dragan_online
Obećava
- Poruka
- 94
Nema nikakve sumnje,njen datum rodjenja i njen JR broj je zaveden u savezu vojvodine da je imala leglo sa tri šteneta sredinom 2008 godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa odgajivač ko drugi nego Katić Srdjan,Stapar
ok. hvala na savetu...razmislicu jos jednom...
zamolio bih odgajivace da povedu racna o svemu ovome, kao sto smo podelili rasu na staru i modernu, tako cemo i da podelimo pse sa original pedigreom i laznim! da nebih do ovog dolazilo pa posle se nezna ko je sa kim u srodstvu...razmislite samo koliko jos ovakvih lesija ima po srbiji sa laznim papirima!!! uzas!!!
Dragane, jesu ti nesto rekli za Lanin broj?
Kad smo se prvi put videli ja sam ti rekao od kakvog si odgajivaca kupio stene ali mi nisi verovao i pisao si veoma lepo o njemu ,nema potrebe da molis odgajivace zamoli farmere kao sto je Katic.Mada ja jos ne mogu da se nacudim da je imao smelosti da iskoristi tudju zenku ,zato je to i uradio preko saveza Vojvodine jer oni sa savezom Srbije uopste nisu povezani kako bi trebalo da budu.

kako god, nemoj zmuriti na njegovu brljoku. spreci da se indirektno sire njegovi papiri.
ako je on zapoceo tu glupost....vec je kasno, to nemoze da se spreci.po srbiji ih se sigurno stotinak sa takvim papirima, kao sto su hanini! to je sada sasvim slucajno izaslo na videlo!!! jednostavno SVI koji su uzimali stence od njega nemogu da budu sigurno za svoje papire...!!!!
saaaaaalim se! ja cu da sprecim...necu da ih vadim...ALI STA JE SA OSTALIMA!!!!!!?????
Za Lanine roditelje nisam siguran jer vrlo lako može da bude nešto drugo,što se tiče od deodva pa na dole za to sam poprilično siguran da je ok i da je ta linija/koreni kao i većina pasa sličnih njoj u Srbiji.Čuo sam se ponovo sa Vojvodinom,sekretar obećao da će da potraži prijavu legla i da prekontroliše sve njegove prijave ali u principu vuk pojeo magarca što smo se oboje složili i jedina varijanta je da s vremena na vreme se okrene savez i proveri da li je na vašeg psa nešto prijavljeno, jer su savezi nepovezani,nigde se ne beleži u registar novi vlasnik šteneta već samo kin. društvo pečatira i to je to.Znači malte ne bilo koji odgajivač ima doživotno pravo da koristi štence koji su potekli iz njegove odgajivačnice samo zato što je napravio kopiju rodovnika za sebe pre nego što je original dao novom vlasniku...