глупости... :
"...ево ти срце на длану
узми га нек буде твоје
ево ти душа и тело
ево ти све што је моје..."
Ма једва сам чекао да се неком предам и решим се муке![]()
Шта би ти фалило?
Очито не знаш како је то доообро!![]()

Ко зна шта крије.![]()
![]()

А пази, с друге стране су подстицали све могуће што се може подстицати а није добро, и за те ствари су исто правили песме, музичка индустрија је евидентно била битан чинилац, заједно са филмском индустријом, мистериозних другова из комитета
нпр:
"... узми
све што ти живот пружа
данас си цвет
сутра увела ружа..."
![]()

Ово може да се схвати као одговор и Вертију и мени.Погреши да имамо чим да те уцењујемо, ми ћемо те подстаћи и суптилно и буквално јер ми смо већ пали и сви смо у машини, што би ти и твоје друштво били изузетак блаблабла...![]()

То је дубљи ниво од нивоа мојих комшија, они краду време глупим питањима типа: како си, шта има, шта радиш, како је и сл, а у принципу либо их педу за одговор, тек да нешто кажу, то сам матурирао још у основној, кад ме неко пита како си ја му кажем: добро, ти? А он почне да прича животну причу док се ја удаљавамСа странцима те форе исто пале ал није то то, треба верније глумити, бити прави преварант, на њиховом нивоу
![]()
Што си безобразан! 
) Али, ретко се деси да неко оде до те границе. 
bili da gledamo dolphin tale 2...prelepa istinita priča...![]()

Mogu misliti. Obozavam delfine.![]()
Mogu misliti. Obozavam delfine.![]()