"Skupoća je velika": Građani krpe kraj s krajem, a trgovine zarađuju držeći enormno visoke cene

ahaaaa
ti dakle gledaš koliko obezbedjenja ima pre nego kreneš?

znaš kako se to radi?
prvo kupiš 1 limenku piva, taman da snimiš :lol:
ја само ждракам..прво осмотри Околину,онда се упусти у Авантару :D
Ево ти нешто што сам запазио,можда добијеш Повишицу..:lol:..

-Тамо ,где се плаћа Картицом(Самоуслуга) мош ладно да изађеш а да не платиш :hahaha:

pa i bojkotujem vas i dalje, najskuplji ste. jedino povrce nekada svratim i kupim, jer nemam vremena bas za pijacu.

nego, kazi ti meni jel istina ono sto se pisalo po novinama da vam poslovodje uzimaju telefone i novcanike pre radnog vremena i dobijate ih na pauzi. ko da radite u db, a ne u maxiju. :eek:

jos da dodam vas stvarno nije tesko bojkotovati, nego em ste skupi, em nikada nema nekih proizvoda na akciji.

sladoled na akciji ne moze da se nadje svecom da se trazi.

Takodje. Ne bih nikad usao u Maxi.

-Тамо ,где се плаћа Картицом(Самоуслуга) мош ладно да изађеш а да не платиш :hahaha:

U CH u Migrosu stoje zaposleni posle tih kasa. Ni tamo nisu posteni

a evo tebi advanced level savet:
ako ima dežurni onda dodješ sa ortakom koji ga zamajava na drugoj kasi - dok on ispravi "duplo otkucanu kesu" od 20 din a ti izadješ sa Stamevski tortom od 3500 din

uvek mož da prodje "nije otkucalo majke mi tvoje"

@јанпи

ne znaš ti sa kakvim formatima radimo

sve što navodite za fore spada u pilićarske,

imamo oštro oko samo je pitanje kad reagujemo

medjutim, postoji lepa fora tačnije 2 nenadjebive i zahtevaju kompletan abgažman tehnike i personala

zini da ti kažem šta bih ja uradio :D
Ко Вам лепи оне зујалице..6 пута укруг?:lol:
Ја имам здраве Нокте,Косу..(на то треба се увек обрати Пажња)..ако Нокти и Коса почну постане жућкасто,онда је Проблем јетра,бешика,бубрези..свашта нешто,
елем,ко лепи те зујалице..ја покушао једном намерно да одлепим оно...ма нема шансе! :confused:
Јел то ради Машина или ручна радиност? :)

Poražavajuće je to da barem 80% ljudi ovog leta još nije kupilo i pojelo kilo trešanja ili kilo kajsija.

Definitivno posmatramo već godinama unazad kako nam jedna po jedna stvar (koje smo nekad smatrali normalnim i uzimali zdravo za gotovo) postaju liksuz i kako smo nekad mogli ovo ili ono a sad više ne možemo, definitivno život nikad ovde nije bio skuplji i zahtevniji i bukvalno je sve sam vazduha postalo luksuz (čak i hleb ako baš nećeš da jedeš onaj "Sava" beli socijalni od 60 kinti).

Na cvetnom trgu u maxiju dežuraju 4 prodavca i jedan batinaš na samouslužnim kasama.

Back