SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ух, не, не чини то.

Једино што ми пада на памет јесте да се шољица држи са три прста, као и све друго за столом. Само тежаци држе нешто за столом у целој шаци.

КојО? Да се, ипак, не жртвујем? :lol:

Па јесте, са три прста, домали балансира измађу та три и малог, а мали побег'о увис. Него, јел' тачно да је у Енглеској то аристократски манир, тј, да енглеска господа не пију ништа док не уздигну мали прст? :lol:

cisto da znas da su za mene siptari zadnji talog ovog sveta. dno dna. toliko od mene.

zamolio sam te preko pp-a, sada ti se obraćam i javno. Nemoj da generalizuješ i da mi vređaš drage i mrtve članove porodice. :zima2:
za to što sam sebi dozvolio da se spustim na taj nivo da uđem u raspravu i svađu sa tobom i što sam te u afektu uvredio izvinjavam ti se i javno, kao što sam učinio preko pp-a.
Hvala!

- - - - - - - - - -

Zene stavljaju nekakve zlatne detaljcice (srca i zvezdice) na jedan zub.
Nego, meni se svidja kad neko ima malo razmaknute jedinice, to mi bas kul.

I meni se to mnogo sviđa...:zstidljivko:

:lol: :lol:

Сад можеш да загризеш и оне позлаћене славине. :mrgreen: :lol:

:hahaha1:
golden-teeth_1.jpg

Zene stavljaju nekakve zlatne detaljcice (srca i zvezdice) na jedan zub.
Nego, meni se svidja kad neko ima malo razmaknute jedinice, to mi bas kul.

Evo primera kako može to na ženi lepo da stoji, cenim da bi Rorki ovo dobro stajalo.

2jaz12e.jpg

- - - - - - - - - -

Kukuuuu...zabagovao mi komp od ovih zuba :hahaha1:

Nume Rora manje, ali ovaj ima solidne zube, mada nisu na umetničkom nivou koji bi meni prijao.

Па јесте, са три прста, домали балансира измађу та три и малог, а мали побег'о увис. Него, јел' тачно да је у Енглеској то аристократски манир, тј, да енглеска господа не пију ништа док не уздигну мали прст? :lol:

Није, то би био плач матере божије. Сви би се разбежали.

погледај представу Важно је звати се Ернест на малој сцени Народног позоришта :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back