SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Покушавам да скапирам како је настала реч пизда, Јасно је да је повезана са емотивним стањем, али моји покушаји да видим одакле потиче су били толико глупи да сам се себи насмејао у једном тренутку.Јел има неко неку идеју?

pa...na rumunskom se pickaa kaze *****. dakle u srpskom je opisni pridev za neciju karakternu osobinu a u rumunskom je klasicna imenica koju mnogi vole. a posto smo mi narod koji se dosta mesao tokom generacija i ima kulturoloskog upliva sa svih strana, mozda da usmeris razmisljanje u tom smeru.

Е, а пази сад, кад неко попизди, јел то оно кад је жена у ПМСу па се тако понаша?

- - - - - - - - - -

Попичканио сам=попиздео сам

- - - - - - - - - -

Провагиналио сам:heart:

x10712811_731232563593099_2916483315448011121_n.jpg,qoh=a74646fb494fb0c8391bca5dc3746192,aoe=548AF38A,a__gda__=1418361312_a26aad3ff46bb5c8bfbad64ed7c54c3a.pagespeed.ic.lokrnkh3sP.webp

Е то је проблем, јер они су сад "бизнисмени", утицајни моћни бахати и бесни, бесни јер су све усамљенији у ставовима и не могу никог да наложе на њихову причу, могу само притиском и уценом а то више није то.

Јес' али имају полуге власти у рукама, и даље. :confused:
И имају децу, неки већ и унучад...

Ladno su ukinuli igranje fudbalskih utakmica ovaj vikend, zar to nije klasični primer zlostvaljanja ja jedne grupe nad svima ostalima? I sad kami ne može da se kladi zbog pokazivanja gejeva? A silni ubogi narod, kojem je to jedini vid zabave, neka trpi.
Nasilje, nasilje i samo nasilje nad običnim narodom srpskim. Tuga gde smo došli.

Покушавам да скапирам како је настала реч пизда, Јасно је да је повезана са емотивним стањем, али моји покушаји да видим одакле потиче су били толико глупи да сам се себи насмејао у једном тренутку.Јел има неко неку идеју?

pícka to je polni orgna, a pïzda to je karakterna osobina :)

Ladno su ukinuli igranje fudbalskih utakmica ovaj vikend, zar to nije klasični primer zlostvaljanja ja jedne grupe nad svima ostalima? I sad kami ne može da se kladi zbog pokazivanja gejeva? A silni ubogi narod, kojem je to jedini vid zabave, neka trpi.
Nasilje, nasilje i samo nasilje nad običnim narodom srpskim. Tuga gde smo došli.
Ko se još kladi na domaće prvenstvo ? I ko još gleda domaći fudbal ? :lol: Uozbilji se .

Ko se još kladi na domaće prvenstvo ? I ko još gleda domaći fudbal ? :lol: Uozbilji se .

To nije argument. Šta misliš, hoće li te preplaćene NVO gej organizacije da nadoknade štetu koju trpe fudbalski klubovi zbog otkazivanja utakmica? Neka je i par hiljada gledalaca, to su pare od kojih oni žive.
Umsto da ozbiljno pogledaš problem koji se nameće, ti nalaziš glupa i neozbiljna opravdanja za nakaradu?

To nije argument. Šta misliš, hoće li te preplaćene NVO gej organizacije da nadoknade štetu koju trpe fudbalski klubovi zbog otkazivanja utakmica? Neka je i par hiljada gledalaca, to su pare od kojih oni žive.
Umsto da ozbiljno pogledaš problem koji se nameće, ti nalaziš glupa i neozbiljna opravdanja za nakaradu?

Sad će svi navijači da budu slobodni da dođu u Bg...

E moj Verti, dastinama živi i zdrav, ovo je američki rimejk izuztne Švedske trilogije "Millenium". Ne bih da pišem koliko je Evropski film bolji, bliži realnom svetu i bez Holivudske šminke.
Uzmi ti lepo da pogledaš originale: 1. Men who hate women (2005), 2. The girl who played with fire (2006) i 3. The air castle that was blown up (2007).

E moj Verti, dastinama živi i zdrav, ovo je američki rimejk izuztne Švedske trilogije "Millenium". Ne bih da pišem koliko je Evropski film bolji, bliži realnom svetu i bez Holivudske šminke.
Uzmi ti lepo da pogledaš originale: 1. Men who hate women (2005), 2. The girl who played with fire (2006) i 3. The air castle that was blown up (2007).

hocu. nisam ni znao da je rimejk. ali je prica fantasticna. pravo osvezenje posle toliko boza filmova. tako sam otkrio i da je Turista sa Andjelinom isto rimejk. gledao sam, odusevio se, a onda nabasao na original.

Iako je oči gledno da se u fudbal razumeš kao Marica u krivi , što ti i nije neki minus , ipak realno čak i ti znaš da domaći klubovi ne žive od publike i prodaje karata jedno 25 godina , nemoj se zajebavati . :lol:
A ukoliko postoji neka šteta od otkazivanja kola (iako je nema realno ) treba da je nadohnade oni koji su isto otkazali ,dakle MUP i Savez , iako realno nije bilo razloga da se to radi , pošto prvo ta dva dogadjaja nemaju nikakve veze , a drugo kolo se po kalendaru takmičenja igra subotom , a ****** šetaju u nedelju tako da ni sa praktične strane nije bilo potrebe za pomeranjem .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back