Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.203
i pošto tamo kafa u kafiću al da stojiš?bila u italiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pošto tamo kafa u kafiću al da stojiš?bila u italiji.
a sto majmuni koji su ljudima najbliza familija ili svojta kako bi rekli u nekim krajevima ,koji su s ljudima takoreci jedno, ne jedu mesu ?

Tamo je bre La Dolce Vita.i pošto tamo kafa u kafiću al da stojiš?
Kako ti nisu familija kad imas skoro u potpunosti isti DNK ? Ne samo ti nego svi drugi pripadnici ljudske rase dok recimo na primer sa ajkulama nemas ni slican DNK ?ovaj...khm...ne znam ko je kome familija, ali moja svakako nisu.
drugo, covek jeste svastojed i ako cemo vec tako ljudi su prvo jeli meso, pa tek posle poceli da se bave poljoprivredom i zderu ugljene hidrate, najvisi procenta holesterola sadrzi majcino mleko i taj holesterol je odgovoran za razvoj mozga.
ne znam sta da ti kazem...dugo se vec bavim hranom.
Srbi kao da su maloumni. Uvalis im k oni hoce jos. Tako i sa cenama.
idi pa vidi..oces i sliku iz kripte kapucini.i pošto tamo kafa u kafiću al da stoj
Ma skloni se bre, ti ni zivot ne uzimas za ozbiljno, a kamoli da bi mene. Ne moze kako ti hoces nego kako vecina hoce i tacka.Ti si se ovde pokazala kao veran Vucicev bot, tako da opusteno, niko te ne uzima za ozbiljno![]()
Nismo mi maloumni nego nemamo izbora, a da jedemo moramo.
Kilo najobičnijeg crnog luka je do nedavno koštao skoro 200 dinara, kilo šargarepe preko 100 dinara,
a sve što kuvam temeljac mi je luk i šargarepa, kasnije ide meso, povrće, itd.
Meso preskupo, malo kvalitetnije skoro 2000 rsd, a kad ispari vodurina iz njega od kilo dobiješ pola kila.
Do nedavno meni je bila dovoljna 1 krmenadlica srednje veličine, uz prilog i salatu taman , sada komotno 2 mogu da pojedem jer se smanje i skvrče i ti 4 krmenadle platiš kao kilo, a praktično je obrok za 2 slabo ješne osobe.
Paprika preko 300 din, paradajz preko 200 , šljive, breskve preko 300 rsd, lubenica srednja bez 500-600 dinara nije.
Pa računaj puta 3 ako je jedno dete po porodici, odnosno puta 4 ako ih je dvoje.
Od cifre na mesečnom nivou te zaboli glava i svaki dan ista skače .
Kako ih samo nije sramota.
U Srbiji je preko 60% naroda ISPOD ivice siromaštva.
sta je poskupelo?
cena psenice danas je NIZA nego pre 13 godina!!!
2012 cena psenice bila 24 dibara a danas je 20!!!
Tad lebac kostao 30 dinara danas 80!!!
https://www.agroklub.rs/kolumna/evo...odina-cena-psenice-2430-dinara-a-danas/60763/
Kupuj odma' paradajz 40 kila, pa u zamrzivac.kod mene u blizini ima neki decko drzi piljaru. paradajz sam nalazila kod njega za 120, a sitnije babure za 100 kinti. ali nije poenta da idemo na 100 mesta da bismo kupovali ono sto bi trebalo da bude normalna stvar. pa ne jedemo mi prepelice u sosu od meseceve prasine serviranu sa komadicima cudnih organizama sa marsa. nego brate papriku, paradajz, luk.
Tišina tamo mrš u magacin!ni u McDonaldsu ne sme da se slika unutra
alo bre nije to državno, stranac odredio... a to što si ti ušo s ulice pun emocija to je tvoj problem
piletina je jeftinaMislim da ovo sto cu da napisem niko pre mene nije napisao a ni primetio tu pojavu.
Evo na primer meso.Meso je mnogo skupo i stalno poskupljuje.Isto vazi za preradjevine od mesa.Kobasice itd itd.
Od svega je najskuplje meso.Meso je zivotinjskog porekla a koristi se za ishranu ljudi.Cak i mala deca jedu meso.
Ti si trgovac i daješ pogrešne informacije kada hrana u pitanju.Kupuj odma' paradajz 40 kila, pa u zamrzivac.
Seljaci ce da kukaju zbog suse, ima da nas oderu u septembru.
Nije kada odbiješ koske ne ostane ti ništa tj izađe skuplje od buta. Jedino supu što možeš da skuvaš bude bogata antibioticima i ostalom hemijom kojom krkaju piliće da nabubre bržepiletina je jeftina

Ma skloni se bre, ti ni zivot ne uzimas za ozbiljno, a kamoli da bi mene. Ne moze kako ti hoces nego kako vecina hoce i tacka.
Ne interesuje me sta mislis o meni ti i slicni, za vas je svako ko ne "pljuje" bot, ali to ocigledno odredjujes po sebi i to se u psihologiji zove "projekcija".![]()

šta će ti kilo luka i šargarepe?Nismo mi maloumni nego nemamo izbora, a da jedemo moramo.
Kilo najobičnijeg crnog luka je do nedavno koštao skoro 200 dinara, kilo šargarepe preko 100 dinara,
a sve što kuvam temeljac mi je luk i šargarepa, kasnije ide meso, povrće, itd.
Meso preskupo, malo kvalitetnije skoro 2000 rsd, a kad ispari vodurina iz njega od kilo dobiješ pola kila.
Do nedavno meni je bila dovoljna 1 krmenadlica srednje veličine, uz prilog i salatu taman , sada komotno 2 mogu da pojedem jer se smanje i skvrče i ti 4 krmenadle platiš kao kilo, a praktično je obrok za 2 slabo ješne osobe.
Paprika preko 300 din, paradajz preko 200 , šljive, breskve preko 300 rsd, lubenica srednja bez 500-600 dinara nije.
Pa računaj puta 3 ako je jedno dete po porodici, odnosno puta 4 ako ih je dvoje.
Od cifre na mesečnom nivou te zaboli glava i svaki dan ista skače .
Kako ih samo nije sramota.
U Srbiji je preko 60% naroda ISPOD ivice siromaštva.
300 grama nije ni za predjelo predjelu.šta će ti kilo luka i šargarepe?
želudac prima do 300gr hrane, neverovatno malo treba
samo čitam šta ljudi pišu ...
obrok od 300gr nije nužno skup

jedi malo i salateSvinjska plecka i pileci bataci, to treba uzimati.
To je za ptice.jedi malo i salate
Ja samo Mohito Guaranu.e ali zato Coca Cola ima Fantu
tako da jakupujem Pepsi i Fantu
šta će ti kilo luka i šargarepe?

Vidi šta vam sleduje do kraja životašta će ti kilo luka i šargarepe?