SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako je oči gledno da se u fudbal razumeš kao Marica u krivi , što ti i nije neki minus , ipak realno čak i ti znaš da domaći klubovi ne žive od publike i prodaje karata jedno 25 godina , nemoj se zajebavati . :lol:
A ukoliko postoji neka šteta od otkazivanja kola (iako je nema realno ) treba da je nadohnade oni koji su isto otkazali ,dakle MUP i Savez , iako realno nije bilo razloga da se to radi , pošto prvo ta dva dogadjaja nemaju nikakve veze , a drugo kolo se po kalendaru takmičenja igra subotom , a ****** šetaju u nedelju tako da ni sa praktične strane nije bilo potrebe za pomeranjem .

Bitno je da se ti razumeš, ali eto, to znanje iskzuješ sa tim kako te zabole što neko trpi zbog drugog. Uklopio si se lepo u sredinu koju nam prave.

Poslednja izmena od moderatora:
1280px-Rainbow_flag_breeze.jpg

veruj mi da što se određenih stvari tiče tačno znam ko briše, sami moderatori kažu, ali nije ni bitno...;)

nego, zašto se ostavljaju postovi u kojima ima baš žešćih uvreda a brišu bezazleni? imaš li odgovor na to pitanje?

Kad god sam tu brisem uvrede. Ne mogu da govorim u ime drugih, a znas i sama da to nije pitanje za Kafanu.

I da, molim vas, diskusija o paradi je na pdf Beograd, ovde ce biti brisana.

Poslednja izmena:
Šta će mi neko ko ne želi decu? To nije isto kao kad neko ne može da ima decu. Oni koji ne žele decu imaju problem i moraju da ga rešavaju, isto kao što pokušavaju da reše oni koji ne mogu da ih imaju. Takva sigurno ne bi imala šta da traži pored mene.

Šta će mi neko ko ne želi decu? To nije isto kao kad neko ne može da ima decu. Oni koji ne žele decu imaju problem i moraju da ga rešavaju, isto kao što pokušavaju da reše oni koji ne mogu da ih imaju. Takva sigurno ne bi imala šta da traži pored mene.

znači ti opovrgavaš stav pravoslavne crkve da deca nisu smisao braka kao takvog i da su bezdetni brakovi takođe blagosloveni? :think:

a šta ako tvoja ćerka sutra odluči da ne želi da ima decu?

znaš, jedino se životinje seksaju isključivo potomstva radi..

ne zezaj bre, mozete da se pravite da imate decu :lol: u skoli si imao zamisljene prijatelje valjda? :lol:

- - - - - - - - - -

sta je sad ovo podrzava se prajdovanje u inat nacionalistima?

ili u inat moderima?

ili u inat super teroristi?

u inat onima koji su dozvolili setnju mudzahedina i siptara :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back