Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.475
Ja bih rekao da Srbi solidno zive i krkaju s obzirom koliko je ljudi na ulicama i po marketima, letovalistima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi su ko kuvana žaba, dižu potrošačke kredite za hranu. Nemaju baš neku razvijenu svest.Ja bih rekao da Srbi solidno zive i krkaju s obzirom koliko je ljudi na ulicama i po marketima, letovalistima.

Babe i dede dotiraju, rodbina preko grane...Srbi su ko kuvana žaba, dižu potrošačke kredite za hranu.
imamo previše jasličaraTrgovina je umetnost, mi to nemamo, mi imamo prodavnice.
Manje , veće najveće, samo su prodaja a ne trgovina.
No verovatno puno gladnih ''nameta-ša'' dok dodje do potrošača.
A šta jedu te babe i dede?Babe i dede dotiraju, rodbina preko grane...
traži posao a moli Boga da ga ne nadjeBabe i dede dotiraju, rodbina preko grane...
Imaju Titovu ohoho penzijuA šta jedu te babe i dede?
ДостА смо пропатили.и превише за 1 Живот.Ja bih rekao da Srbi solidno zive i krkaju s obzirom koliko je ljudi na ulicama i po marketima, letovalistima.

ne uplaćuj/isplaćuj kladžu i seksi sajtove online na računДостА смо пропатили.и превише за 1 Живот.
сад ћемо УЖИВАМО ..колико нам Кеш.-Кредит дозволи!![]()
SNS pakete.A šta jedu te babe i dede?
Pa ti branis ovu ekipu na forumu svakodnevno otvarajuci glupe teme.Izlaz iz situacije jeste da se Srbija oslobodi okupacije zapada.
Onda da se sedne sa Rusijom i da se vidi sta je to sto njima treba od hrane da proizvodimo za njih , i za nas, da se uloze pare u to , da se proizvodjacima daju subvencije i krediti i tako mrdnemo sa mrtve tacke.
EU trosi 40%+ svog budzeta na subvencije poljoprivredi, a Srbija ni 3%
Mi trosimo budzet na subvencije zapadnim milijarderima dajemo im desetine nekad i stotine hiljada evra po radnom mestu koje otvore ovde.
Mesto na svoje proizvodjace mi trosimo budzet na strane milijardere.
To vam pokazuje kakva smo kolonija i kad si kolonija n e mozes ocekivati nista dobro.
Pa ti branis ovu ekipu na forumu svakodnevno otvarajuci glupe teme.
Ko je zapravo kriv?
Pa onaj koji nas jaše 13 godina s svojom ergelom glupana i lezilebovića.
Iz ovog tvog pisanja se to jasno vidi.
Imaš neki dokaz a da nije seračina sa informera, novosti, b92 i slično?ne branim
samo vidim da su blokaderi jos gora verzija SNS-a
spremni da izdaju jos vise nego oni, spremni da izvrsavaju svaki EU nalog do maksimuma
Tu nema srece.
A sreca je da ovi ostanu na vlasti?Tu nema srece.
prodaš narod rešio si problemProdaš banke, prodao si zemlju, prodaš distribuciju hrane, prodao si narod.
guraju kontejnere po ulici i to dok su go KImaš neki dokaz a da nije seračina sa informera, novosti, b92 i slično?
Upravo će vam oni suditi i trpati u zatvore čim pre.guraju kontejnere po ulici i to dok su go K
šta li takvi rade kad su, daleko bilo, neko veće M?
a što da sude magacionerima?Upravo će vam oni suditi i trpati u zatvore čim pre.
Roboti.a što da sude magacionerima?
ko će onda da izvlači ona govna iz šlepera?