SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj, koliko se secam ti si nesto pisao o nekim prijateljima koji NE MOGU da imaju decu...oni svakako imaju problem...

ali reci za one koji to ne zele da imaju problem je blago receno debilno...ti si taj koji ima "problem"...

poznajem i ja ljude koji nemaju nagon za produzenjem vrste i to je potpuno ok, imaju neke druge stvari koje ih ispunjavaju i cine srecnim...da kojim slucajem imaju decu najverovatnije bi bili losi roditelji...ali tebi je to ok. bitno da se ispuni to sto okolina od tebe ocekuje...:roll:

Жао ми је што то морам да кажем (:mrgreen:) али - Рифер је потпуно у праву. С биолошке тачке гледишта главна сврха сваког живог бића је - да се репродукује. Од бактерија и вируса, инсеката, преко биљака и животиња, па све до човека. Ако биће/јединка не испуни тај задатак, то значи да постоји неки проблем. И, можемо ми, колико год хоћемо, савременим животом да оправдавамо 'жеље' и 'права' појединаца, чињеница је та.

Жао ми је што то морам да кажем (:mrgreen:) али - Рифер је потпуно у праву. С биолошке тачке гледишта главна сврха сваког живог бића је - да се репродукује. Од бактерија и вируса, инсеката, преко биљака и животиња, па све до човека. Ако биће/јединка не испуни тај задатак, то значи да постоји неки проблем. И, можемо ми, колико год хоћемо, савременим животом да оправдавамо 'жеље' и 'права' појединаца, чињеница је та.

Refke nikada nije potpuno u pravu, cak i kada je u pravu.

- - - - - - - - - -

U pm, ako Nisikori i Vavrinka ovako nastave, Djokovic i Marej ce da izadju na teren u 6 ujutru...:dash: Bolje da ih odloze za sutra...

Mene nije asociralo na brata Rifera ali mi došlo zgodno kao pozdrav. :lol:

Елем, тај натпис сам видела из буса и, као што већ рекох - одмах сам помислила на Рифера (утриповала да се бави рекламом), а онда сам се сетила да је неко у Кафани раније већ употребио тај израз, па ми следећа мисао била: "Вид' Рифера плагијатора!" , а онда сам се сетила његове гладијаторске борбе у паркиншкој арени, те ми у мислима забљештао натпис 'Рифер гладијатор плагијатор', и ту је настала катастрофа - нисам стигла ни да извадим мобилни, а већ сам умирала од смеха. :lol: У бусу. Сама. :fdlan::lol: И све то у року од само пар секунди. Још је само фалило да ми мобилни зазвони, као Сунчи. :zcepanje:

ic nemoj da ti bude zao jer nisi u pravu...:cool:

radjati i praviti decu samo zato jer se tako mora je najuzasnija stvar na svetu... kasnije tu decu vaspitava ulica I celog se zivota osecaju nevoljeno I nezeljeno...u ekstremnim slucajevima su zlostavljana i ubijana...

dok su sa druge strane ti isti ljude bez dece potpuno ispunjeni i srecni. reci za ljude kod kojih nije razvijen nagon za razmnozavanjem da imaju problem je debilno...

da je Bog hteo da nas ostavi na nivou bakterija i virusa ne bi nas stvorio kao razumna bica sa mozgom i mogucnoscu izbora...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back