- Poruka
- 201.879
Bolje da se sexa dok je mladi tinejdzer, nego da pod matore dane podivlja kao Refke i svarozic.
A ti se na mene ložiš. Ebga, nećeš valjda na ove mlade smarače?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da se sexa dok je mladi tinejdzer, nego da pod matore dane podivlja kao Refke i svarozic.
E svarozic je car, ne dirajte ga.
Jako je vazno da covek ostane seksualan, a ne neki sahranjeni zombi samo zato sto je u braku.
Svarog je makar iskren, ne folira se kao Refke koji se pravi da je neki veliki Pater Familias a izgara duboko u sebi da krene u neku stetu.

ma jok bre, rifet je gej, on se ne racuna![]()
Bolje gej nego *****.

Vidim danas na busu natpis:"E si mi dobar?" pa reko da te pitam.![]()

cekaj, koliko se secam ti si nesto pisao o nekim prijateljima koji NE MOGU da imaju decu...oni svakako imaju problem...
ali reci za one koji to ne zele da imaju problem je blago receno debilno...ti si taj koji ima "problem"...
poznajem i ja ljude koji nemaju nagon za produzenjem vrste i to je potpuno ok, imaju neke druge stvari koje ih ispunjavaju i cine srecnim...da kojim slucajem imaju decu najverovatnije bi bili losi roditelji...ali tebi je to ok. bitno da se ispuni to sto okolina od tebe ocekuje...![]()
) али - Рифер је потпуно у праву. С биолошке тачке гледишта главна сврха сваког живог бића је - да се репродукује. Од бактерија и вируса, инсеката, преко биљака и животиња, па све до човека. Ако биће/јединка не испуни тај задатак, то значи да постоји неки проблем. И, можемо ми, колико год хоћемо, савременим животом да оправдавамо 'жеље' и 'права' појединаца, чињеница је та.Е, да знаш да је и мене, кад сам угледала тај натпис, одмах асоцирало на Рифера!
А не знам зашто...![]()

Жао ми је што то морам да кажем () али - Рифер је потпуно у праву. С биолошке тачке гледишта главна сврха сваког живог бића је - да се репродукује. Од бактерија и вируса, инсеката, преко биљака и животиња, па све до човека. Ако биће/јединка не испуни тај задатак, то значи да постоји неки проблем. И, можемо ми, колико год хоћемо, савременим животом да оправдавамо 'жеље' и 'права' појединаца, чињеница је та.
Bolje da ih odloze za sutra...Refke nikada nije potpuno u pravu, cak i kada je u pravu.
- - - - - - - - - -
U pm, ako Nisikori i Vavrinka ovako nastave, Djokovic i Marej ce da izadju na teren u 6 ujutru...Bolje da ih odloze za sutra...

У праву си, можда сам малчице претерала с оним 'потпуно'.![]()

Mene nije asociralo na brata Rifera ali mi došlo zgodno kao pozdrav.![]()
У бусу. Сама. 
И све то у року од само пар секунди. Још је само фалило да ми мобилни зазвони, као Сунчи. 

A tek kada nije u pravu, tu lupa za medalju, kao u ovom slucaju![]()
Сад, додуше, нисам пратила сваку његову реч, нити знам који су његови разлози, али остаје чињеница да је тако.Ја тврдим да је у овом случају у праву.Сад, додуше, нисам пратила сваку његову реч, нити знам који су његови разлози, али остаје чињеница да је тако.
Е, да знаш да је и мене, кад сам угледала тај натпис, одмах асоцирало на Рифера!
А не знам зашто...![]()

evo me,
neka kanda glad me spopala u sitn sate pa sam jela grisine i smoki i sad ne mogu da se naločem vode
mrzim osećaj kad mi bućka vodurina u stomaku.

malopre sam se ladno ispružila na krevetu i " igrala se libele"
strašno....
prsla sam načisto
![]()
Жао ми је што то морам да кажем () али - Рифер је потпуно у праву. С биолошке тачке гледишта главна сврха сваког живог бића је - да се репродукује. Од бактерија и вируса, инсеката, преко биљака и животиња, па све до човека. Ако биће/јединка не испуни тај задатак, то значи да постоји неки проблем. И, можемо ми, колико год хоћемо, савременим животом да оправдавамо 'жеље' и 'права' појединаца, чињеница је та.