SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта мени софка рече о музичком укусу? :lol:

Иди бре, ово је хај тек спејс за те кафанске шминкере

:)

Не зна се шта је горе. :lol:

- - - - - - - - - -

Kakvo je to ludo ljetovanje bilo... krenuli na more, a ne znamo čak ni u koju ćemo državu... svratimo u kafunu da se odmorimo i naroljamo se k'o ćuskije... pijani smo došli na CG granicu... :sad2:
Некад било, сад се приповеда. :mrgreen:

Тек у разговору са странцима схватиш колико су они празни. Немају ништа, празне рупе, дође ти непријатно да им причаш о ономе што те питају да им не би повредио ту празнину .
Нису ни неки бивши братство јединствени битно другачији, чак више, неки од њих су тек праве рупе без дна, а као фол ми ово - оно држ не дај...

Увек сам се питала да ли могуће да је тај блазиран разговор коме прибегавају тек њихов начин вођења 'културног ћаскања'? :think:
Мисим, оно, понекад сам се питала да ли пред собом имам дебила :roll: :lol:

Њихов разговор често се своди на гомилу речи којима ништа није речено, крађа времена другим људима, губљење времена, а неки од њих то зову културом...
А онда сам одлучио да и ја будем мудар, да им ништа не кажем а да им одговорим на сва питања :lol:

Виш' да си ипак нешто научио од њих. :lol:

То је дубљи ниво од нивоа мојих комшија, они краду време глупим питањима типа: како си, шта има, шта радиш, како је и сл, а у принципу либо их педу за одговор, тек да нешто кажу, то сам матурирао још у основној, кад ме неко пита како си ја му кажем: добро, ти? А он почне да прича животну причу док се ја удаљавам :lol: Са странцима те форе исто пале ал није то то, треба верније глумити, бити прави преварант, на њиховом нивоу :lol:

Па шта знам, моја искуства нису таква. :)

Ја имам искуство са мојим оцем, које се не тиче испразних разговора већ мушке сујете...он је један сасвим мистериозан лик који кад га позовем телефоном и питам га ''Где си?'', моментално добије осип јер шта ја њега преслишавам.:lol:
И онда сам ја смислила следеће питање:
-Хало?
-Ћао тата, шта радиш?
- Ево ме ћеро седим с Душаном у Орашцу.
-А ти?
.....

И тако ми причамо...с мушкарцима се стварно мора мудро. :lol:

:mrgreen:

Најсмешнији су они размажени ликови који очекују да им се исповедиш кад те питају неко од тих глупих блиц питања, ја сам их звао неостварена удба, чак су правили и песме да подстакну тај дух исповедања на њихова глупа питања, увек се сетим оне глупости... :

"...ево ти срце на длану
узми га нек буде твоје
ево ти душа и тело
ево ти све што је моје..."

Ма једва сам чекао да се неком предам и решим се муке :hahaha:

Најсмешнији су они размажени ликови који очекују да им се исповедиш кад те питају неко од тих глупих блиц питања, ја сам их звао неостварена удба, чак су правили и песме да подстакну тај дух исповедања на њихова глупа питања, увек се сетим оне глупости... :

"...ево ти срце на длану
узми га нек буде твоје
ево ти душа и тело
ево ти све што је моје..."

Ма једва сам чекао да се неком предам и решим се муке :hahaha:

jok more, nego ce da svrsavamo na reperske

idem po kraju vutru duvam, panduri mi se mrste, cale mi krizira jer nema penzije

refren tralallalaalalala

ortaci me gledaju, vutru necu da delim, riba mi je drolja, al ja sam navaren pa me zabole tuki

refren tralalalalalala

pa normalno da cu da slusam deni bonestaj zovem da ti kazem medeno moje

Шта би ти фалило? :lol:
Очито не знаш како је то доообро! ;)

А пази, с друге стране су подстицали све могуће што се може подстицати а није добро, и за те ствари су исто правили песме, музичка индустрија је евидентно била битан чинилац, заједно са филмском индустријом, мистериозних другова из комитета

нпр:

"... узми
све што ти живот пружа
данас си цвет
сутра увела ружа..."

:hahaha:

Ко зна шта крије. :per: :lol:

Па хипстер...за почетак, необавезни стил живота. :mrgreen:
Оно, сутра ћу да видим шта ћу јуче! :lol:

- - - - - - - - - -

А пази, с друге стране су подстицали све могуће што се може подстицати а није добро, и за те ствари су исто правили песме, музичка индустрија је евидентно била битан чинилац, заједно са филмском индустријом, мистериозних другова из комитета

нпр:

"... узми
све што ти живот пружа
данас си цвет
сутра увела ружа..."

:hahaha:

Да...
Ти тако, таман посла.
Само аскетизам !!!

:lol:

Погреши да имамо чим да те уцењујемо, ми ћемо те подстаћи и суптилно и буквално јер ми смо већ пали и сви смо у машини, што би ти и твоје друштво били изузетак блаблабла... :hahaha:

Погреши да имамо чим да те уцењујемо, ми ћемо те подстаћи и суптилно и буквално јер ми смо већ пали и сви смо у машини, што би ти и твоје друштво били изузетак блаблабла... :hahaha:
Ово може да се схвати као одговор и Вертију и мени.

Мистеријо, коме си се обратио? :lol:

То је дубљи ниво од нивоа мојих комшија, они краду време глупим питањима типа: како си, шта има, шта радиш, како је и сл, а у принципу либо их педу за одговор, тек да нешто кажу, то сам матурирао још у основној, кад ме неко пита како си ја му кажем: добро, ти? А он почне да прича животну причу док се ја удаљавам :lol: Са странцима те форе исто пале ал није то то, треба верније глумити, бити прави преварант, на њиховом нивоу :lol:

:hahaha: Што си безобразан! :lol:

Ја увек одслушам, а кад видим да се тој причи не назире крај, прво културно погледам на сат, па се удаљим мало од саговорника, искористим цео арсенал знакова да скрати причу, ако ни то упали, директно се извиним и кажем да журим (док у машти себе видим са пеном на устима, закрвављених очију... :lol:) Али, ретко се деси да неко оде до те границе.
Иако се све мање слушамо, а муке све веће...

Delio Bog vrline narodima, svakom po dve, pa kaze:

- Svajcarci ce biti precizni i bogati, Japanci vredni i inteligentni, Italijani romanticni i lepi, Srbi pametni, dobri i politicari ...

Tu ga prekide andjeo:

- Gospode Boze, izvinjavam se sto vas prekidam, ali Srbima ste dali 3 vrline. Zar to nije malo nefer prema drugim narodima?

Bog stade i zamisli se, pa rece:

- U pravu si zabrojao sam se. No, posto se boziji darovi ne mogu vratiti, Srbi ce kao narod imati te 3 vrline, ali svaki od njih pojedinacno ce moci da ima samo dve, tako da nece biti u prednosti u odnosu na druge narode.

Tako i bi. Onaj Srbin koji je polliticar i dobar nije pametan. Ko je politicar i pametan, taj nije dobar, a onaj koji je i pametan i dobar - nije politicar.

Mogu misliti. Obozavam delfine. :heart:

Ево Маро, за тебе, уколико си пропустила претходни(х) пут(а) :lol:

Не знам шта је (тороидни?) вортекс, али, рекло би се да делфини одлично владају њиме.

У сваком случају, невероватно како прекину колут правећи други колут. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back