SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde vas dvojica... Smoriste više.
Idemo.......
Mir, mir, mir!
Niko nije kriv!
images

Прочитај још једном, Рорка. ;)

Добро јутро у Кафану. :kafa:

dobro sam procitala surka, zato sam i napisala da ljudska vrsta nije na nivou zivotinja i biljaka...to mozda ako si pristalica darvinove teorije..:D

cak i pravoslavna crkva stoji iza stava da deca nisu smisao braka vec ga upotpunjuju...za razliku od katolicke koja je npr. impotentnima i sterilnima zabranila stupanje u brak...

kisa, komsinice, i jos kise.

Kiša komšinica...

- - - - - - - - - -

Što ja nisam prijateljski orijentisana? Pričam sve upravo iz najboljih namera, Glupo je da vam se polovina pdf-a smeje (ne mislim samo na one koji pišu u kafani.neki samo čitaju).
A tek kad pomislim na refketov "topčiderski korpus" :roll: Propala vojska, tj. paravojna formacija raspuštene klonirane moderacije (koja jedna druge pljuje a ovamo glume neke "drugare") je vas dvoje uvatila u mašinu a vas dvoje se primili "ko mikula na ladan mermer" ... Pa se u to uključila i ekipa navodno novih forumaša a samo na osnovu priče prepričane "po šumama i gorama Topčidera"
Koliko puta sam godinama unazad i tebi i njoj putem reputacija rekla da ih batalite i ne nasedate na provokacije. Kaži(te)
Kad ste pre par godina počeli sa tim, umelo je da bude i simpatično i smešno....
Više nije ni jedno ni drugo. Sedite za računarima i "pravite sačekuše" jedno drugom i odma idete na svoje priče bez obzira na to ko se još u tom trenutku nalazi u kafani i o čemu se priča.

p.s. svarože skontala sam vic

p.p.s. Verti duFkaj ga

Sunči, kanda si nešto neUrozna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back