SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види се да се разумеш у материју. Него, каће кувамо мдма? Знаш шта је то за журке Лабе, распричаш се занимљив си свака пи.чка је твоја. Нећемо ми то да дилујемо, таман посла, само за личне потребе.

Srbo, nema proizvodnje mdma...To spravljam samo za potrebe u laboratoriji gde ga koristim kao interni standard pri hromatografskom razdvajanju pojedinih lekova...Mesečno mi ode oko 5-6 grama...z:)

Srbo, nema proizvodnje mdma...To spravljam samo za potrebe u laboratoriji gde ga koristim kao interni standard pri hromatografskom razdvajanju pojedinih lekova...Mesečno mi ode oko 5-6 grama...z:)

Па и мени је толико довољно за месец дана, може чак и два три ћамила, није проблем.

Ајде ајде, шта си се стисо, частиће те брат.

А и ту лево-десно, исток-запад... :roll:

Него, да ли се и вама дешава да, кад држите шољицу кафе/чаја, да вам се мали прст пркосно уздигне? :lol:
Негде, давно, прочитала сам да је у Енглеској то сматрано аристократским маниром. Где је колега Победоносцев, да га питам јел' то тачно? Хтедох још нешто да га питам, али пошто ми је скув'о чај, идемо редом. Чак ћу се и жртвовати због домаћина, те га (мислим, чај) попити са млеком и без шећера, уместо са лимуном и медом.

Ух, не, не чини то.

Једино што ми пада на памет јесте да се шољица држи са три прста, као и све друго за столом. Само тежаци држе нешто за столом у целој шаци.

Bež bre, Srbo..zar ti ja ličim na dilera? z:shock:

Није то диловање, једноставно једна услуга. И не треба ми нешто много, само за мене понекад да се провеселим. Ето не мора паре да ти дајем ако нећеш, може неки поклон или нешто, одемо у кафану да једемо и пијемо, или да ти дам домаћи сир, ракију, суво месо и чварке. Мислим да је поштено са моје стране.

Није то диловање, једноставно једна услуга. И не треба ми нешто много, само за мене понекад да се провеселим. Ето не мора паре да ти дајем ако нећеш, може неки поклон или нешто, одемо у кафану да једемо и пијемо, или да ти дам домаћи сир, ракију, суво месо и чварке. Мислим да је поштено са моје стране.

nema dogovora, Srbo...:smrcka:

Srpo, ja mislio da ti samo sa Srpima posao činiš, a ne sa ovim istočnjacima zbrda?

- - - - - - - - - -

I sad ja treba da pitam sta si uradio. :lol:

Pa imaš smajleta sa detaljom. :per:
(ne miniraj, nego pitaj :mrgreen: )

Srpo, ja mislio da ti samo sa Srpima posao činiš, a ne sa ovim istočnjacima zbrda?

- - - - - - - - - -

Pa imaš smajleta sa detaljom. :per:
(ne miniraj, nego pitaj :mrgreen: )

Није никакав посо у питању, само мала услуга. Не бавим се криминалом и корубцијом, имам своју блату која је сасвим довољна за моје прохтеве и не треба ми више од тога.

stavio si novu vilicu, jer te stara žuljala? z:cry:

Jel' tebe žulja kad si u kupatilu... sam?

- - - - - - - - - -

Није никакав посо у питању, само мала услуга. Не бавим се криминалом и корубцијом, имам своју блату која је сасвим довољна за моје прохтеве и не треба ми више од тога.

Ali zar sa turbandžijama crni Srpo?

Jel' tebe žulja kad si u kupatilu... sam?

- - - - - - - - - -

Ali zar sa turbandžijama crni Srpo?

Подржавам мултиетничност и немам проблем са особама из другог бекграунда. Само је битно да се поштује устав, закони и легитимно изабрана власт. И да та особа није склона корубцији, тога се грозим, оспице ми изађу кад неко помене корубцију. Лаб је добар човек и то је најбитније, а и видим у задње време је научијо како да реагује на твоје константне провокације упућене на његову атресу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back