SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
е првих пута чујем ове Анкл Ченове... није лоша зајебанција. А што се тиче дал је само сељанија ил није... зависи од тога како човек гледа на доминацију Гоци бенда на сваком окупљању које има више од три човека... z:mrgreen:

Dakle ovo sto Milica pise nije tacno, to je bilo u njeno vreme kad se nije znalo ni za sta ljudi dobijaju trajni ban.

нису ми биле битне финесе, довољно добро објашњење скапирао сам принцип.

И још једно питање... малопре ми обрисаше неке поруке, јел има ђе да се види то што је побрисано, типа ресајкл бина... ил кад је обрисано, то је ћао здраво?

И још једно питање... малопре ми обрисаше неке поруке, јел има ђе да се види то што је побрисано, типа ресајкл бина... ил кад је обрисано, то је ћао здраво?

Постојало је тобожње правило да се ништа не брише без објашњења, него оно што заслужује брисање заслужује и казну. То више није пракса, тако да не вреди обазирати се на брисање. Пиши даље.

Лик са Сокоца с римом .... да није било међеда ја би осто нежења ... ал пошто има међеда нисам више ђувегија... хахаха прајслес z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

ма нема везе, изгасио се тај латентни усташа што мисли да је кул и еу-угодно подјебавати Србе на теми о хр геноциду...

Dakle ovo sto Milica pise nije tacno, to je bilo u njeno vreme kad se nije znalo ni za sta ljudi dobijaju trajni ban.

u moje vreme je bilo onih koji nisu mogli da shvate zasto su dobili trajni ban. pa ti vidi sa kakvim polusvetom sam imala posla :lol:

- - - - - - - - - -

Шармантна вест за почетак дана.

naslovna strana kurira. mozes da zamislis odusevljenje simpaticnog gospodina dzinovica kada je jutros uz kaficu otvorio dnevnu stampu :lol:

Pici, nemoj tako sestrice... s vrata pa odma' agresivno... đe je dobar dan, pomoz' Bog?!

Dobar dan....samo sam htela da skrenem paznju coveku da nije bas sve tako kako je napisano (ili ne bi trebalo da bude bar po pravilniku).

е првих пута чујем ове Анкл Ченове... није лоша зајебанција. А што се тиче дал је само сељанија ил није... зависи од тога како човек гледа на доминацију Гоци бенда на сваком окупљању које има више од три човека... z:mrgreen:

нису ми биле битне финесе, довољно добро објашњење скапирао сам принцип.

Ma nije to princip, niti bi trebalo da bude, procitaj pravilnik za postavljanje sadrzaja korisnika posto si nov, najbolje. ;)

A za brisanje ne znam, znam da ima "tvrdog" i "mekog" brisanja, ali sta to tacno znaci, nikad se nisam upustala da saznam. Pitaj nekog od modova, najbolje.

позамашан опус лик има по тем јутјубету... није ми јасно како раније нико од ових мојих другара није натрчао на њих па обавестио и мене... па чак сам и за ове сплићане чуо...

Keркира... хвала, хоћејем

Dobar dan....samo sam htela da skrenem paznju coveku da nije bas sve tako kako je napisano (ili ne bi trebalo da bude bar po pravilniku).

Ma nije to princip, niti bi trebalo da bude, procitaj pravilnik za postavljanje sadrzaja korisnika posto si nov, najbolje. ;)

A za brisanje ne znam, znam da ima "tvrdog" i "mekog" brisanja, ali sta to tacno znaci, nikad se nisam upustala da saznam. Pitaj nekog od modova, najbolje.

Ima, pikolina, ali to nije od interesa za korisnike. Ono što se tvdro obriše, ne može da se "povrati". Ovo meko obrisano, moguće je povratiti od strane moda, supermoda ili admina.

Da, ali covek je pitrao kako sam shvatila da li to moze da se povrati (ili mu je to bila namera).

Ма мрзело ме је да куцам цео обрисани пост поново... па сам помислио ако постоји ресајкл бин који је на пар кликова, да могу ископирати текст поста и ''усташа'' заменити неким мање спорним синонимом... ал видим да тако нешто нема...

иначе ... баш готивно како сте ви овде ван биг хепи дисфанкшнл фемили... :mrgreen:

Ма мрзело ме је да куцам цео обрисани пост поново... па сам помислио ако постоји ресајкл бин који је на пар кликова, да могу ископирати текст поста и ''усташа'' заменити неким мање спорним синонимом... ал видим да тако нешто нема...

иначе ... баш готивно како сте ви овде ван биг хепи дисфанкшнл фемили... :mrgreen:

:hahaha Pa jeste. :lol:

Ali neka si ti dobrodosao! :) :uja:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back