SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, да знаш да је и мене, кад сам угледала тај натпис, одмах асоцирало на Рифера!

А не знам зашто... :think:

Ti me sanjaš, sve te asocira na mene... kuku Surka... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

У праву си, можда сам малчице претерала с оним 'потпуно'. :lol:

Samo ti nastvi da me sanjaš. :roll:

- - - - - - - - - -

A tek kada nije u pravu, tu lupa za medalju, kao u ovom slucaju :mrgreen:

Ja sam uvek u pravu, a najbolji pokazatelj toga je kad na mene kukaju raspali liberali, komunisti i ostala svetska gamad. :cool:

ic nemoj da ti bude zao jer nisi u pravu...:cool:

radjati i praviti decu samo zato jer se tako mora je najuzasnija stvar na svetu... kasnije tu decu vaspitava ulica I celog se zivota osecaju nevoljeno I nezeljeno...u ekstremnim slucajevima su zlostavljana i ubijana...

dok su sa druge strane ti isti ljude bez dece potpuno ispunjeni i srecni. reci za ljude kod kojih nije razvijen nagon za razmnozavanjem da imaju problem je debilno...

da je Bog hteo da nas ostavi na nivou bakterija i virusa ne bi nas stvorio kao razumna bica sa mozgom i mogucnoscu izbora...

Pogrešno si napisala reć "vas" kao "nas". Ispravi to.

Svarože viteže, ženi nakon porodjaja se napravi prava hormonska bura u organizmu i libido joj je smanjen. Strpi se malo i ne šaraj.

Ma zezam se ljudi... šta vam je?!

Ja i šaranje, k'o nebo i zemlja...

- - - - - - - - - -

Rifke, imaš kakvu ideju za biznis?

- - - - - - - - - -

Dok ne dođu Kami i Nosfi srpski desničari koji promovišu preduzetnički duh u Srba...

Ma zezam se ljudi... šta vam je?!

Ja i šaranje, k'o nebo i zemlja...

- - - - - - - - - -

Rifke, imaš kakvu ideju za biznis?

- - - - - - - - - -

Dok ne dođu Kami i Nosfi srpski desničari koji promovišu preduzetnički duh u Srba...

Imam i radim na njoj, evo baš u ovom trenutku. Nakupljam se dolara.

- - - - - - - - - -

ne...ti si sa svojim razmišljanjem na nivou tih bakterija i virusa o kojima surka pise...:rotf:

mi razumni znamo da smo u pravu, vi nerazumni se zenite i pravite decu iako imate homoseksualne sklonosti...a sve da bi zadovoljili neke socijalne norme koje se od vas ocekuju...:cool:

Zato si postavila one oglase, tražiš tučak? I jeste ti vreme, polako ti tika-taka otkucava u crveno.

poruka dana :lol:

positive-quotes-61.jpg

ic nemoj da ti bude zao jer nisi u pravu...:cool:

radjati i praviti decu samo zato jer se tako mora je najuzasnija stvar na svetu... kasnije tu decu vaspitava ulica I celog se zivota osecaju nevoljeno I nezeljeno...u ekstremnim slucajevima su zlostavljana i ubijana...

dok su sa druge strane ti isti ljude bez dece potpuno ispunjeni i srecni. reci za ljude kod kojih nije razvijen nagon za razmnozavanjem da imaju problem je debilno...

da je Bog hteo da nas ostavi na nivou bakterija i virusa ne bi nas stvorio kao razumna bica sa mozgom i mogucnoscu izbora...

Прочитај још једном, Рорка. ;)

Добро јутро у Кафану. :kafa:

Шта ћу, кад си најбољији, најлепшији... где је Софија? - њени хвалоспеви теби су најбољи. :lol:

ja cu eto uzeti slobodu, dok se sofi ne pojavi, da posvetim ove prelepe reci vaska pope nasem rifetu :lol:

ОЧИЈУ ТВОЈИХ ДА НИЈЕ

Очију твојих да није
Не би било неба
У малом нашем стану

Смеха твога да нема
Зидови не би никад
Из очију нестајали

Славуја твојих да није
Врбе не би никад
Нежне преко прага прешле

Руку твојих да није
Сунце не би никад