svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Znaš kako se priča u Valjevu i okolini 
Pa ovako nešto... k'o ova druga muuaala djevuuojčica...

Pa ovako nešto... k'o ova druga muuaala djevuuojčica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne ide mi jer sam ruzna i grdna...ali zato tebi muvkanje muskaraca odlicno ide, jedino sa kamickom i velicanstvenim nemas srece...

Desi labe pederu među gejevima, bre.

ne trpaj me u tvoj gej koš, molim te...

Ajde vas dvojica... Smoriste više.
Idemo.......
Mir, mir, mir!
Niko nije kriv!

Ajde vas dvojica... Smoriste više.
Idemo.......
Mir, mir, mir!
Niko nije kriv!

Је ли Лабе, која си ти то прошла времена имао са Сунчи? Да не халуцинираш мало?

Sunči, jesi skontala vic?
Šta ima u Borči?
p.p.s. Verti duFkaj ga

Прочитај још једном, Рорка.
Добро јутро у Кафану.

mislio sam na prijateljske i korektne odnose na forumu, avionče. Pored toga sam je i izuzetno cenio, što se pokazalo pogrešnim.
kisa, komsinice, i jos kise.
Što ja nisam prijateljski orijentisana? Pričam sve upravo iz najboljih namera, Glupo je da vam se polovina pdf-a smeje (ne mislim samo na one koji pišu u kafani.neki samo čitaju).
A tek kad pomislim na refketov "topčiderski korpus"Propala vojska, tj. paravojna formacija raspuštene klonirane moderacije (koja jedna druge pljuje a ovamo glume neke "drugare") je vas dvoje uvatila u mašinu a vas dvoje se primili "ko mikula na ladan mermer" ... Pa se u to uključila i ekipa navodno novih forumaša a samo na osnovu priče prepričane "po šumama i gorama Topčidera"
Koliko puta sam godinama unazad i tebi i njoj putem reputacija rekla da ih batalite i ne nasedate na provokacije. Kaži(te)
Kad ste pre par godina počeli sa tim, umelo je da bude i simpatično i smešno....
Više nije ni jedno ni drugo. Sedite za računarima i "pravite sačekuše" jedno drugom i odma idete na svoje priče bez obzira na to ko se još u tom trenutku nalazi u kafani i o čemu se priča.
p.s. svarože skontala sam vic
p.p.s. Verti duFkaj ga